شنبه 19 شهریور 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

فراخوان مهندس موسوی به مثابه میثاق ملی! ناصر مستشار

امروز مهندس موسوی با شجاعت بی نظیری اقدام به فراخوان ملی برای تحریم انتخابات را آغاز کرده است.پس از پراکندگی ها و بن بست مبارزاتی اخیر،چنین اقدامی اینک می تواند باردیگر همه نیروهای سیاسی دمکرات و آزادی خواه را حول فراخوان مهندس موسوی گرد متحد ساخت تا در ادامه جنبش سبز مردمی به یک جنبش ملی برای مبارزه با حکومت اسلامی دست یافت.

با فراخوان مهندس موسوی ،باردیگر جنبش سبز مردمی ملت ایران می تواند علیه زوگوئی های حاکمان مستبد ـ قد علم کند!

هنوز تکلیف انتخابات کودتائی سال 1388 روشن نشده است که باردیگرمردم را برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی تشویق و ترغیب می نمایند.

دولت کودتائی که بر گزار کننده انتخابات ریاست جمهوری دوره گذشته بود ،توانست با تقلب و سرکوب مردم معترض ریاست خود را به زور در تشکیل نا کار آمد به کرسی بنشاند.آیااینک چنین دولتی صلاحیت بر گزاری انتخابات دیگری را دارا می باشد؟

هنوز وهمچنان تکلیف کشته شدگان،شکنجه شده ها و زندانی های معترض به کودتای انتخاباتی سال 88 روشن نشده است که باردیگرآهنگ رسوای انتخابات را برای اسفندماه سال جاری آماده می سازند.انظار بین المللی همه اعمال و رفتار مردم ایران را زیر نظر دارند.اگر مردم در انتخابات پیش روی شرکت گسترده ای داشته باشند آنگاه از منظر جهانی باعث افت حیثیت ملی خواهد شد ،چرا که افکار عمومی جهان همچنان شاهد اعتراضات فعالان سیاسی ومردم ومظام دولت کودتا در حق معترضین به نظاره نشسته است.

یکبار هم که شده باید با تحریم ملی همه جانبه انتخابات در جمهوری اسلامی ، رژیم اسلامی را منزوی و تنها گذاشت تا حکومت اسلامی با شرکت گسترده مردم برای خود آبروی موقت نیافریند!

آیا تحریم انتخابات یک مبارزه خشونت آمیز هست یا یک واکنش ملی و صلح جویانه که یک ملت برای رسیدن به اهداف خود بدان متوسل می شود؟

مشرق نوشت:

دختر میرحسین موسوی اخیرا با خاتمی دیدار كرده است. وی به نقل از پدرش به خاتمی گفته شما باید انتخابات مجلس را تحریم كنید و خاتمی هم كه سخت طرفدار حضور در انتخابات است در پاسخ گفته بنده فقط به وظیفه خود عمل خواهم كرد.

در همینجا باید خاطرنشان کرد که طرفداران بی چون و چرای شرکت در انتخابات به هرقیمتی با شعارانتخابات آزاد به کدام هدف می خواهند دست یابند؟

از نظر من شرکت درهرانتخاباتی درهر کشوری چه دمکراتیک و غیر دمکراتیک به معنای تائید نظام،قانون اساسی و به رسمیت شناختن برگزار کننده آن انتخابات نیز می باشد. پس از گذشت 32 سال از عمر جمهوری اسلامی و برگزاری انواع اقسام انتخابات به چه در جه از دمکراسی دست یافته ایم و چرا بعد از هر انتخاباتی استبداد در ایران اسلامی گسترش می یابد؟آِیا با برگزاری انتخابات آزاد می خواهید به عمر رژیم پایان دهید؟ آیا رژیم ددمنش ولایت فقیه بابرگزاری انتخابات آزاد می تواند نابودی خود را در انتخابات ازاد مشاهده نماید تا ساده گرایانه آنرا برگزارنماید؟اصلاح طلبان حکومتی درحالیکه همچنان به پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 و 88 هیچ رضایتی نشان نمی دهند و دائما بدان پیروزی انتقاد می ورزیدند اما علیرغم همه آن در انتخاباتی که وزرات کشور دولت احمدی نژاد در سال 88 برگزار نمود به قصد تقصیر دولت شرکت نمودند تا مقام ریاست جمهوری را ان خود نمایند و تسط ان قوه به مقاصد سیاسی و اصلاحی خود دست یابند اما باردیگر مانند انتخابات سال 84 به کودتائی بودن انتخابات انتقاد نمودند وپس ازآن میلیونها ایرانی را برای باز پس گیری آرای خود به نفع خویش به خیابانها فرا خواندند تا خامنه ای را وادار نمایند به آرای واقعی مردم گردن بگذارد تا مهندس موسوی به ریاست جمهوری دست یابد اما آن سیاست به کرسی ننشست!آرایش مردم در خیابانها به جنبش سیاسی سبز گسترش یافت و مردم عدم رضایت خود را به رژیم اسلامی در پوشش تظاهرات خیابانی « رای من کجاست« با کشته ،زخمی ،زندانی و تبعید بیشمار به همه جهانیان نشان دادند!مردم ایران با سلحشوری های بی نظیری نشان داند که حکومت اسلامی لایق آنها نیست. این در حالی بود که اگر مهندس موسوی در انتخابات 22خرداد سال 88 به ریاست جمهوری دست می یافت به وضعیت بهتری از خاتمی نائل نمی شد.در نهایت اگر موسوی نیز همچون خاتمی به مقام ریاست جمهوری می رسید ، تنها 10 درصد قدرت را مانند سرایدار دولت و مانند خاتمی به منزله تدارک چی در اختیار می گرفت و دائما از کار شکنی های جناح رهبری و دستگاه های خود سر ناله سر می داد!ازآقای تاجزاد ه باید پرسید ، شما که هنوز تکلیف انتخابات 22 خرداد سال 88 را روشن نکرده اید و دولت بر آمده از آنرا هنوز به رسمیت نمی شناسید،چگونه می خواهید به همین دولت اعتماد نمائید تا انتخابات آزاد برگزار نماید؟این در حالیست که آقای عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت خاتمی گفته است که در دویست ساله گذشته در ایران دولتی به بی لیاقتی نهم ودهم بر سرکار نیامده است!

تاج زاده: جز انتخابات آزاد راه دیگری وجود ندارد !

زیبا‌کلام: اصلاح‌طلبان نمی‌توانند برای بازگشت به قدرت امیدوار باشند!



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


رهبر انقلاب اسلامی مانند دوم خرداد سال 76 با مشاهده شرکت میلیونی مردم در انتخابات و حضور ۴۰ میلیونی ملت در انتخابات 88 سال گذشته ریاست جمهوری را رفراندومی ملی در ابراز وفاداری و اعتماد به نظام اسلامی خواندند :

«امام جمعه يكي از شهرها مي‌گويد در طي ملاقاتي كه با رهبر معظم انقلاب اسلامي داشتم از ايشان سوال كردم شما خيلي از احمدي نژاد حمايت مي‌كنيد. معظم له در پاسخ(فرمودند آقاي احمدي نژاد در دفاع از ارزش‌ها و در دفاع از امام خجالت نمي‌كشد. برخي با رسيدن به مسئوليت و حضور در فضا‌هاي جديد، در صحبت كردن ادبيات ديگري پيدا مي‌كنند،‌ اما احمدي نژاد اين گونه نبوده است«.

از اقای تاجزاده باید پرسید ، آیا شما می توانید موقعیکه در انتخابات آزاد به قدرت دست یافتید در اجرای منویات ولی فقیه و حفظ نظام از خط امام تبعیت نمائید؟

صادق زیباکلام در گفتگو با «فرارو»: متاسفانه ما نه از دو خرداد درسی گرفتیم نه از 22 خرداد!


زیباکلام: وضع اصلاحات نتیجه بی‌لیاقتی خاتمی


با حرفهای کاملا واقع گرایانه زیبا کلام اینک اصلاح طلبان باید ثابت نمایند که براستی بدنبال کدام هدف تلاش می نمایند!چراهنوز حفظ نظامی که باعث نابودی مردم و ایران گردیده است برای اصلاح طلبان همچنان مقدس هست؟آیا برای اصلاح طلبان ـ مردم و ایران مهم هستند یا نظام؟میخائیل گورباچف نیزدر راه اصلاحات خود در روسیه شکست خورد اما برای حفظ روسیه و مردم آن کشور به نابودی کمونیسم مقدس رای مثبت داد تا حفظ نظام کمونیستی باعث پاشیدگی کشورنگردد! آآیاموقع آن نرسیده است که اصلاح طلبان نیز نظام فرتوت اسلامی را به فراموشی تاریخ بسپارند و در راه حفظ مردم و ایران و آزادی و حقوق حاکمیت ملی همه خلق های ایران تلاش نمایند؟ایا اصلاح طلبان منتظرند تا طوفانهای سهمیگن فرا برسد تابه عقلانیت دست یابند ؟برگشت اصلاح طلبان به قدرت سیاسی در ایران به گفته زیبا کلام به نقطه پایانی رسیده است و خامنه ای انتخاب خود را کرده است و در این راه به مرحله برگشت ناپذیری خود تاکید می ورزد تا آنجائیکه اصلاح طلبان را فتنه و میکروب نامیده است! پس اصلاح طلبان منتظر چه چیزی مانده اند ؟ پیوستند به مردم برای سرنگونی نظام ویا ماندن در کنار نظام ،کدامیک ؟شرکت در نابودی نظام پوسیده اسلامی آخرین شانس اصلاح طلبان هست و بس !؟

پس بنابراین اگرآقای خامنه ای شرکت میلیونی مردم را در همه انتخاباتی را که تاکنون در ایران برگزارگردیده است وعلیرغم اینکه همچنان از جانب بخشی از نیروهای سیاسی غیر حکومتی در داخل و خارج کشور مورد حمایت قرار می گیرد را بطور مستقیم ، صلاحیت و تائید نظام از جانب مردم خطاب می نماید باید صادقانه اقرار نمود که وی حق دارد!؟


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016