Sunday, Nov 14, 2021

صفحه نخست » گزینه وزارت آموزش و پرورش حتی سابقه یک روز تدریس هم ندارد

0D1BD218-8D9A-451D-9A0D-14E34D39C3C9.jpegبهار نیوز

گروه سیاسی

یک فعال سیاسی با اشاره به اینکه ماه عسل دولت ابراهیم رئیسی به پایان رسیده است، گفت: نقطه مثبت در کارنامه کاری رئیسی در این مدت تحرک و سفر‌های استانی او بوده است که با توجه به وضع نامطلوب درآمد دولت و کسری بودجه بسیار زیاد، این امیدواری وجود دارد که قول‌هایی که داده می‌شود، به آن‌ها عمل شود، اما در صورتیکه این وعده‌ها تنها در حد حرف باقی بمانند این مسئله آثار سوء زیادی خواهد داشت.

علی‌محمد نمازی با اشاره به اینکه رئیسی با دو مشکل عمده روبرو بوده است، اظهارداشت: وی از ابتدای کار در قوه قضائیه حضور داشته و کمتر با مطالبات مردم مواجه بوده و شناخت حداقلی از اوضاع کشور و وظایف و مسئولیت‌های قوه مجریه و مشکلاتی که در سر راه این قوه موجود است، دارد، این درحالیست که او با توجه به ماهیت متفاوت دولت، با قوه قضائیه و عدم شناخت از مناسبات دولت با سایر قوا، قدرت را در دست گرفت، شعار‌های رئیسی نشان می‌داد که وی از محدودیت‌های پیش روی دولت خبر ندارد. نمازی عنوان کرد: دومین مشکلی که رئیسی با آن روبرو بوده، این است که وی تیم همکار و همراه نداشت، نتیجه این دو مشکل آن شده که رئیس جمهور افرادی را انتخاب کند که سابقه و تخصص کمتری در مسئولیت‌هایی که بر عهده گرفتند، دارند، کسانی بر مسند کار قرار گرفته اند، که با سمت‌های خود قرابت ندارند و به نوعی با حوزه مسئولیت غیر مرتبط هستند، همچنین عدم شایسته سالاری و بعضا انتصابات فامیلی همچون به کارگیری داماد‌ها از دیگر مشکلاتی است که دولت رئیسی با آن روبرو بوده است.

این فعال سیاسی اضافه کرد: ابلاغ معاونت وزارت نیرو زده می‌شود، اما بعد از آن لغو می‌شود. انتصاب باقیمانده استانداران طولانی می‌شود و...، این‌ها از جمله مواردی هستند که نشان می‌دهد هماهنگی لازم در بخش‌های دولت وجود ندارد. همچنین در مورد وزیر آموزش و پرورش نیز شاهد انتقادات بسیاری هستیم، در حالی که در دهه اول انقلاب این وزارتخانه به تمامی نهاد‌ها و وزارتخانه‌ها مدیر و مسئول می‌فرستاد و حتی رئیس جمهور و نخست‌وزیر از نیرو‌های وزارت آموزش و پرورش بوده، امروز شخصی به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی می‌شود که حتی سابقه یک روز تدریس و یا مدیریت در مدرسه و یا مسئولیت در رده‌های بالا وزارت آموزش و پرورش را نداشته، این موضوع نشان می‌دهد که دستان رئیسی برای انتصابات شایسته خالی است.
نمازی ادامه داد: رئیسی در عمل به قول‌هایی که در زمان انتخابات داده موفق نبوده است. اولویت وی باید وزارت امور خارجه و لغو تحریم‌ها باشد، اما در این زمینه اظهارات متعارضی از مسئولین مربوطه شنیده می‌شود. به عنوان نمونه علی باقری نماینده ایران در گفتگوها، بعد از تعیین ٨ آذر برای شروع مذاکرات برجام، در چند روز گذشته اعلام کرده در باره لغو تحریم‌ها نه برجام مذاکره خواهد کرد. این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در بُعد اقتصادی و معیشت خانوار‌ها و اشتغال جوانان نیز نه تنها شاخص‌های اقتصادی نشانگر بهبود نیست بلکه وضعیت بدتر شده است. از سویی افزایش نرخ ارز نشان می‌دهد که فعالان عرصه اقتصاد امیدی به بهبود اوضاع ندارند. به بیان دیگر او در این ۱۰۰ روز در زمینه اقتصادی دستاوردی نداشته است، در حوزه سیاست داخلی نیز رخوت و رکودی که در جامعه و فضای سیاسی حکمفرما است، معنا‌های بسیار دارد، از لحاظ اجتماعی نیز بسیاری از خانواده‌ها نگران آینده خود و فرزندانشان هستند و با توجه به فضای یاس وناامیدی که در جامعه وجود دارد، رئیسی و دولتش نتوانسته‌اند، این فضا را علیرغم تبلیغاتی که در زمان انتخابات کردند، تغییر دهند.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy