Friday, Apr 8, 2022

صفحه نخست » تشدید نبرد پهپادی سپاه با ائتلاف اسرائیل و کشورهای عربی

drone_040822.jpg- حجت‌الاسلام هاشم الحیدری دبیرکل «عهدالله عراق» از گروه‌های شبه‌نظامی در یک مراسم افطار که در قم برگزار شد و شماری از فرماندهان و رهبران «جریان مقاومت» در آن حضور داشتند هشدار داد، «دولت‌های غربی به رهبری آمریکا و مزدوری کشورهای مزدور منطقه مانند عربستان و امارات و رژیم صهیونیستی در مقابل اسلام ایستاده‌اند و در تمام ابعاد نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به جنگ اسلام آمده‌اند».

- روزنامه «اسرائیل هیوم» در گزارشی می‌نویسد پهپادها و موشک‌هایی که حوثی‌ها به عربستان و امارات پرتاب می‌کنند ارتقاء یافته و نیاز به تقویت سیستم‌های دفاع پدافندی در منطقه را افزایش داده است.

- «ایالات متحده قبلاً به امارات سیستم‌های دفاعی تاد را تحول داده است. سیستم‌های پاتریوت‌ها و Sky Guard ساخت سوئیس نیز بخشی از سپر دفاع هوایی امارات است. عربستان هم از سیستم‌های پدافندی استفاده می‌کند اما این سیستم‌ها برای دفاع در برابر پهپادهایی که در ارتفاع کم پرواز می‌کنند بهینه‌سازی نشده است.
- شهرام سبزواری تحلیلگر نظامی به «کیهان لندن» می‌گوید «در ایران دریافتند کاهش سطح ارتفاع پرواز پهپادها هدفگیری آنها را سخت می‌کند؛ بر همین اساس پهپادهای انتحاری تولید شد که حوثی‌ها با آنها راحت‌تر از گذشته به تاسیسات نفتی عربستان سعودی حمله می‌کنند».

کیهان لندن - تشدید ماجراجویی‌های جمهوری اسلامی و گروه‌های نیابتی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اسرائیل و کشورهای عربی منطقه را بر آن داشته تا با تشکیل یک ائتلاف امنیتی- نظامی شبیه ناتو با تهدیدات رژیم ایران در منطقه مقابله کنند.

هرچند جمهوری اسلامی نمی‌خواهد در منطقه منزوی باشد اما اسرائیل و متحدان جدیدش ظرفیت ایجاد یک کمربند نظامی در اطراف ایران دارند که مقامات جمهوری اسلامی آن را یک تهدید جدّی تلقی می‌کنند. بخشی از اقدامات برای مهار تهدیدات جمهوری اسلامی مربوط به روابط میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروه‌های شبه‌نظامی و تروریستی منطقه است.

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

حجت‌الاسلام هاشم الحیدری دبیرکل «عهدالله عراق» از گروه‌های شبه‌نظامی در یک مراسم افطار که در قم برگزار شد و شماری از فرماندهان و رهبران «جریان مقاومت» از عراق، سوریه، یمن، فلسطین و لبنان در آن حضور داشتند هشدار داد، «دشمن با ایجاد تردید در صدد است تا جوانان محور مقاومت را از جمهوری اسلامی که ستون خیمه مقاومت است جدا کنند تا با کناررفت این ستون، تمام محور مقاومت فرو بریزد.»

او افزود، «دولت‌های غربی به رهبری آمریکا و مزدوری کشورهای مزدور منطقه مانند عربستان و امارات و رژیم صهیونیستی در مقابل اسلام ایستاده‌اند و در تمام ابعاد نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به جنگ اسلام آمده‌اند.» این خط و نشان‌ها یعنی جمهوری اسلامی برنامه‌های بیشتری برای ماجراجویی در منطقه دارد.

اینهمه در حالیست که شبه‌نظامیان وابسته به جمهوری اسلامی همچنان تأسیسات نفتی در کردستان عراق را هدف قرار می‌دهند. در یمن حوثی‌ها با پهپادهای انتحاری که جمهوری اسلامی ایران تکنولوژی آن را در اختیارشان قرار داده تأسیسات نفتی و زیرساخت‌های عربستان سعودی و امارات را هدف قرار می‌دهند. گزارش‌ شده حوثی‌ها دست‌کم ۱۳۶ بار در ۸ استان یمن آتش‌بس دوماهه را که از ابتدای ماه رمضان برسر آن توافق شده بود نقض کرده‌اند.

روزنامه «اسرائیل هیوم» می‌نویسد بعید است که آتش‌بس جدید بشردوستانه بین حوثی‌های مورد حمایت رژیم ایران در یمن و عربستان سعودی تا دو ماه ادامه یابد.

در این گزارش تأکید شده تهدیدات هوایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با تهدیدهای اسرائیل تفاوت چندانی ندارد. موشک‌های بالستیک ساخت ایران، موشک‌های کروز و پهپادهای انتحاری در سراسر لبنان در انبارهای حزب‌الله نگهداری می‌شوند.

جنگ‌های فرسایشی منطقه در عراق، سوریه و یمن برای جمهوری اسلامی و گروه‌های نیابتی آزمایشگاه تسلیحات و راهبردهای رزمی علیه اسرائیل شده است.

پهپادها و موشک‌هایی که حوثی‌ها به عربستان و امارات پرتاب می‌کنند ارتقاء یافته و نیاز به تقویت سیستم‌های دفاع پدافندی در منطقه را افزایش داده است.

«اسرائیل هیوم» می‌نویسد ایالات متحده قبلاً به امارات سیستم‌های دفاعی «تاد» (THAAD) را تحول داده است. سیستم‌های پاتریوت‌ها و «Sky Guard» ساخت سوئیس نیز بخشی از سپر دفاع هوایی امارات است. عربستان هم از سیستم‌های پدافندی استفاده می‌کند اما این سیستم‌ها برای دفاع در برابر پهپادهایی که در ارتفاع کم پرواز می‌کنند بهینه‌سازی نشده است.

شهرام سبزواری تحلیلگر نظامی به کیهان لندن می‌گوید: «در جریان جنگ اخیر آذربایجان و ارمنستان در قره‌باغ، جمهوری آذربایجان از پهپادهای هاروپ اسرائیل استفاده کرد که دو سه فروند آن سالم از طریق «جنگال» (جنگ الکترونیک) به دست ارتش افتاد و تحویل ساصَد (سازمان الکترونیک سازمان دفاع) شد و با مهندسی معکوس نوع بومی آن را ساختند و یا از تکنولوژی آن در پهپادهای ساخت داخل بهره‌برداری شد.»

این تحلیلگر توضیح می‌دهد: «در ایران دریافتند کاهش سطح ارتفاع پرواز پهپادها هدفگیری آنها را سخت می‌کند؛ بر همین اساس پهپادهای انتحاری تولید شد که حوثی‌ها با آنها راحت‌تر از گذشته به تاسیسات نفتی عربستان سعودی حمله می‌کنند.»

شنیده‌ها حاکیست انفجار در تأسیسات پتروشیمی ماهشهر که ۱۲ فروردین رخ داد در نتیجه حمله یکی از پهپادهای اسرائیل بوده که از مرزهای غربی وارد آسمان ایران شد.

درگیری میان جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل و متحدانش دیگر «جنگ در سایه» نیست. کتائب حزب‌الله عراق از گروه‌های شبه‌نظامی مورد حمایت تهران اواسط اسفند ۱۴۰۰ با انتشار بیانیه‌ای گفت حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اربیل عراق «واکنش به بمباران فضای داخل ایران» توسط اسرائیلی‌ها «از خاک عراق» بود.

در این بیانیه آمده بود که این بمباران در هفته‌های گذشته توسط اسرائیل «با پهپاد و از خاک عراق» صورت گرفته است. گروه‌های عراقی اعلام کردند اسرائیل اخیراً یک پایگاه پهپادی سپاه پاسداران در کرمانشاه را هدف قرار داد. همان حمله‌ای که برخی مقامات نظام ادعا کردند «رعد و برق» بود!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy