منبع خبر: توئیتر نویسنده؛ صادق زیبا کلام در توئیتی نوشت:
نخستین گام"نرمش قهرمانانه"یا "برجام۱۴۰۰"از جانب ایران برداشته شد و غربیها هم باکنار گذاردن قطعنامه محکومیت ایران در آژانس پاسخ متقابل دادند. طنز داستان در تصورات دایی جان ناپلئونی تندروها در مجلس و بیرون آنست که تصور میکنند الدرم بالدرم های آنان درایران ودرعراق باعث ترس غربیها شد.
رادیو اسرائیل - صادق زیباکلام ، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران درباره انتخابات ۱۴۰۰ گفته است: برخی از اصلاحطلبان میانهرو مانند آقایان «پزشکیان، عارف، کواکبیان و مطهری» با هر دلیل و انگیزهای قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند.
وی افزود: هر چند به نظر میرسد انگیزه این افراد برای حضور در انتخابات مباحثی مثل تکلیف ملی و شرایط بحرانی کشور باشد اما این افراد هنوز دلایل خود برای احساس تکلیف نمودن جهت کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰را نگفتهاند.
زیبا کلام گفته است : در سیاستهای خارجی، داخلی و امید و آرزویی که رایدهندگان به روحانی داشتند تغییر اساسی به وجود نیامد؛ بنابراین این سوال مطرح میشود که چرا ما باید دو مرتبه شرکت کنیم. آن هم در شرایطی که تغییر در حد مطلوب در سالهای گذشته به وجود نیامده و تمام سیاستهای کنونی بعد از خرداد ۱۴۰۰ هم ادامه خواهد پیدا کرد.
این فعال سیاسی گفته : مساله کشور این نیست که یک یا چند نفر نامزد نهایی اجماع اصلاحطلبان باشند؛ بلکه مساله اصلی اینجاست که در صورتی که سیاستها تغییر نکند، هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد. باید شرایط به صورتی تغییر کند که مردم به آینده امیدوار شوند.
زیبا کلام افزود: رقابت انتخابات ۱۴۰۰ از درون جریان اصولگرایی شامل جبهه پایداری، طرفداران احمدینژاد، تندروها، انقلابیون و کسانی که معتقد به آمریکاستیزی هستند، شکل خواهد گرفت و کاندیداهای این گروهها در انتخابات سال آینده با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
وی در پایان گفت: باید اذعان داشت انتخابات ۱۴۰۰ در حقیقت متعلق به اصولگرایان است و فردی هم که در انتخابات ۱۴۰۰ رئیسجمهور میشود شخصیتی با شاخص تند خواهد بود. اصلاحطلبان نیز بعید است نقش و جایگاه خاصی در انتخابات ۱۴۰۰ داشته باشند.