پنجشنبه 12 فروردین 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

گزارشگران بدون مرز: ما مقامات ايران را مسئول جان و سلامت روزنامه‌نگاران بيمار می‌دانيم

گزارش‌گران بدون مرز نگرانی عميق خود را از شرايط بازداشت غير انسانی زندانيان عقيدتی در ايران اعلام می‌کند. بسياری از روزنامه‌نگاران و وب‌نگاران زندانی پس از ماه‌ها بازداشت خودسرانه و نگاهداری در سلول‌های انفرادی از نظر روحی و جسمی شديدا آسيب ديده‌اند.

" زندگی بسياری از روزنامه‌نگاران زندانی در خطر جدی قرار دارد. از جمله عمادالدين باقی، بدرالسادات مفيدی، مهدی محموديان و محمدصديق کبودوند بيمار و نياز فوری به درمان دارند. ما مقامات ايران مسئول جان و سلامت اين روزنامه نگاران بيمار می‌دانيم و از آنها می‌خواهيم برای نجات جان روزنامه نگاران بيمار به فوريت اقدام کنند. ما خواهان آزادی بدون قيد شرط اين روزنامه نگاران هستيم."



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


در تاريخ ٩ فروردين فاطمه کمالی احمدسرايی همسر عمادالدين باقی چهره مشهور روزنامه‌نگاری ايران پس از ديدار با همسر خود اعلام کرد که وی در شب عيد دچار عارضه تنفسی شده و به بيمارستان انتقال يافته است، اما مسئولان زندان اين زندانی بيمار را دوباره به سلول خود بازگردنده‌اند.
عمادالدين باقی ٤٦ ساله، بينان گذار انجمن دفاع از حقوق زندانيان، در تاريخ ٧ دی ماه از سوی ماموران امنيتی بازداشت و به زندان اوين انتقال يافت. وی از سال ١٣٧٩ چندين بار بازداشت و بيش از هشتاد بار به دادگاه ها و دفاتر نيروهای امنيتی احضار و مورد بازجويی قرار گرفته است. عمادالدين باقی در سال ١٣٨٧ در زندان چندين بار قربانی نارسايی قلبی شده بود.
خانواده بدرالسادات مفيدی همکار بسياری از روزنامه‌های اصلاح‌طلب از وضعيت سلامت اين روزنامه نگار ابراز نگرانی کرده‌اند. فرزندان دبير انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ايران پس از ملاقات با وی گفته‌اند " بيش از بيست روز است که به دليل ناراحتی قلبی شب‌ها به او قرص‌های آرام بخش قوی می‌دهند. صبح ها به سختی از خواب بيدار می‌شود و بيشتر اوقات حالت گيجی دارد." وی نيز در تاريخ ٧ دی ماه بازداشت و همچنان در بند ٢٠٩ زندان اوين زندانی است.
مهدی محموديان روزنامه‌نگاری که در باره افتضاح بازداشتگاه غير قانونی کهريزک مقاله نوشته بود و از ٧ ماه پيش در زندان بسر می‌برد به خانواده اش اعلام کرده است که از بيماری شديد تنفسی رنج می برد و چندين بار در سلول خود بيهوش شده است.
محمد صديق کبودوند که از تاريخ ١٠ تير ماه ١٣٨٦ در زندان بسر می‌برد، نيز بيمار و در شرايط نابسامانی قرار دارد. وی بارها در زندان دچار عارضه های مختلف شد. در تاريخ ٢ آبان ماه دادگاه تجديد نظر استان تهران حکم يازده سال زندان مدير مسئول روزنامه توقيف شده پيام مردم کردستان را تاييد کرد. مقامات قضايی – امنيتی با مرخصی اين روزنامه نگار عليرغم وضعيت جسمی‌اش مخالفت می کنند.
به فهرست روزنامه‌نگاران زندانی بيمارمی توان بسياری ديگر را اضافه کرد، از جمله هنگامه شهيدی، عيسی سحر خيز ، نادر کريمی جونی و يا مجتبی لطفی را که به چهار سال زندانی محکوم شده است، اضافه کرد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016