عاطف نجیب به خانوادههای کودکان درعا پس از بازداشت و شکنجه آنها گفته بود «فراموش کنید فرزندانی داشتهاید»
العربیه - نیروهای اداره عملیات نظامی در سوریه سرتیپ «عاطف نجیب»، پسر خاله بشار اسد و رئیس شعبه امنیت سیاسی استان درعا را دستگیر کردند.
این مقام امنیتی رژیم مخلوع اسد در سوریه که تحت تحریمهای اروپایی و آمریکایی است، بهویژه علیه کودکان مرتکب جنایات شده و مسئول شکنجه، کشیدن ناخنها و کشتن کودکان از «حمزه الخطیب» کودک 13 ساله سوری در استان درعا است که این جنایت هولناک او باعث جرقه زدن شعله انقلاب سوریه در سال 2011 شد.
خبرنگار «العربیه» گزارش داد که پس از 14 سال کامل از جنگی خونین و ویرانگر که شراره آن از درعا آغاز شد، نیروهای امنیتی سوریه امروز [جمعه 12 بهمن]، عاطف نجيب، پسر خاله بشار اسد و رئیس پیشین شعبه امنیت سیاسی در استان درعا در جنوب سوریه را دستگیر کردند.
تصویری که امروز (جمعه)، در رسانهها منتشر شده این مقام امنیتی بارز رژیم سرنگون شده اسد را پس از بازداشت او در لاذقیه در حالی نشان میدهد که کلاه سیاه به سر داشته و به نظر میرسد در یک خودروی امنیتی قرار دارد.
در حالی که جزئیات بیشتری از این عملیات مشخص نیست، اما تایید شده است که عاطف نجيب به جرمهای بزرگی از جمله کشیدن ناخنهای کودکان در آغاز انقلاب سوریه متهم است، که این اقدام در واقع باعث آغاز وضعیت بحران جنگ داخلی در این کشور شد.
در سال 2011، گروهی از کودکان در استان درعا در جنوب سوریه، عبارتی را روی دیوار مدرسه خود نوشتند با این مضمون: «ایجاك الدور يا دكتور»، [دکتر نوبت شما فرا رسید]، در حالی که هیچکدام تصور نمیکردند با این کلمات جنگی را به پا کنند که سالها در سوریه شعلهور بماند.
در آن زمان نیروهای امنیتی و نظامی رژیم مخلوع اسد کودکان را دستگیر کردند و نجيب دستورات شکنجه آنها را صادر کرد، به طوری که ناخنهایشان کشیده شد و برخی از آنها تحت شکنجه کشته شدند.
هنگامی که اهالی به بخش امنیتی رفتند، پاسخی مشهور از عاطف نجيب شنیدند: «فراموش کنید که شما فرزندانی داشتهاید»، که واکنشها به این جمله او در واقع جرقه انقلاب سوریه را زده و درعا را به عنوان مهد اعتراضات برای سرنگونی رژیم تبدیل کرد.
سوریها همچنین به یاد میآورند که چگونه هیئتی متشکل از بزرگان شهر حمص، که خود نیز به حمایت از مردم درعا قیام کرده بودند، به دیدار بشار اسد در همان سال رفتند و به او توصیه کردند که عاطف نجيب را به مردم درعا تحویل دهد تا اوضاع اصلاح شود، اما رئیس جمهوری مخلوع، آن زمان از این درخواست اهالی درعا امتناع کرد.