Tuesday, Jul 2, 2019

صفحه نخست » تقاضای اعدام برای جاسوسان شاغل در مراکز نظامی، انتظامی، هسته‎ای و وزارت دفاع

spy_070219.jpg-سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی می‎گوید برای تعدادی از جاسوسان که در مراکز نظامی مثل وزارت دفاع مشغول بودند تقاضای اعدام شده.

- دامنه موازی‎کاری‎های اطلاعاتی به یگان‎های دفاعی جمهوری اسلامی هم رسیده است.

کیهان لندن - سخنگوی قوه‌قضاییه در نشست خبری که، سه‎شنبه ۱۱ تیرماه، برگزار شد از بازداشت و رسیدگی به پرونده تعدادی از جاسوسان آمریکایی فعال در مراکز نظامی ایران خبر داد.

غلامحسین اسماعیلی در پاسخ به پرسشی در مورد کشف شبکه جاسوسان آمریکایی گفت، «تیم‌های مختلفی توسط سرویس‌های جاسوسی آمریکا بکارگیری شده است. سربازان گمنام در سنوات قبل موفق شدند یک شبکه جاسوسی آمریکا در تمام کشورهای دنیا را شناسایی کنند و اطلاعات این شبکه به کشورهای دوست از جمله چین هم داده شد و دو نفر اعدام شدند.»

او در ادامه توضیح داد، «آن شبکه کارش تمام شد ولی تجاوزگری آمریکا تمام شدنی نیست و شبکه دیگری را ساماندهی کرد که این شبکه در نیمه دوم سال ۹۷ با تلاش سربازان گمنام امام زمان شناسایی شد و عوامل مختلف آن در مراکز حساس کشور مثل نیروی‎های نظامی، انتظامی، وزارت دفاع و مراکز هسته‎ای و مراکز مربوط به زیرساخت‌های عمومی کشور مشغول بودند شناسایی و دستگیر و به مراجع قضایی تسلیم شدند. دو نفر که در حوزه نظامی نبودند در دادسرای امنیت رسیدگی و به دادگاه انقلاب رفت و به حبس طویل‌المدت محکوم شدند. تعدادی دیگر که در مراکز نظامی مشغول بودند در دادسرای نظامی رسیدگی شد و با توجه به نوع اقداماتشان تقاضای مجازات اعدام شده و در نوبت رسیدگی است.»

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

تاکید بر فعالیت جاسوسان در مراکز حساس نظامی جمهوری اسلامی در حالیست که سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران، سه‎شنبه ۲۱ خرداد، با تکذیب اخبار و شنیده‎های مربوط به دستگیری یا فرار فرماندهان رده بالای سپاه و یا فساد مالی خانواده‎های آنها این قبیل اخبار را شایعه و «اکاذیب مشمئزکننده» دانست و آن را «انتقام از محبوبیت سپاه» خوانده بود.

در ماه‎های گذشته چند مقام عالی جمهوری اسلامی نسبت به نفوذ جاسوس‎ها و درز اطلاعات محرمانه و سرّی هشدار داده‌اند!

تعدادی از زندانیان سیاسی پس از آزادی از اوین گزارش‎هایی در مورد حضور تعدادی از مهره‎های امنیتی و سپاهی در بندهای مختلف زندان اوین داده‌اند که جرم بعضی از آنها جاسوسی است.

رضا گلپور، شهرام امیری، محمد حیدری و کوروش احمدی از ده‎ها نفری هستند که در سال‎های اخیر به اتهام جاسوسی بازداشت و یا اعدام شده‌اند.

در یکی از آخرین پرونده‎های جاسوسی سازمان قضائی نیروهای مسلح اعلام کرد، اول تیر ماه امسال (۱۳۹۸) حکم اعدام جلال حاجی زوار کارمند قراردادی سازمان هوا فضای وزارت دفاع که برای سازمان سیا و دولت آمریکا جاسوسی می‌کرد، اجرا شد.

بر اساس گزارش‎ها جلال حاجی زوار کارمند قراردادی سازمان هوافضای وزارت دفاع که برای سازمان سیا و دولت آمریکا جاسوسی می‌کرد توسط سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع شناسایی و تحت تعقیب دادسرای نظامی تهران قرار می‌گیرد و نهایتاً در زندان رجایی شهر کرج اعدام می‎شود.

به گزارش خبرگزاری‌های داخلی ایران، متهم که در سال ۱۳۸۹ از خدمت برکنار شده بود، در جریان تحقیقات، صریحاً اتهام جاسوسی برای سازمان سیا را در قبال دریافت پول پذیرفته و اسناد و مدارک و تجهیزات جاسوسی نیز از منزل وی کشف و ضبط شده است.

پرونده نامبرده پس از تکمیل تحقیقات در دادسرای نظامی با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال و دادگاه نظامی یک تهران پس از برگزاری جلسات متعدد، بر اساس اسناد، مدارک و شواهد موجود همچنین اعترافات متهم، وی را مجرم شناخته و به مجازات اعدام محکوم می‌نماید. همچنین لیلا تاجیک همسر سابق او نیز به جرم مشارکت در جاسوسی به ۱۵ سال حبس محکوم شد.

حشمت‎الله فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی، اسفند ۱۳۹۷، نسبت به جاسوسی در ساختار وزارت اطلاعات هشدار داد و خواستار تشکیل پرونده برای «شناسایی عوامل تحمیل اشتباه و انحراف و اتلاف منابع در ساختار تصمیم‎گیری» این وزارتخانه شد. در سایه موازی‌کاری‌های اطلاعاتی و ناکارآمدی نهادهای تامینی، لایه‌های امنیتی جمهوری اسلامی آسیب جدی خورده که سرآمد آن خروج اطلاعات طبقه‌بندی شده است. خروج انبوهی اطلاعات اتمی از انبار کهریزک نمونه‌ی دیگری از این ضربات است. دامنه این موازی‎کاری‎ها به یگان‎های دفاعی جمهوری اسلامی هم رسیده است. فراتر از ناهماهنگی بین ارتش و سپاه، بی‎اعتمادی فرماندهان به ارتش سبب شده تا آنها برای مقابله با تهدیدات احتمالی از سوی دشمنان به خصوص آمریکا دست به اقدامات «ناهماهنگ» و یا به عبارتی «خوسرانه» بزنند.

در آخرین نمونه نیروی هوافضای سپاه پاسداران با هدف منحرف کردن موشک‌های هوشمند نقطه‎زن دشمن، اقدام به تمرین اختلال در سیگنال‎های GPS با ارسال پارازیت‌های مخرّب کرده که فعالیت‌های نهادها و واحدهای دیگر نظام از جمله اوپراتورهای تلفن همراه، اینترنت، رادار فرودگاه‎ها و سیستم‎های پدافندی، سیستم‎ ناوبری هواپیماها و کشتی‌های خودی و غیرخودی را مختل کرده است!

سیگنال‎های سیستم‌های موقعیت‌یاب جهانی (GPS) طول موج بالا دارند برای اختلال در آن باید پارازیت‎ها قوی باشند. این اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادهای دیگر حکومتی را درگیر کرده و شکایت به شورای‎عالی امنیت ملی کشیده است.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy