Monday, Nov 4, 2019

صفحه نخست » ادغام بزرگ در صنعت خودروسازی جهان

khodro.jpg دویچه وله - با ادغام دو گروه خودروسازی پژو سیتروئن و فیات کرایسلر چهارمین خودروساز بزرگ جهان شکل می‌گیرد و راه برای توسعه فناوری خودروهای الکتریکی و خودران در این گروه باز می شود.

شرکت‌های مختلف در جهان معمولا نسخه‌هایی از محصولات خود را به‌صورت تقویت شده و با کدهای مختلف مانند آر عرضه می کنند. شرکت سایپا هم با تغییرات کوچک در بدنه خودرو کويیک بدون تغییر فنی، محصول جدیدی را با نام سایپا کوییک آر معرفی کرده است.

سایپا کوییک آر

علی شیخ‌زاده، مدیرعامل پارس‌خودرو درباره خودرو سایپا کوییک آر گفته است: «ازآنجاکه خودرو کوییک به دلیل شرایط ظاهری مورد استقبال جوانان و زنان قرار گرفته، در مدل جدید تغییراتی در رنگ‌های بیرونی و داخلی این خودرو ایجاد شده تا به جذابیت ظاهری آن افزوده شود.

به دلیل نگاه سرمایه‌ای به خودرو در سالیان گذشته، رنگ سفید رنگ غالب در خودروهای ایران بوده است اما گروه خودروسازی سایپا در ادامه روند جدید خود تصمیم گرفته است تا محصول کوییک را علاوه بر رنگ‌های معمول، با مدل‌های دو رنگ در بدنه خارجی و تریم داخلی نیز تولید و عرضه کند.

مطالب بیشتر در سایت دویچه وله

البته به جز تغییر رنگ در بدنه بیرونی و تریم داخلی کوییک آر نسبت به کوییک، برخی آپشن‌ها مانند رینگ آلومینیومی نیز به این خودرو اضافه شده تا به جذابیت ظاهری آن کمک کند.»

سایپا کوییک خودرویی است که شرکت سایپا بر اساس پلت فرم توسعه یافته پراید که در تیبا استفاده کرده، آن را ساخته است. در کل می‌توان سایپا کوییک را پرایدی دانست که کمی امروزی تر شده است.

پیش تر شرکت سایپا اعلام کرده بود نام کوئیک، کاملا ایرانی و از منطقه‌ای در کردستان ایران گرفته شده است.

این خودرو از موتور ۱۵۰۰ سی سی با قدرت ۸۷ اسب بخار بهره می‌برد. این در حالی است که هم اکنون خودروهایی در اندازه سایپا کوییک در جهان با موتور یک لیتری قدرتی در حدود ۱۰۰ اسب بخار دارند.

شرکت‌های مختلف معمولا با تغییرات فنی فراوان نسخه‌های سفارشی محصولات خود را تولید می‌کنند به عنوان مثال هوندا سیویک در نمونه تقویت شده که تایپ آر نام دارد از یک موتور دو لیتری چهار سیلندر با قدرت ۳۰۰ اسب بخار استفاده می کنند نمونه استاندارد این خودرو یک موتور ۱.۵ لیتری با قدرت ۱۷۴ اسب بخار دارد این یعنی در نسخه تقویت شده قدرت موتور ۱۳۰ اسب بخار بیشتر شده است. اما در کوییک آر که نسخه خاص و تقویت شده کوییک است تنها تغییر رنگ برخی قطعات بدنه و ادوات پلاستیکی داشبورد و نصب رینگ آلومینیومی رخ داده است که نمی‌توان آن را یک تقویت اساسی ارزیابی کرد.

آزمایش سرعت ۵۳۷ کیلومتر در صحرا

تیم بلادهوند LSR قصد دارند در سال آینده با یک خودرو به سرعت هزار و۲۰۰ کیلومتر در ساعت و در نهایت به سرعت هزار و ۶۰۰ کیلومتر در ساعت برسند. در مرحله مقدماتی این کار بزرگ، خودرو استفاده شده توسط این تیم به سرعت ۵۳۷ کیلومتر در ساعت رسید. حدود ۱۳ ثانیه طول کشید تا این خودرو به سرعت ۴۸۰ کیلومتر در ساعت برسد. در مرحله بعدی این خودرو باید بتواند به سرعت ۸۰۰ کیلومتر در ساعت دست پیدا کند. این تست در بیابان کالاهاری و در مسیر ۲۰ کیلومتری انجام شد.

ایرپاد پرو محصول جدید اپل

ایرپادهای بی‌سیم جدید اپل قابلیت حذف نویز محیطی را دارند و با وزن کمتر از گذشته، ایرپاد پرو نامیده شده اند . این محصول البته اصلا ارزان قیمت نیست و با قیمتی ۲۴۹ دلار هم قیمت برخی تلفن‌های همراه میان رده بازار است .

شرکت اپل درباره این محصول این گونه توضیح داده است که سیستم حذف نویز محیطی به دو میکروفون مجهز است و با الگوریتمی نرم‌افزاری، سعی می کند بصورت پی در پی خود را با گوش هر شخص و وضعیت محیط هماهنگ کند.

در این محصول هدفون نخست به سمت ‌بیرون قرار دارد و با شناسایی صدای بیرونی می‌تواند نویز محیطی را شناسایی کند در ادامه ایرپاد پرو با تولید آنتی‌نویز به اندازه، نویز محیطی سبب می‌شود کاربران صدای محیط را تشخیص ندهند. در این محصول میکروفون دوم به سمت ‌داخل گوش است نویزهای تشخیص داده شده به وسلیه این ابزار حذف می‌ شود.

برای پردازش این اطلاعات اپل از تراشه اچ یک در ایرپاد پرو استفاده کرده است.

آغاز به کار فایو جی در چین

نسل پنجم اینترنت همراه در چین کار خود را آغاز کرد و سه اپراتور اصلی این کشور هم اکنون خدمات فایو جی را به مشترکان خود ارائه می کنند. بر اساس اعلام رسانه‌های چینی قیمت این خدمات همانند زمانی است که سیستم فورجی آغاز به کار کرده بود.

قیمت ۳۰ گیگابایت این خدمات در چین ماهانه حدود ۱۸ دلار است که در نسخه ۳۰۰ گیگابایتی به ۸۵ دلار می رسد.

هم اکنون ۵۰ شهر در چین زیر پوشش شبکه نسل پنجم اینترنت همراه رفته‌اند و حدود ۹ میلیون نفر از مردم چین هم برای استفاده از این سیستم ثبت نام کرده‌اند. دولت چین پیش‌بینی کرده است تا پایان سال ۲۰۲۰ حدود ۱۱۰ میلیون چینی از این خدمات استفاده کنند.

نسل پنجم‌‌اینترنت همراه با سرعت بسیار زیاد خود، ‌‌آینده زندگی بشر را متحول خواهد کرد پس از همه‌گیر شدن ‌‌اینترنت در جهان‌‌، همه‌گیر شدن فایو جی، موج دوم در تحول زندگی بشر در زمینه ‌‌اینترنت است. با فناوری فایو جی می‌توان تا ۲۰ گیگابیت در ثانیه را انتقال داد.

ادغام بزرگ برای آینده

با ادغام دو گروه خودروسازی پژو سیتروئن و فیات کرایسلر چهارمین خودروساز بزرگ جهان شکل می‌گیرد و راه برای توسعه فناوری خودروهای الکتریکی و خودران در این گروه باز می شود.

ارزش این ادغام به حدود ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد و پس از این تحول بزرگ، گروه شکل‌گرفته جدید پس از تویوتا، گروه فولکس‌واگن و اتحاد رنو نیسان میتسوبیشی در جایگاه چهارم قرار خواهد گرفت.

هم اکنون فیات برنامه گسترده ای برای خودروهای برقی دارد شرکت پژو وسیتروئن هم چندین خودرو برقی جدید را معرفی کرده است. برای خودروهای خودران هم نیاز به سرمایه گذاری گسترده است که حالا با ادغام این شرکت‌ها و پخش‌شدن هزینه تحقیقات بین آنها، امکان توسعه خودروهای جدید در دسترس تر خواهد شد.

گروه خودروسازی پژو سیتروئن شامل شرکت‌های پژو،سیتروئن ،دی اس ، اوپل و واکسهال است. شرکت فیات کرایسلر هم برند های فیات، آلفارومئو، فراری، مازراتی،ایویکو، دوج، کرایسلر و جیپ را زیر مجموعه خود دارد.

با این ادغام گروه پژو سیتروئن به آرزوی قدیمی خود رسیدن به بازار آمریکا خواهد رسید و از طرفی با استفاده از پلت‌فرم‌های جیپ می‌تواند خودروهای شاسی بلند خود را برای بازار اروپا طراحی کند.

تجربه ساخت خودروهای ارزان قیمت توسط فیات و خودروهای کلاس متوسط توسط گروه پژو سیتروئن هم راه را برای تولید خودروهای پر فروش در بازار باز خواهد کرد.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy