Thursday, Nov 26, 2020

صفحه نخست » واکنش رئیس ستاد انتخابات میرحسین موسوی به یک عکس خبرساز

kalameh26.jpgکلمه - قربان بهزادیان نژاد

رئیس ستاد انتخابات میرحسین موسوی در انتخابات ۱۳۸۸، در واکنش به عکس جنجالی موسوی و ترامپ در صفحه اول روزنامه تهران تایمز، تاکید کرد: « اینها نشان از یک فروپاشی اخلاقی دارد. یعنی کسی جلوی این حرکات غیر اخلاقی و مخرب را نمی گیرد.»

قربان بهزادیان نژاد در خصوص توهین نشریه تهران تایمز به میرحسین موسوی، اظهار داشت: درون این مساله دو نگاه وجود دارد یکی "خود حق پنداری" است که نویسندگان و دست اندرکاران نشریه دارند و می خواهند از هر رخدادی به نفع خود و جناحی که به آن تعلق دارند استفاده کنند. یک روز مهندس موسوی را در کنار مسعود رجوی و روز دیگر در کنار ترامپ می گذارند.

وی افزود: اگر واقعا قرار است از قرینه سازی و مشابه سازی استفاده کنیم، اولا انتخابات آمریکا با انتخابات ایران قابل مقایسه نیست. اما فرض می کنیم همه اینها مشابه باشند، آیا در پروسه انتخابات آمریکا نقش و موقعیت ترامپ، نقش و موقعیت مهندس موسوی بود یا جور دیگری است؟

ترامپ مصداق و نماینده دروغگویی در کشورش به حساب می آید

بهزادیان نژاد گفت: شما توجه کنید که ترامپ یک شرایط کاملا غیر متعارف را در کشورش به وجود آورده و همه نظام های جهانی را به چالش کشیده است. خودش هیچ نظمی را قبول ندارد و مصداق و نماینده دروغگویی در کشورش به حساب می آید. به نظر می آید که همه نخبگان آمریکا، حتی جمهوری خواهان اصیل، از ترامپ حمایت نمی کنند؛ تا کسی که به ناحق و بر مبنای یک جریان پوپولیستی کشورشان را گروگان گرفته را از مسند حکومت بیرون کنند و کشورشان را نجات بدهند.

حق پنداری بدون زمینه های اجتماعی و عینی دارد صورت می گیرد

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم قرینه سازی کنیم، آیا واقعا سال ۸۸ در کشور ما این جوری بود؟! و یا برعکس، همه مصادیقی که دوستان در این نشریه برای ترامپ مطرح می کنند برای شخص دیگری بود؟ اگرچه من این را نمی پسندم ولی واقعیت دارد به کار ببرم اما این وجه که همیشه حق با خودشان هست را باید تجدید نظر کنند.

این فعال سیاسی افزود: اگر دوستان ادعای خیانت می کنند باید پاسخگو هم باشند که چه خیانتی و بر چه مبنایی؟ خودشان قاضی و خودشان هم مدعی هستند؟ این که نمی شود.

امکان اقناع افکار عمومی را ندارند و به فرافکنی روی می آورند

وی افزود: سالها پیش یکی از نشریات وابسته به یک موسسه دینی مقاله ای منتشر کرده بود و در گوشه ای از آن اسم من را هم زده بود و بعد زیرنویس زده بود که جاسوسی فلانی برای دستگاه های امنیتی محرز شده است‌. من خودم به دوستان گفتم تا می توانید این مقاله را بین مجموعه خود آنها پخش کنید.

رئیس ستاد انتخابات میرحسین موسوی در سال ۸۸ ادامه داد: بعد از چند روز یکی از مسئولین آنها به من زنگ زد که این چه کاری است دارید می کنید؟ گفتم مگر شما مجله را منتشر نکرده اید که همه بخوانند؟ من دارم نشریه شما را تبلیغ می کنم. گفت بعد از اینکه شما توزیع کردید مرتب به من مراجعه می کنند که چرا به فلانی توهین کرده اید. بعد هم مردم استدلال می کنند که فلانی را با ۵۵ سال عمر و نزدیک به ۵۰ سال فعالیتش می سنجیم نه بر اساس آنچه که شما می گویید.

وی یادآور شد: در گذشته اگر این طور بوده که دوستان چیزی می گفتند و مردم اعتماد می کردند. الان چنین نیست و یکی از دلایل آن استفاده نابجا از چنین جایگاهی است. خلاصه مهندس موسوی، خانم رهنورد، آقای کروبی و دیگران را بر مبنای سابقه تاریخی ۶۰ سال مبارزه و خدمت آنها می سنجند؛ نه بر اساس مطلبی که یک آدم ناآگاه یا قلم به مزد نوشته است. موسوی را به تایید امام می شناسند، به خدمتی که به جنگ و رزمندگان کرده، به ساده زیستی، به سلامت مالی و....می شناسند باید به اینها توجه کنیم . از همان سازمان و حتی روزنامه تماسهایی در تقبیح این رفتار و عذر خواهی داشتم.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy