سه شنبه 19 مرداد 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

اطلاعيه فدراسيون بين‌المللی جامعه‌های حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران در باره محکوميت رهبران جامعه بهايی به ۲۰ سال زندان

۹ اوت ۲۰۱۰

پاريس – فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر (FIDH) و جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران (LDDHI) از دولتمردان جمهوری اسلامی می خواهند هرچه سريعتر هفت رهبر جامعه بهايی که در حال حاضر در زندان اوين بسر می برند را آزاد کنند.

روز ۸ اوت، هفت رهبر جامعه بهايی به جرم "جاسوسی برای اسراييل، توهين به مقدسات دينی، تبليغ برضد نظام و رواج فساد فی الارض" از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب در تهران محکوم شناخته شدند. آنان قبل از تصميم دادگاه بيش از دو سال به صورت "موقت" در زندان بودند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران خاطرنشان می سازد که در تاريخ ۱۴ مه ۲۰۰۸، شش تن از رهبران بهايی از سوی عوامل وزارت اطلاعات دستگير و به زندان پرآوازه اوين در تهران منتقل شدند. يکی ديگر از رهبران بهايی نيز روز ۵ مارس پس از احضار به دفتر وزارت اطلاعات در مشهد دستگير شد. اين هفت نفر عبارتند از: خانم فريبا کمال آبادی، خانم مهوش ثابت، آقای جمال الدين خانجانی، آقای عفيف نعيمی، آقای سعيد رضايی، آقای بهروز توکلی و آقای وحيد تيزفهم. اين افراد از اعضای گروه هماهنگ کننده فعاليت های جامعه بهاييان هستند که تعداد آنان ۳۰۰ هزار نفر تخمين زده می شود. وکلای اين افراد قصد دارند در مورد رأی دادگاه، درخواست تجديد نظر کنند.

اعضای اين جامعه مذهبی سالهاست از سوی دولتمردان جمهوری اسلامی تحت تعقيب هستند که ظاهراً به دليل باورهای دينی آنهاست. درحقيقت، در سال ۱۹۹۳ يک سند محرمانه از سوی کميسيون حقوق بشر سازمان ملل منتشر گرديد که در آن از وجود يک استراتژی دولتی داير بر اذيت و آزار جامعه بهايی در ايران خبر داده شده بود. طی چند ماه اخير به نظر می رسد که سرکوب آنان به شکل چشمگيری افزايش يافته، به طوری که براساس گزارش های به دست آمده، روز جمعه ۲ ژوئيه ۲۰۱۰ تعداد پنجاه خانه بهايی در روستای ايول در شمال ايران به شدت مورد تخريب قرار گرفته است.

عبدالکريم لاهيجی، نايب رييس فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر و رييس جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران در اين رابطه می گويد: "چند روز پس از اينکه وضعيت جمهوری اسلامی توسط کميته رفع تبعيض نژادی سازمان ملل مورد بررسی قرار گرفت و گزارش فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر در مورد تبعيض اقليت های قومی و مذهبی در ايران در اين کميته تسليم شد، دولتمردان يک بار ديگر ثابت کردند که به قوانين و اصول بين المللی پايبند نيستند و همچنان مردم بی گناه را به خاطر حق برخورداری از آزادی دين مورد اذيت و آزار قرار می دهند."

فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران از دولتمردان جمهوری اسلامی می خواهند که هرچه سريعتر و بدون هيچ گونه قيد و شرطی هفت رهبر جامعه بهايی را آزاد کنند و به سياست های دولتی خود مبنی بر اذيت و آزار اعضای اين جامعه پايان دهند.

دولت جمهوری اسلامی بايد براساس اعلاميه جهانی حقوق بشر و ديگر عهدنامه های بين المللی که متعاهد آنهاست عمل کند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016