اختصاصی ایراناینترنشنال
اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال درباره پرونده تخلف در واکسیناسیون پاکبانان علیآبادکتول نشان میدهد علاوه بر مدیران شهرداری، نام پیمانکاری که خواهر امام جمعه بندرگز است در فهرست پاکبانان قرار داده شده بود.
پس از رسانهای شدن این پرونده مقامهای محلی از جمله شهردار، رئیس شبکه بهداشت و عضو شورای علیآبادکتول گفته بودند به دلیل عدم حضور برخی پاکبانان پس از باز شدن بسته ۲۵ تایی ظروف واکسن، کادر پزشکی برای جلوگیری از «هدر رفتن» و «فاسد شدن» واکسنها چهار دوز باقیمانده را به مسئولان شهرداری تزریق کردند.
اما اطلاعات رسیده حاکیست مسئولان شهرداری و بخش خدمات آن، از قبل فهرست پاکبانان حاضر را با نام و امضا مشخص کرده و در دست داشتهاند، به همین دلیل پیش از شروع تزریق میدانستند تعداد پاکبانهای حاضر در سالن تزریق به حد نساب نرسیده بود.
بر اساس این گزارش، در پی کامل نشدن فهرست، نام چهار نفر از جمله ایوب حسینی و اکرم شکی، معاون خدمات شهری و مسئول امور قراردادهای شهرداری، در فهرست پاکبانها گنجانده شد.
علاوه بر آنها اکرم حسینی، پیمانکار بخش خصوصی خدمات شهرداری و همسرش قربانعلی جمالی هم این واکسن را دریافت کردهاند.
مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال
خواهر امام جمعه؛ پیمانکار واکسینهشده
حسینی و جمالی، زن و شوهر دریافتکننده واکسن پاکبانها، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکتی خصوصی به نام «سبزاندیشان طاویر» هستند که طرف قرارداد شهرداری در بخش خدمات است.
اکرم حسینی خواهر ابوالفضل حسینی، امام جمعه شهرستان بندرگز واقع در غرب همین استان، است.
این شرکت در سال ۱۳۹۹ هم در مناقصه «امور خدمات شهری» شرکت کرد و طرف قرارداد شهرداری شد.
تکذیب مقامها
ادامه حاشیههای مربوط به این پرونده در حالی است که با وجود تایید تخلف واکسیناسیون از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مجتبی جمالی، فرماندار علیآبادکتول، آن را «بزرگنمایی» از سوی رسانهها خواند.
جمالی گفته «هیچگونه سو استفادهای» از طرف مدیران شهرداری در کار نبوده است.
از سویی گزارش و تصاویر منتشرشده از روز واکسیناسیون در رسانههای اجتماعی، حاکیست این تخلف در حضور نماینده حراست شبکه بهداشت علیآبادکتول صورت گرفت.
ادامه کار پیمانکار متخلف
در پی رسانهای شدن این ماجرا، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان از عزل رییس شبکه بهداشت علیآبادکتول خبر دادند. اما هنوز گزارشی از برخورد با پیمانکار متخلف که از بستگان امامجمعه بندرگز بوده، منتشر نشده است.
این در حالی است که پیش از این هادی حقشناس، استاندار گلستان، سوءاستفاده دو تن از مدیران شهرداری را تایید کرده و دستور برخورد با آن را صادر کرده بود.
انتقاد به «ریگ کفش مسئولان»
پرونده واکسیناسیون خارج از نوبت در علیآبادکتول همزمان با پروندههای مشابهی در آبادان و همچنین در اسفراین اتفاق میافتد که موجب واکنشهای گسترده در افکار عمومی و رسانههای اجتماعی شده است.
پیشتر محمدرضا شریفی مقدم، دبیرکل خانه پرستار ایران، هم ضمن انتقاد از شفاف نبودن آمار مربوط به واکسیناسیون در کشور گفته بود: «اگر مسئولان بهداشتی کشور ریگی در کفششان نبود، آمار شفافی از واکسیناسیون کرونا در ایران ارائه میدادند.»