چهارشنبه 27 آبان 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مادر رامين پوراندرجانی خطاب به پدر روح الامينی: جان پسر من به خاطر پسر تو در خطر است، اطلاعات تازه سايت نوروز در مورد مرگ پوراندرجانی

اطلاعات تازه نوروز در خصوص مرگ مشکوک پزشک وظيفه زندان کهريزک


درحاليکه فرمانده نيروی انتظامی مدعی می شود مرحوم رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه بازداشتگاه کهريزک، خودکشی کرده است، آخرين اطلاعات موثق دريافتی توسط خبرنگار نوروز حاکی از آن است که مادر رامين پوراندرجانی، قبل ازرحلت پسرش با دکتر روح الامينی، پدر شهيد محسن روح الامينی تماس می گيرد و ضمن بيان اينکه محسن توسط رامين پيش از شهادت مورد معاينه قرار گرفته بود به او می گويد که جان پسر من به علت بيان حقايقی در مورد شکنجه و شهادت پسر شما در خطر است."

بنا بر اطلاعات دريافتی توسط نوروز که برای اولين بار و پس از اطمينان از صحت خبر آنرا افشا می کند، دکتر روح الامينی هم در پاسخ به مادر رامين می گويد: "شما می خواهيد من چه کار کنم؟ اگر رضايت بدهم مشکل شما حل می شود. شما با کسانی طرف هستيد که متهم پرونده هستند نه من"



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


تحليل خبرهای پس از انتشار خبررحلت دکتر پوراندرجانی مبين آن است که نيروی انتظامی و قوه قضائيه در مورد اين خبر بسيار منفعلانه برخورد می کنند و غير از تکرار ادعاهای قديمی در مورد برخورد با حوادث کهريزک صحبت های جديدی مطرح نمی نمايند.

نوروز پس از انتشار گزارش های دريافتی در مورد مرگ دکتر رامين پوراندرجانی و متهم نمودن سردار احمدی مقدم- فرمانده نيروی انتظامی-، سردار رادان- جانشين وی- و سعيد مرتضوی دادستان وقت کل کشور که به صورت مستقيم در حوادث کهريزک دخالت داشتند، با پاسخی از سوی آنان مواجه نمی شود که با توجه به سوابق افراد فوق در متهم کردن افراد به جرم های خودساخته و ارتباط دادن اکثر حوادث به نيروهای خارجی امری بسيار بعيد به نظر می رسد.

برخی اطلاعات مبين آن است که از افراد فوق درخواست شده است در مورد اين پرونده صحبت نکنند تا با موج فشارهای بيشتری مواجه نگردند. امری که آنها نيز تاکنون سعی دارند مطابق آن عمل کنند و صحبت های زيادی در مورد نقش خود به خصوص در مورد پرونده مرگ رامين پوراندرجانی بيان نکنند.

صحبت های فرمانده نيروی انتظامی که از کشف وصيت نامه مرحوم پوراندرجانی و طرح ادعای خودکشی وی می گويد از معدود مواردی است که فرمانده نيروی انتظامی به عنوان عالی ترين مقام اين نيرو به صورت مستقيم مطرح می کند تا فشارهای زيادی را که اين روزها نيروی انتظامی کشور با آن مواجه است کاهش دهد. ادعايی که به علت طرح اتهاماتی چون دخالت مستقيم وی و جانشينش در اين پرونده غيرقابل باور و ساختگی به نظر می رسد. به خصوص که توجه داشته باشيم مرحوم رامين قبل از رحلت و طی صحبت تلفنی با يکی از دوستانش به او گفته بود که سه شنبه به تبريز خواهد رفت. برای اثبات دروغين بودن ادعاهای فرمانده نيروی انتظامی می توان به دريافت پذيرش از يکی از دانشگاه ها آلمان توسط رامين پوراندرجانی هم اشاره کرد. او قصد داشت جهت ادامه تحصيل و گرفتن تخصص به اين کشور برود.

نوروز بازهم سئوال های مطرح شده در مورد اين پرونده را که پيش از اين مطرح شده بود به عنوان راهی برای پی بردن به ابعاد جنايات کهريزک و شهادت افرادی چون محسن روح الامينی و رامين پوراندرجانی می داند و منتظر پاسخ روسای قوه مجريه و مقننه و همچنين رئيس کميسيون امنيت ملی و اعضای کميته ويژه بررسی حوادث پس از انتخابات است.

در عين حال نوروز آمادگی دارد جواب های فرمانده نيروی انتظامی يا جانشين وی و حتی سعيد مرتضوی را به اين پرسش ها منتشر کند. همانگونه که قبلاً هم گفته شده است پرسش های قابل طرح به قرار زير دوباره به اطلاع می رسد:

۱- تاخير طولانی در قرائت گزارش کميته ويژه و عدم برگزاری دادگاه متهمان کهريزک ، به چه علت و با فشار چه اشخاص و نهادهايی بوده است و ارتباط مرگ مرموز دکتر پوراندرجانی با اين تاخيرها و خصوصا متن قرائت نشده گزارش کميته ويژه مجلس چيست؟

۲- با توجه به حضور و شهادت دادن دکتر پوراندرجانی در جلسه کميسيون امنيت ملی و کميته ويژه و با توجه به اينکه بارها اين مرحوم قبل از مرگ نسبت به عدم امنيت جانی خود هشدار داده بود، چرا از وی محافظت نشد و او همچنان در اختيار نيروی انتظامی که مقامات عالی آن از متهمان اصلی پرونده جنايات کهريزک هستند، قرار داشت تا شب هنگام، در سن ۲۶ سالگی و در خواب سکته داده شود يا مرگ وی خودکشی تلقی گردد؟

۳- در حالی که خانواده اين مرحوم ساکن تبريز هستند و او نيز در نهايت در تبريز دفن شده است، علت برگزاری مراسم تغسيل و تکفين در تهران چه بوده است؟

۴- علت مخالفت مقامات امنيتی با کالبدشکافی جنازه اين شهيد توسط پزشکان مستقل که از حقوق مسلم خانواده متوفی بوده است چيست؟

۵- اگر شهيد پوراندرجانی به مرگ طبيعی فوت شده است و يا خودکشی کرده است به چه دليل مراسم ترحيم وی با حضور نيروهای امنيتی و در شرايطی غيرعادی برگزار شده است به طوری ‌که حتی دوستان نزديک اين مرحوم هم جرات حضور در مراسم تدفين را پيدا نکرده‌اند؟

۶- ارتباط مرگ مشکوک رامين پوراندرجانی با متهمان اصلی جنايات شکنجه‌گاه کهريزک و به طور مشخص احمدی مقدم فرمانده نيروی انتظامی، رادان جانشين فرمانده اين نيرو و مسئول بازداشتگاه کهريزک و سعيد مرتضوی دادستان وقت تهران که متهمان با دستور وی و معاونانش قاضی حداد و قاضی حيدری فر به کهريزک منتقل شده اند ،چيست؟ (اطلاعات نوروز مبين آن است که شخص احمدرضا رادان، جانشين فرمانده نيروی انتظامی بارها رامين را مورد تهديد قرار داده و دستور به سکوت او داده بود)

۷- آيا شباهت عجيب نحوه اعلام شدن مرگ اين جوان ۲۶ ساله يعنی ايست قلبی در هنگام خواب با قتل‌های سياسی در سال‌های گذشته، سوال برانگيز نيست؟


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016