چهارشنبه 21 فروردین 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا


خواندنی ها و دیدنی ها
بخوانید!
پرخواننده ترین ها

راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج در سال 92 فراتر از برنامه پنجم

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه از اواخر اسفند ماه سال گذشته زمان راه‌اندازی سامانه آزمایشی الکترونیک صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج و خانواده تاکنون 31 هزار نفر از این سایت بازدید کرده‌اند، گفت: حدود 75 نفر تاکنون در این سامانه ثبت‌نام قطعی داشته‌اند.

مسعود امینی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: طبق برنامه پنجم توسعه قرار بود برای سال جاری به عنوان سال دوم اجرای برنامه، حداقل 60 مرکز مشاوره در سراسر کشور مجوز دریافت کرده و راه‌اندازی شوند، اما با توجه به استقبال زیاد متقاضیان برای راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده، وزارت ورزش و جوانان پیش‌بینی می‌کند در سال دوم اجرای برنامه پنجم توسعه بیش از75 مرکز مشاوره ازدواج و خانواده راه‌اندازی شود.

به گفته مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، با توجه به اینکه 15 مرکز بیشتر از پیش‌بینی سال دوم برنامه پنجم توسعه، تقاضای راه‌اندازی مراکز مشاوره‌ای داشته‌اند، احتمال می‌رود بیش از 75 مرکز در سال جاری راه‌اندازی شود.

امینی با اشاره به اینکه صلاحیت متقاضیان راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده که به صورت قطعی ثبت‌نام کرده‌اند، در حال بررسی است، اظهار کرد: در راستای احراز صلاحیت متقاضیان، باید صلاحیت سلامت روان این افراد نیزبررسی شود.

وی گفت: طبق آیین‌نامه ماده 43 برنامه پنجم توسعه، صلاحیت سلامت روان متقاضیان راه‌اندازی مراکز مشاوره ضروری است و باید توسط پزشک معتمد و با معرفی مدیرکل ورزش و جوانان استان‌ها صورت گیرد، به طوری که پس از نهایی شدن راه‌اندازی مراکز مشاوره از سوی متقاضیان ثبت‌نام شده، این افراد به مدیران استان‌ها معرفی شده و مدیران استان‌ها آنان را به پزشک معتمد معرفی می‌کنند تا پس از احراز صلاحیت سلامت روان آنان، نتایج به کمیسیون ماده 43 وزارت ورزش و جوانان اعلام شده و نسبت به صدور مجوز قطعی این افراد اقدام‌های لازم صورت گیرد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: پس از احراز صلاحیت متقاضیان و ارائه مجوز به آنان، این افراد مجاز هستند به مدت سه سال فعالیت کنند. البته تا پیش از این مدت زمان پروانه صادر شده برای مراکز مشاوره یک ساله بود که ارائه این تسهیلات برای راه‌اندازی مراکز مشاوره در جهت امیدبخشی به متقاضیان راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده است.

امینی به متقاضیان راه‌اندازی این مراکز نوید داد که پس از ثبت‌نام قطعی آنان و احراز هویت، مجوز قطعی این افراد در کمتر از سه ماه صادر شود. ضمن اینکه این احتمال وجود دارد برای برخی از مجوزها زودترهم صادر شود.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016