شنبه 21 شهریور 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

طرح صیانت از حریم عفاف و حجاب از منظر مرکز پژوهش‌های مجلس

مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نظر کارشناسی خود را در مورد طرح صیانت از حریم عفاف و حجاب اعلام کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دفتر مطالعات فرهنگی این مرکز در اظهارنظر کارشناسی خود آورده است:



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


با توجه به فقدان خلا قانونگذاری در خصوص مواجهه با بدحجابی در جامعه و نظر به ملاحظات و چالش ذکر شده کلیات طرح قابل تایید نیست . لذا پیشنهاد می شود طرح فوق برای اتخاذ رویکردی همه جانبه تر به موضوع مسکوت گذاشته شود. نظر کارشناسی مرکز در این خصوص به صورت روشن این است که ایجاد مطالبه عمومی و جمعی در خصوص موضوع طرح، اولویت اول در این حوزه است. نگاهی به تجربیات صورت گرفته در این حوزه از جمله عدم موفقیت طرح گشت ارشاد در خصوص مقابله با پدیده بدحجابی و همچنین عدم توفیق برخورد نیروی انتظامی با نصب ماهواره در آپارتمان شاهدی بر این مسئله است. علت اصلی این عدم توفیق ها را فقدان مطالبه و خواست عمومی در جامعه می توان دانست. از همین رو هرگونه اقدامی بدون توجه به این اولویت نتایج و پیامدهای منفی را ایجاد خواهد کرد. در ضمن باید توجه داشت که جرم انگاری بدحجابی در ابتدای انقلاب اسلامی در شرایطی رخ داد چنین مطالبه ای در جامعه وجود داشته است . با این حال برخی از مواد قابل دفاع طرح از جمله مواد (۲) (۴) و (۶) می تواند نه در قالب طرح مجزا، بلکه در قالب طرح الحاق موادی به قانون اصلی خود دنبال شود. این امر علاوه بر ایجاد ارتباط منطقی بین مواد و قوانین مرتبط با آن از افزایش حجم قوانین کشور نیز کاسته و از همه مهمتر حساسیت اجتماعی و سیاسی کمتری رادر جامعه پدید خواهد آورد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016