به گزارش خبرگزاری فارس، «فائزه هاشمی» در گفتوگو با روزنامه فایننشال تایمز انگلیس درباره لزوم گفتوگو با دولت آمریکا برای خروج از مشکلات سخن گفت.
فائزه هاشمی به روزنامه فایننشال تایمز گفته است «نباید منفعل عمل کرد بلکه باید با آمریکا به زودی، قبل از آنکه شرایط بدتر شود، مذاکره نمود... هیچ گزینه دیگری نداریم. مذاکرات دیرهنگام میتواند بعد از فشار بیشتر انجام بگیرد.»
این اظهارات در حالی بیان می شود که برخی کارشناسان معتقدند التهابات اخیر در حوزه اقتصادی کشور، بعضاً از سوی برخی جریانات دامن زده میشود تا فشار بر روی نظام برای سازش با دولت دونالد ترامپ تشدید شود.
به کانال خبرنامه گویا در تلگرام بپیوندید
وی همچنین گفت، «اینکه از ابتدا، هیچ ارتباطی با آمریکا نداشتیم درست نبود... جمهوری اسلامی باید مشکلات خود را با آمریکا حل کند چون ارتباط نداشتن با ابرقدرت برای ما هزینهبر بوده است... من در حال حاضر خطر فروپاشی را نمیبینم اما اگر راه حلهایی پیدا نشود، کشور میتواند به آن سمت پیش برود... اکنون بحران در تمام جنبهها به اوج رسیده است در حالیکه نظام وانمود میکند همه چیز عادی است.»
پیش از این اظهارات فائزه هاشمی نیز یکصد نفر از اصلاحطلبان، طی نامهای، خواستار مذاکره با دولت دونالد ترامپ شده بودند که این نامه، با انتقاد جدی بسیاری از اصلاحطلبان مواجه شد.
او در بخش دیگری میگوید: «ایران باید نفوذ خود را در منطقه گسترش دهد ولی اگر در حال حاضر هیچ متحد وفاداری غیر از حزب الله لبنان نداریم، [این بدان معناست که] رویکرد ما نمیتواند درست باشد.»
وی در بخشی از یک ادعا درباره حسن روحانی، رئیس جمهور ایران گفت «این طور احساس میشود که آقای روحانی، مسائل کشور را رها کرده است.»
فائزه هاشمی ادامه داد «ما عادت کردیم مشکلات را بعد از آنکه به نقطه بحرانی رسید، حل کنیم مثل آزاد کردن گروگانهای آمریکایی [در سال ۱۳۶۰] و قبول صلح با عراق [در سال ۱۳۶۷]؛ احتمالاً در مورد آقای ترامپ هم همینگونه اقدام میکنیم.»
وی همچنین افزود «مذهب ما اجازه داده اسلام را بهروز کنیم، چرا نباید سیاستهایمان را به روز کنیم؟ مردم ایران، آینده جمهوری اسلامی را تعیین میکنند.»
سخنان فائزه هاشمی پس از آن مطرح میشود که دولت آمریکا، ضمن خروج از توافق هستهای با ایران، 12 خواسته را از ایران مطرح کرده است.
همچنین گروهک تروریستی منافقین نیز طی مدت اخیر، بر روی گزینه تغییر نظام و دامنزدن به اعتراضات اجتماعی با هدف فشار بر حاکمیت برای تغییر سیاستهای کلان، فعال شده است.