موضع‌گیری ابراهیم رئیسی، اگرچه به صورت غیرمستقیم، نخستین واکنش یک مقام رسمی به نوشتار تازه میرحسین موسوی است که در آن با خطابی غیرمستقیم به علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی هم به صراحت نوشته اگر بحث جانشینی موروثی صحت ندارد، چرا آن را تکذیب نمی‌کند.

رسانه‌های وابسته به نهادهای نظامی و امنیتی ایران اما ۱۸ مرداد، پس از انتشار نوشته میرحسین موسوی، به او حمله کردند و از سیاسیونی که به او نزدیک هستند خواستند «مرزبندی صریح و مشخص» با او داشته باشند.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، به نقل از «تحلیلگران» بدون نام مدعی شد که از میرحسین موسوی استفاده ابزاری شده و نوشت:

«آنها که ادامه حصر موسوی را ابزار بهتری برای خود می‌بینند بار دیگر او را در مسیری قرار دادند که نتیجه آن از پیش مشخص است.»

این خبرگزاری مدعی شد از مدت‌ها پیش، «اقداماتی تسهیل‌گرانه برای حصر در نظر گرفته شده بود».

خبرگزاری فارس، دیگر رسانه وابسته به سپاه پاسداران هم با انتشار مجموعه گزارش‌هایی در باره «عاشورای ۸۸» از زبان فعالان سیاسی اصولگرا و نمایندگان مجلس خواستار برخورد شدیدتر با میرحسین موسوی شد.

روزنامه کیهان متعلق به حسین شریعتمداری نیز میرحسین موسوی را «پیرمرد متوهم»، «رهبر فرقه فتنه ۸۸» و «فتنه‌گر ساده‌لوح» خطاب کرد و نوشته او را «وهن‌آلود و سخیف» نامید.

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی خواستار «توبه» موسوی شد و گفت فکر می‌کند «موسوی از حالت عادی خارج شده و وضعیت خاصی دارد که چنین سخنانی یا منتسب به او یا توسط خودش، منتشر می شود».

منصور آرامی دیگر نماینده مجلس هم بدون اینکه نامی از میرحسین موسوی ببرد، او را مشکل امنیتی دانست که با نگاه سیاسی نمی‌توان با آن برخورد کرد. او گفت:

«ایجاد اختلاف و تفرقه بین کشورهای اسلامی یک موضوع امنیتی است، نباید به این موضوعات از منظر سیاسی نگاه کرد.»

میرحسین موسوی در نوشتار خود اقدام مداخله گرایانه جمهوری اسلامی در کشورهای منطقه را «جرائم ننگین» خوانده بود.