باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره برخی حواشی پیرامون جریان اصولگرایی توضیحاتی ارائه داد. حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، با اشاره به رخدادهای درون جریان اصولگرا برای انتخابات سال آینده گفت: در حال حاضر هیچ اختلافی در میان اصولگرایان وجود ندارد و اینکه احمدی نژاد با حداد عادل مشکل پیدا کرده نشان دهنده اختلاف در میان جریان اصولگرایی نیست، بلکه اختلاف بین اصولگرایان و جریان انحراف در کشور است.
او ادامه داد: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و شورای وحدت اصولگرایان هم در حال مذاکره و رسیدن به وحدت در انتخاب نامزد واحد هستند و چند روز پیش هم با طرح این موضوع که محمدباقر قالیباف اعلام کرده بود که به نفع سید ابراهیم رئیسی کنار میرود کاملا زمینه را برای وحدت بر روی یک نامزد شکل داده و بحثها و دیدگاههایی هم که در میان آنها در حال مطرح شدن است صرفا تبادل نظر بوده؛ اما بزرگنماییهایی که از بیرون بر این موضوع انجام شده غیر واقعی است و مسائل دوستانه در حال حل شدن؛ امیدواریم که به زودی شاهد وحدت میان دو شورا باشیم.
ترقی با اشاره به اتهاماتی که مبنی بر پوپولیستگرایی به اصولگرایان زده می شود افزود: معمولا جریانهایی که ریشه و سرمایه اجتماعی مناسبی ندارند در تلاش هستند با فریب مردم و استفاده از مهندسی افکار عمومی جامعه از این نوع روشها برای جذب مردم استفاده کنند. متاسفانه این مساله در بین اصلاح طلبان بسیار بیشتر از اصولگرایان رخ داده است، زیرا اصولگرایان پایه رایی در بین قشر متدین و تکلیف گرای جامعه دارند و این پایگاه رای نیازشان را به رفتارهای پوپولیستی کاهش میدهد.
جدال احمدینژاد و حدادعادل دوئل انتخاباتی است
همچنین اعتمادآنلاین نوشت؛
ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا، در خصوص آنکه حدادعادل گفته بود:« آمدن احمدینژاد به انتخابات را اصلاً در نظر نگیرید، به نوعی این تکلیف روشن است.» گفت: اظهارات آقای حدادعادل متاسفانه زیاد در راستای رفع دغدغههای مردم در انتخابات ۱۴۰۰ نیست. حتی میتوان گفت، این عمل به نوعی مؤید آن است که ایشان با وجود نداشتن جایگاه قانونی، از رد صلاحیتشدهها مطلع است پس ایشان خیال همه را را راحت کند و اسم رد صلاحیتشدهها را بگوید. باید به آقای حداد گفت، شما چطور ادعای سیاستمداری میکنید و در قالب لیدر یک جریان ریشهدار ادبیات غیرمنطقی دارید. انگار آنها این پیام را میدهند که حتی میتوانند روی تصمیم شورای نگهبان تاثیرگذار باشند. آن هم در شرایطی که در میان عامه مردم محبوبیت و مقبولیتی ندارند.
دبیر کل حزب ایرانزمین در ادامه گفت: این سخنان من به هیچ وجه مهر تاییدی بر حضور احمدینژاد نیست چراکه او در طول هشت سال ریاستجمهوری همه سرمایههای مملکت را به هدر داد آن هم در شرایطی که کشور را با نفت ۱۱۰ دلاری و با بیشترین فروش اداره میکرد. آقای خاتمی در حالی کشور را به احمدینژاد داد که با داشتههای آن برهه به راحتی میشد امور حوزههای مختلف را به سادگی مدیریت کرد.
او تصریح کرد: جدال احمدینژاد و حدادعادل یک دوئل انتخاباتی است که با توجه به اینکه مردم روزهای دشواری را سپری میکنند کار قشنگی نیست و باعث ایجاد نوعی بدبینی در میان مردم خواهد شد، این در حالی است که نه دولت بهاریها و نه گروهشان توانایی رسیدگی به امور و کاهش مشکلات مردم را ندارند.
این فعال سیاسی اصولگرا توضیح داد: مساله اول انتخابات ۱۴۰۰ برای ما این است که برای مشارکت حداکثری هر کاری که لازم است انجام دهیم. اما برخی تمام هم و غمشان را به کار بستهاند تا با ایجاد دلسردی در جامعه، انتخابات با رأی کمی برگزار شود و خودشان بتوانند دولت را در دست گیرند.
ابوالقاسم رئوفیان در پایان گفت: نباید به یکدیگر پنجه بیندازیم و با ایجاد هرجومرج انگیزه مردم را روزبهروز کمتر کنیم چون چنین کارهایی با شاخصههای رجل سیاسی منافات دارد و به لحاظ روحی و روانی جامعه را آزار میدهد.
خسارات نامزدی مطهری!
چه شد که رهبر اصلاحات دست به دامان رهبر انقلاب شد؟