پنجشنبه 8 مرداد 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

مصطفی کواکبيان: در حوادث ۸۸، تخلف صورت گرفت، اما به تقلب اعتقادی نداشتيم

دبير کل حزب مردم سالاری گفت در حوادث سال ۸۸ همواره گفتيم که تخلف صورت گرفته است اما به تقلب اعتقادی نداشتيم و در ارادت حزب مردم سالاری به ساحت روحانيت و مرجعيت و فقاهت و ولايت نيز شکی نداشته باشيد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه کوير، "مصطفی کواکبيان" در ديدار با نماينده ولی فقيه در استان کرمان اظهار کرد: اخبار استان ها را رصد می کنيم و به گفته مسوولان استان کرمان، همدلی و همزبانی و وحدت استان به برکت وجود نماينده ولی فقيه در استان است که در برخی استان ها نگاه نماينده ولی فقيه به همه احزاب، نگاه پدرانه است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


وی افزود: اعتقاد ما همان است که شهيد بهشتی گفته است يعنی «حزب معبد من است» و معتقديم حزب فقط اسم و مکان نيست، بلکه مربوط به زمان نيز بوده و هر زمان که نياز باشد، می تواند محل عبادت باشد.

کواکبيان با بيان اينکه مظلوميت انديشه های شهيد بهشتی از مظلوميت خود شهيد بيشتر است، تصريح کرد: حزب مردم سالاری، عنوان اصلاح طلبی را دارد و در مدت فعاليت از سال ۷۸ تاکنون هيچ وقت از مرز اعتدال، قوانين، مقررات و ولايت فقيه و نظام عدول نکرده ايم و به همين دليل هيچ کس نمی تواند هيچ برچسبی به حزب مردم سالاری بزند و در حوادث ۸۸ گفتيم که تخلف شده اما به تقلب اعتقادی نداشتيم و در ارادت ما به ساحت روحانيت و مرجعيت و فقاهت و ولايت نيز شکی نداشته باشيد.

دبير کل حزب مردم سالاری با اشاره به توافقات وين نيز گفت: توافق وين زير نظر مقام معظم رهبری بسيار خوب پيشرفت و حرف های طرف غربی بعد از مذاکرات، يک رجزخوانی است که بايد در جلسات خصوصيشان، صهيونيست ها و اعراب را راضی کنند.

کواکبيان در ادامه درباره لزوم فعاليت احزاب در کشور اظهار کرد: انتخابات، رقابت است و رقابت نيز حزب می خواهد اما برخی هنوز نمی خواهند از افراط و تفريط دست بکشند و دليل آن نيز بيشتر هوای نفس و تجاهل است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016