شنبه 18 بهمن 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

گمانه‌زنی درباره هویت دو نماینده "محروم شده" مجلس نهم

20140923123225-246575.jpg
به گزارش دویچه وله٬ هویت دو نماینده مجلس که هفته گذشته صدور حکم محرومیت از خدمت آن‌ها اعلام شد، همچنان به‌طور رسمی مشخص نشده است. مطابق برخی گزارش‌ها احتمال می‌رود یکی از این افراد حمید رسایی و دیگری مهرداد بذرپاش باشند.

خبر محکومیت دو نماینده مجلس نهم از مدتی پیش مطرح شده و رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری چند روز پیش بدون نام بردن از این دو نفر اطلاعاتی درباره سابقه کاری آن‌ها و میزان محکومیت‌شان در اختیار رسانه‌ها گذاشت.

محمد اشرفی اصفهانی، روز جمعه، ۱۷ بهمن در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا برخی شبهه‌های ایجاد شده درباره احتمال "انفصال از خدمت" این نمایندگان را نادرست خواند و تاکید کرد که دو نماینده محکوم شده می‌توانند تا پایان مجلس نهم به کارشان ادامه دهند. وی گفت: «برای نمایندگان مجلس انفصال از خدمت معنایی ندارد بنابراین حکم ممنوعیت از خدمات دولتی در آینده برای آن‌ها داده شده، یعنی وقتی دوره نمایندگی‌شان پایان یافت.»

محدود شدن دایره احتمالات

رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری در روزهای گذشته در گفت‌وگو با رسانه‌ها، از جمله روزنامه‌های شرق و فرهیختگان جزئیات بیشتری درباره این پرونده فاش کرده که تا حدودی هویت دو نماینده محکوم شده را آشکار می‌کند.
بر این اساس دو نماینده یادشده از مخالفان سرسخت دولت کنونی هستند و دوران ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد یکی از آن‌ها "مدیر کل" و دیگری "رئیس یک سازمان" بوده است.

اشرفی اصفهانی همچنین به روزنامه شرق گفته است که این افراد از نمایندگان تهران در مجلس نهم هستند. استان تهران در مجلس نهم ۳۱ نماینده دارد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


مهرداد بذرپاش نماینده مجلس شورای اسلامی احتمالا در کنار حمید رسائی از خدمات دولتی محروم شده است.

سایت خبری "خرداد" ۱۳ بهمن ماه فهرستی از نمایندگان تهران در مجلس و سابقه آن‌ها را منتشر کرد. مطابق این فهرست ۱۸ نماینده تهران در دولت احمدی‌نژاد مسئولیتی بر عهده نداشته‌اند.

از ۱۳ نفر باقیمانده چهار نفر از مشاوران رئیس دولت دهم، دو نفر وزیر، یکی معاون وزیر، یکی معلم اخلاق دولت و یک نفر نماینده دستگاه اجرایی در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بوده‌اند.

از جمع چهار نفر دیگری که در دولت گذشته مسئولیتی داشته‌اند، یکی حسین طلا، فرماندار تهران پس از سال ۸۸ است و یکی دیگر علیرضا مرندی که سال ۸۹ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی شد.

پرونده سنگین محکومان

به این ترتیب از میان نمایندگان تهران دو نفر بیشتر باقی نمی‌مانند که اتفاقا سابقه‌ آن‌ها با مشخصات ارائه شده توسط اشرفی اصفهانی تطبیق می‌کند: حمید رسایی، مدیرکل اداره ارشاد قم و مهرداد بذرپاش رئیس سازمان ملی جوانان در دولت دهم.

شایعه محکومیت بذرپاش، صاحب امتیاز "وطن امروز" از پایگاه‌های اصلی رسانه‌ای مخالفان دولت، از ماه‌ها پیش مطرح شده است. او آذرماه امسال این شایعه را تکذیب کرد و به سایت "خبرآنلاین" گفت: «من جایی محکوم نشده و حکمی نگرفته‌ام.»
اشرفی اصفهانی بدون نام بردن از رسایی و بذرپاش ۱۳ بهمن به روزنامه شرق گفت، پرونده دو نماینده‌ای که حکم محرومیت گرفته‌اند به شدت "سنگین" بوده و آن‌ها "دست به سندسازی، زمین‌خواری و فروش املاک دولتی" زده‌اند.

در این میان واکنش رسایی تامل‌برانگیز است که بدون تکذیب وجود پرونده علیه خود احکام هیئت رسیدگی به تخلفات را غیرقانونی خوانده و رئیس این هیئت را فردی معرفی می‌کند که صلاحیت‌اش در انتخابات دوره قبلی مجلس رد شده است.
ظاهرا این دو نماینده به ۱۰ و ۵ سال محرومیت از خدمت دولتی محکوم شده‌اند و اشرفی اصفهانی احتمال می‌دهد این "سوءسابقه" در بررسی صلاحیت آن‌ها برای انتخابات آینده نقش داشته باشد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016