Friday, Oct 20, 2023

صفحه نخست » اتحادیه اروپا خواهان تسریع روند اخراج خارجی‌های «خطرناک» شد

palpro.jpgیورونیوز - وزرای کشور و دادگستری ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در جریان نشستی که روز پنج‌شنبه در لوکزامبورگ برگزار شد، خواستار سرعت بخشیدن به روند بازگرداندن خارجی‌هایی شدند که بطور غیرقانونی در این اتحادیه زندگی می‌کنند.

این درخواست واکنشی است به حملات تروریستی که اخیرا در فرانسه و بلژیک توسط دو اسلامگرای افراطی روی داد و منجر به کشته شدن دست‌کم ۳ نفر از شهروندان سوئد و فرانسه شد.

ایلوا یوهانسون، کمیسر اتحادیه اروپا در امور داخلی گفت: «کسی که تهدیدی برای امنیت یک کشور عضو اتحادیه باشد، تهدیدی برای امنیت همه کشورهای عضو است. به همین دلیل است که این افراد باید فوراً بازگردانده شوند.»

یکی از طرفداران حماس در لندن با عصبانیت پوسترهایی که چند اسرائیلی گروگان گرفته‌ شده را را نشان می دهد پاره می کنند

***

گونار استرومر، وزیر دادگستری سوئد نیز تاکید کرد که «این باید برای همه ما یک الزام باشد که چنین سیاسی را به شیوه‌ای مؤثر اجرا کنیم».

دوشنبه گذشته دو شهروند سوئد توسط یک اسلامگرای تندروی اهل تونس به نام «عبدالسالم ال.» که بطور غیرقانونی ساکن بلژیک بود و دستور ترک قلمرو بلژیک را دریافت کرده بود، در شهر بروکسل کشته و یک نفر دیگر مجروح شد.

👈مطالب بیشتر در سایت یورونیوز

ایلوا یوهانسون معتقد بود که چنین سیاستی باید با یک قانون اروپایی پشتیبانی شود و مارگاریتیس شیناس، معاون کمیسیون اروپا نیز از پارلمان این اتحادیه خواست که در این باره یک موضع مشترک اتخاذ کند.

در این جلسه همچنین ژرالد دارمنن، وزیر کشور فرانسه بر اهمیت انجام اصلاحات در قوانین مهاجرتی اروپا برای کنترل مرزها، ثبت نام افراد و انجام مصاحبه‌های امنیتی که مقدم بر هرگونه مطالعه درخواست پناهندگی است، تاکید کرد.

وزرا بر این مشکل نیز تاکید کردند که با وجود صدور دستور اخراج برای بسیاری از مهاجران غیرقانونی، نرخ بازگشت آنها به کشور مبدا بسیار پایین است که یکی از دلایل آن، عدم همکاری کشورهای مبدأ برای بازگرداندن اتباع خود است.

تحادیه اروپا خواستار اختیارات بیشتر برای لغو ویزای سفر شد

کمیسیون اروپا همچنین قصد دارد با هدف مقابله با «سوء استفاده» از سفر بدون روادید به اتحادیه اروپا، مقررات ویزا را بگونه‌ای تغییر دهد تا از اختیارات بیشتری برای لغو موقت طرح‌های «سفر بدون ویزا» برخوردار شود؛ از جمله زمانی که فکر می‌کند سیاست‌های برخی کشورهای ثالث می‌تواند منجر به افزایش ورود مهاجران به اتحادیه اروپا شود.

مارگاریتیس شیناس، معاون کمیسیون اروپا در این باره اعلام کرد که اگرچه طرح سفر بدون روادید در اتحادیه اروپا «مزایای بزرگی» دارد اما این اتحادیه باید مطمئن شود که از این طرح «سوء استفاده» نمی‌شود و باید این قدرت را داشته باشد که زمانی لازم بود وارد عمل شود.

اتحادیه اروپا نگران است که برخی از ۶۰ کشوری که از حق «سفر بدون ویزا» به اتحادیه اروپا بهره‌مند هستند، به مرکز ترانزیت مهاجران غیرقانونی به این بلوک تبدیل شوند.

ایلوا یوهانسون، کمیسر اتحادیه اروپا در امور داخلی نیز در این باره گفت: «ما سال گذشته حدود ۱۵۰ هزار درخواست پناهندگی از شهروندانی دریافت کردیم که از مسیر کشورهای بهره‌مند از امتیاز "سفر بدون ویزا" می‌آمدند. این رقم بالایی است و نباید از امتیاز سفر بدون نیاز به ویزا برای چنین هدفی استفاده کرد.»

او همچنین گفت: «ما کشورهایی داریم که از امتیاز "سفر بدون روادید" به اتحادیه اروپا برخوردارند و همزمان اقدام به فروش ارزان‌قیمت گذرنامه شهروندی به مهاجران می‌کنند که یک خطر امنیتی بالقوه برای اتحادیه اروپا است.»

آقای شیناس نیز تاکید کرد: «اتحادیه اروپا دیگر هیچ سیاست مهاجرت و پناهندگی بدون پیش‌بینی تدابیر لازم برای یک بازگشت واقعی نخواهد داشت. اروپا همیشه پناهگاهی برای کسانی خواهد بود که از جنگ، آزار و اذیت و تبعیض فرار می‌کنند. اما کسانی که هیچ دلیلی برای تحت حمایت قرار گرفتن در این اتحادیه ندارند، نمی‌توانند با ما بمانند.»

اتحادیه اروپا در حالی با مشکل ورود مهاجران از مسیر این کشورها روبروست که در کنار آن سالهاست با مشکل ورود غیرقانونی هزاران مهاجر از مسیر مدیترانه بویژه از کشورهای ایتالیا و یونان نیز دست و پنجه نرم می‌کند.

بر همین اساس روز چهارشنبه مقامات اجرایی اتحادیه اروپا از یک «برنامه اقدام» برای مقابله با تعداد فزاینده مهاجران غیرقانونی که از طریق مسیر مدیترانه شرقی به اروپا سفر می کنند، رونمایی کردند که تدابیری همچون تقویت مدیریت مرزها و تقویت همکاری با کشورهای ترانزیت و مبدا را شامل می‌شد.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy