Tuesday, Aug 29, 2023

صفحه نخست » سفارش اکید به احزاب مردمی کوردستان: سلاح‌ها و پایگاه‌های خود را نگه دارید! کورش عرفانی

Kourosh_Erfani.jpgسال گذشته و در جریان جنبش مهسا، تشکل های کورد ایرانی یک فرصت تاریخی را برای ایفای نقش مورد انتظار خود در تغییر سرنوشت مردم مظلوم کوردستان و نیز ملت ایران از دست دادند. طرح بحث تفرقه برانگیز استقلال و خودمختاری کوردستان وحشت تجزیه را به طور بیهوده دامن زد و این تشکل ها را از بدنه ی اجتماعی سراسری خود در ورای محدوده ی استان کوردستان برید.

این تشکل ها با تردید در باره ی ضرورت حضور فعال و عملیاتی در جنبش، به ویژه از زمانی که جنبش ، درست در زمان اوج گیری تهاجمی خویش، مورد خیانت اپوزیسیون راست وابسته به لندن و تل آویو قرار گرفت، سبب شدند که مردم بی دفاع در مقابل توحش دستگاه سرکوبگر تنها بمانند و فرصتی دیگر برای نجات ایران و براندازی نظام از دست برود.

موقعیت فعلی:

اینک در شرایطی که سر تا پای نظام را یک بحران فراگیر گرفته و به سوی آغاز موج بعدی اعتراضات می رویم، رژیم آدمخوار آخوندی با فشار بر دولت مفلوک عراق در صدد است تا به صورت پیشگیرانه، جنبش بعدی را از مدافعین سازمان یافته مسلح در کوردستان و سراسر ایران محروم ساخته تا با دست باز دست به کشتار و قتل عام بزند.

این جاست که این احزاب و سازمان های انقلابی کورد ایرانی باید ببینند که چگونه تردید و تزلزل بیش از حد و محاسبه ی نادرست آنها در سال گذشته در حال قرار دادن هزینه ای سنگین روی دست آنها، به عنوان پیشقراولان مبارزه ی انقلابی قهر آمیز علیه حاکمیت ضد مردمی می باشد. درست در زمانی که رژیم پایگاه های این تشکل ها را مورد موشک باران و حمله ی توپخانه ای قرار می داد، این سازمان ها اسیر تبلیغات دشمنان مردم ایران شدند که یک جنبش دارای رادیکالیزم براندازی را به عنوان یک «حرکت مدنی» و «مسالمت آمیز» معرفی کردند و بسیاری از نیروهای «انقلابی» نیز این روایت جعلی را باور کردند.

در چنین شرایطی است که انتظار می رود این بار تمامی احزاب و سازمان های مردمی کورد، با درک حساسیت موقعیت کنونی و چرایی و منظور رژیم در تهدید و فشار بر دولت عراق دست به تصمیمی قاطعانه برای نجات حیات تاریخی خویش بزنند. تسلیم این خواست رژیم های ایران و عراق شدن به طور عملی ختم پرونده ی سیاسی این احزاب است، هر چند که اعضای آن هنوز نام این تشکل ها را در جایی با خود داشته باشند.

چه باید کرد؟

نگارنده باور دارد که اگر رژیم آخوندی و همدستان عراقیش موفق به خلع سلاح و جا به جایی نیروهای مسلح سازمان یافته ی کورد ایرانی شوند، عمر تاریخی این تشکل ها به طور عملی به سرخواهد آمد. ضمن آن که رژیم خواهد دانست که بدون خطری از بیرون، می تواند در درون، هر جنایتی کند.

به همین دلیل پیشنهاد می دهم که این سازمان ها و احزاب مردمی کورد ایرانی در یک حرکت هماهنگ و سازمان یافته به طور برنامه ریزی شده و با پیش بینی بهترین و بدترین سناریوهای ممکن، اقدام به تشکیل یک جبهه ی مقاومت کنند و آماده شوند تا به یک شکل یا به شکلی دیگر از حضور مسلح خویش در پایگاه هایشان دفاع کنند. این فقط و فقط قاطعیت و اقدام یکدست و هماهنگ مجموعه ی این نیروهای مسلح کورد ایرانی است که می تواند حاکمیت اقلیم کوردستان عراق و نیز دولت عراق را از چنین جنایت خائفانه و پلیدی بر حذر دارد. بدیهی است که چنین جبهه ای و چنین اقدامی حمایت کامل و وسیع مجموعه ی نیروهای انقلابی اپوزیسیون ایران و نیز قاطبه ی ملت ایران را با خود به همراه خواهد داشت.

ضرورت هشیاری:

جامعه ی ایران به نقطه ی جوش خویش نزدیک می شود و در آن شرایط، به واسطه ماهیت قهرآمیزی که این بار جنبش اجتماعی خواهد داشت، مردم کوردستان و ملت ایران به تک تک پیشمرگه های مبارز و باورمند خویش در کوردستان و در سراسر ایران، در کنار مبارزین کورد و بلوچ و خوزستانی و آذری و فارس و خراسانی و ... نیاز خواهند داشت.

به همین دلیل، لازم است تا تشکل های کورد با هماهنگی و مذاکره و تماس با هم، تمامی اختلافات سنتی و قدیمی را در یک اقدام هوشمندانه و ضروری کنار گذاشته و در صفی واحد و با صدایی یکدست به دفاع از خویش اقدام کنند. تردید نکنیم که پشتیبانی عظیم مردم کوردستان و حمایت گسترده ی مردمی در سراسر ایران در انتظار چنین حرکت هوشمندانه ای است.

در پایان فراموش نکنیم که هیچ نیرویی نیست که خود را «انقلابی» معرفی کند و اجازه دهد که سرنوشت او توسط دولت های ضد انقلابی تعیین شود. کار نیروی انقلابی این است که برای پیشبرد مسیر انقلاب تصمیم می گیرد و هزینه ی سخت آن را - هر چه باشد- پرداخت می کند تا انقلاب به ثمر رسد. این سنت روشن تاریخ پیشرفت بشر در سایه ی انقلاب هاست. انقلابی اسلحه ی خود را فقط بعد از پیروزی زمین می گذارد و نه هرگز قبل از آن.#

برای دنبال کردن برنامه های تحلیلی نویسنده به وبسایت تلویزیون دیدگاه مراجعه کنید: www.didgah.tv

جهت اطلاع از نظریه‎ ی «بی ‎نهایت ‎گرایی» به این کتاب مراجعه کنید: «بی ‎نهایت ‎گرایی: نظریه ‎ی فلسفی برای تغییر» www.ilcpbook.com

آدرس تماس با نویسنده: korosherfani@yahoo.com

توئیتر: KoroshErfani@



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy