جمعه 13 آبان 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

آیا خامنه ای در حال احیای نظام پارلمانی هست؟ ناصر مستشار

خامنه ای در طول تمام حیات سیاسی و دولتمداری خود نشان داده است که از یک شخصیت عامرانه برخوردار هست وهمه را مرید خود می پندارد!

خامنه ای استقلال هیچ ارگان ، نهاد و مسئولی را در درون نظام اسلامی بدون اعمال نظر خویش برنمی تابد!

اختلافات عمیق دوره نخست وزیری مهندس موسوی با خامنه ای ، بخوبی نشانگر بی اعتنائی وی به مناسبات تفکیک قوا و اصول دمکراتیک دولتمداری هست!

ولی فقیه در امور مملکت داری تنها در راه بکار گرفتن مریدان خویش گام بر می دارد!در این رهگذر حتی مجلس تشخیص مصلحت نظام نیز سالهاست که بی خاصیت شده است.

شخص ولی فقیه در بیت رهبری خویش به اندازه همه وزارت خانه های درون دولت برای خود مشاورانی براه انداخته است و در همه امور دخالت مسقیم می نماید!

آیا چنین شخصی می تواند ،حتی آرای مصوبه یک پارلمان دستچین شده را بپذیرد؟

خامنه ای برابر احادیث مذهبی خود را شبانی می پندارد که گوسفندان را هدایت می نماید.در نزد او مردمی پسندیده هستند که به احکام الهی اسلامی که از طریق ولی امر مسلمین جهان که خود وی هست گردن بگذارند!

یکی از مشکلات خامنه ای با جهان پیرامون خویش این هست که چرا دولت های همسایه مانع صدور انقلاب اسلامی می شوند!

او که در خود یک رسالت الهی در رساندن احکام اسلامی به همه پهنه دنیامی پندارد ،این حق الهی را بخود می دهد که در امور همه کشورها دخالت نماید ـ بی آنکه دولت های آن ممالک مانعی ایجاد نمایند!

اما وقتی دیگر کشورها در مسائل ایران دخالت می کنند،ولی فقیه بر آشفته می شود واز هجوم فرهنگی می هراسد وهمه عدالت جویان و ازادی خواهان را عمال غرب معرفی می نماید!

آیا براستی خامنه ای در حال برپائی یک نظام پارلمانی هست ویا در اندیشه احیاء مجمع مشاوران بیت رهبری در محفلی بنام مجلس شورای اسلامی ؟

آیا براستی نظام اسلامی حاکم برایران از حالت ریاستی به پارلمانی دگریسی خواهد یافت؟آنگاه برسر احکام حکومتی ولی فقیه چه خواهد آمد؟آیا نظام ولی فقیه که بعنوان تصمیم گیرنده نهائی بیشتر سیاست های کلان کشور هست می تواند به پدیده غربی «پارلمانی » تن در دهد؟

اگر خامنه ای اینک قابلیت آن را یافته است که نظام پارلمانی را تحمل نماید ،پس چرا بحث های مجلس شورای اسلامی دوره ششم را برنتافت و برخلاف آرای مجلسیان قدم برداشت و با صدور یک حکم حکومتی فراقانی در چهار چوب قانون اساسی به مانع تراشی علیه نمایندگان مجلس روی آورد!

خامنه ای که در سفر کرمانشاه به امت همیشه در صحنه قول داده بود که در آینده دور به تغییرات نظام بپردازد اما به یکباره تصمیمات او از جانب حواریون وی در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان به خود شکل اجرائی گرفته است!

آیت‌الله علی خامنه‌ای دو هفته پیش در یک سخنرانی در کرمانشاه تاکید کرده بود که نظام سیاسی ایران فعلا ریاستی و بر محوریت رئیس جمهور است «که شیوه خوب و موثری است» اما «در آینده احتمالا دور می‌توان نظام ریاستی را به نظام پارلمانی تغییر داد».

پس از آنکه انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با دخالت خامنه ای با خونریزی ، جنایت ، سرکوب ،زندان و شکنجه به پایان رسید ،اینک انتخابات مجلس نیزباید به میل ولی فقیه نه به خواست مردم برگزار گردد!

خامنه ای بعنوان رهبر جمهوری اسلامی این حق را بخود می دهد که در تعین کاندیداهای مجلس شورای اسلامی نیز عامرانه برخورد نماید.

آيت الله خامنه ای خواستار ارايه ليست واحد از سوی اصولگرايان شد.

بعداز سرنگونی معمر قذافی و اوج گرفتن تظاهرات مردم سوریه علیه بشار اسد که متحد جمهوری اسلامی هست ،اینک وحشتی بی سابقه تمام ارگان های رهبری نظام حاکم بر ایران را فرا گرفته است.

خامنه ای جهت پایداری حکومت لرزان خود به هر تمهیدی متوسل شده است تا برای سفت کردن کمربند قدرت خود بهره جوید. وی به اعوان و انصار خود رهنمود داده است تا اورا از این به بعد "امام" خطاب نمایند تا به قداست ومعصیت امامان شیعه دست یابد!

مجموعه حرکت های سیاسی مزورانه کنونی رهبران نظام از جمع آوری نیرو برای شرکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس کذائی بی اختیار شورای اسلامی حکایت می کند تا مانع جنبش فراگیر سرنگونی حکومت اسلامی گردد!

نارضایتی مردم ایران در سایه گرانی،تورم،ورشکستگی اقتصادی ، عدم امنیت ، فقدان آزادی ،بیکاری وفقر ،فلاکت به اوج خود رسیده است.

مردم ایران به ناکار آمدی نظام در همه زمینه ها پی برده اند ودیگر حاضر نیستند به وعده های پوشالی پایوران رژیم حاکم گوش فرا دهند!

اما این در حالیست که اکثر نیروهای سیاسی که تاکنون شرکت در انتخابات را در حمهوری اسلامی راه یافت مناسب برای رسیدن به دمکراسی ارزیابی می دانستند ،اما اینک بدین نتیجه دست یافته اند که با شرکت در انتخابات غیر دمکراتیک در حکومت اسلامی هیچ شانسی برای دست به دمکراسی وجود ندارد ولاجرم با تحریم انتخابات پیش رو ـ می توان آنرا به یک جنبش ملی و سراسری تبدیل نمود که در برگیرنده خواست های مردم ایران باشد.

نبی حبيبی دبيركل حزب مؤتلفه: حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات به‌نفع كشور است.
باهنر :از اصلاح طلبان خواهش می کنم تا برای حفظ نظام در انتخابات شرکت نمایند.
احمد توکلی : بخاطر حمایت رهبر از احمدی نژاد ما از ایشان حمایت کردیم ـــ سایت آفتاب

از نظر من به راز مهمی که در روزهای اخير از جانب اپوزيسيون سياسی و کوشا بی توجهی شده است بايد همچنان انگشت گذاشت ، چراکه خود نظام رسما به کودتا در انتخابات ۲۲ خرداد اعتراف کرده است! اينک اپوزيسيون آگاه بايد با توسل به چنين اقرار و اعترافی که در زمينه کودتای ۲۲ خرداد سال ۸۸ از جانب حکومت گران اسلامی شده است،آنرا سندی ساخته و برای داد خواهی کشته شدگان ،شکنجه شده ها ، زندانيان سياسی ،تبعيدی های و همه بازماندگان سرکوب های اخير آنرا به محکمه های جهانی ارجاع دهند ،چرا که در ايران اسلامی ـ دادگاه های بيرطرف ، عادل و قانونی وجود ندارد! در سرزمينی که وکلای دعاوی تحت تعقيب وشکنجه و زندان قرار دارند وای به حا ل موکلين آنها؟

گلایه امام جمعه موقت تهران از پروژه «دیدی دیدی»

«در انتخاب احمدی نژاد اشتباه نکردیم. اگر آن دو کاندیدای دیگر بر سر کار می آمدند، از همان روزهای اول، شمشیرها را علیه ولایت از رو می بستند./نقد دولت از ناحیه روحانیت آغاز شد و این یک افتخار است/باید در نقد این دولت حق انصاف را رعایت کرد/در مقطعی که انتخابات بود، معتقدیم اشتباه نکرده ایم. احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری:اگر حمایت رهبری نبود، احمدی‌نژاد ریزش آرای فراوانی داشت. احمد خاتمی: چه کسی گفته احمدی‌نژاد 35 میلیون رای داشته و بخاطر ولایت‌پذیری 10میلیونش کم شده؟»

==



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


پس از کودتای آشکار و خونين ۲۲ خرداد سال ۸۸ توسط خامنه ای و احمدی نژاد عليه آرای مردم ايران ،بيشتر آگاهان سياسی بدين موضوع انگشت گذاشتند که اين کودتا با اطلاع و تصميم بيت رهبری بوده است!اما در همان روزها نيروهای سياسی خاصی مانند فرخ نگهدار براين موضع پافشاری می کردند که کودتا توسط احمدی نژاد به خامنه ای تحميل شده است و وظيفه اپوزيسيون و همه نيروهای سياسی در اين نهفته است که آيت الله خامنه ای را از باند مصباح و احمدی نژاد جدا سازند تا شخص رهبر شخصا بسوی نيروهای اصلاح طلب گرايش يابد!البته ناگفته نماند که نيروهای اصلاح طلب نيز مدتها در اين توهم سير و سياحت می کردند تا در ملاقات با رهبر نظر وی را نسبت به شرائط سياسی بوجود آمده تغيير دهند ،هرچند آنها دانسته و يا ندانسته بدين موضوع وافق بودند که رهبر قبلا انتخاب خويش را کرده است و مدتها قبل به محمود احمدی نژاد خاطر نشان نموده بود که نامبرده بايد خود را برای چهار سال آينده آماده سازد!اصلاح طلبان تقريبا از همانموقع می توانستند پيش بينی نمايند که زمينه های فکری کودتا با کد رسيدن احمدی نژاد به مقام رياست جمهوری کليک خورده است و طرح کودتا به فاز اجرائی رسيده بود اما اصلاح طلبان عليرغم همه نشانه های اوليه بر اين نظرثابت قدم بودند که رهبر هرگز به چنين خطائی فاحش دست نخواهد زد تا ارکان نظام فروپاشد؟

آنها معتقد بودند که با شرکت انبوه وآرای بالای مردم اصلاح طلبان می توانند شرائط را بسود خويش تغيير دهند و سدهای عظيمی مانند انتخابات دوم خرداد سال ۷۶در برابر هرگونه توطئه و دست کاری در شمارش برگه های آراء ايجاد کنند! اما کودتاگران آنچنان وقيح و ضد انسانی در کودتای ۲۲ خرداد عمل نمودند که هيچ سد مسالمت آميزی نمی توانست اراده آنها را برای کسب مقام رياست جمهوری سد کند!رهبر نيز بسيار موذيانه در نهايت از استقبال و شرکت بالای مردم در انتخابات رياست جمهوری به نفع خويش بهره برداری نمود و گفت: رهبر انقلاب اسلامی مانند دوم خرداد سال ۷۶ با مشاهده شرکت ميليونی مردم در انتخابات و حضور ۴۰ ميليونی ملت در انتخابات ۸۸ سال گذشته رياست جمهوری را رفراندومی ملی در ابراز وفاداری و اعتماد مردم به نظام اسلامی خواند ند«

اما آقای فرخ نگهدار تا چندی پيش اعتقاد داشت که:

" .....اين که فکر کنيم آقای خامنه‌ای آلوده به تمام رذايل بشری است همانقدر اشتباه است که او را رهبری فرزانه‌ای بپنداريم که بر دامن کبرياش ننشيند گرد. او هم انسانی است مثل بقيه انسان‌ها.
هر کس بود – اگر ۲۰ سال در قدرت مانده بود – از او همين تصوری ساخته می‌شد. زياد فرق نمی‌کند که آن فرد آيت الله خمينی باشد، ناصرالدين شاه باشد، استالين باشد، موگابه باشد، يا محمد رضا...." ( فرخ نگهدار ,تارنمای ايران امروز , رهبران جنبش سبز و رهبری جمهوری اسلامی ايران,مهرماه ۱۳۸۸- اکتبر ۲۰۰۹).

البته آقای فرخ نگهدار همواره نظام جمهوری اسلامی را رژيم قانونی وخودی ايران دانسته اند که می بايستی در چهار چوب همين نظام و قانون اساسی ولايت فقيه دست به فعاليت سياسی زد ونه بيشتر !
ــ دست خامنه ای در کودتا ۲۲خرداد ۸۸ رو شد! همه حقايق مانند ماه از پشت ابر سياه بيرون آمد!
وزير اطلاعات: با طراحی مسير توسط رهبری دولت نهم و دهم بر سر کار ‌آمد .!؟ حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران، روز سه شنبه گفته است که طراحی مسير توسط آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی شرايط و «وضعيت را به گونه‌ای» شکل داد تا دولت محمود احمدی نژاد روی کار بيايد..... راديو فردا ـ پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۸۹ تهران - ۲۸ اکتبر ۲۰۱۰...

آری اينک اقرار و اعتراف صريح وزير اطلاعات رژيم را بايد به فال نيک گرفت که گفته است کودتا قبلا توسط شخص رهبر طرح ريزی شده بود.

وقتی که رهبر قبل از انتخابات چنين می گويد معلوم هست که پس از کودتا نيزبايد همه مخالفان خويش را با ميکروب و فتنه مقايسه نمايد. «امام جمعه يکی از شهرها می‌گويد در طی ملاقاتی که با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتم از ايشان سوال کردم شما خيلی از احمدی نژاد حمايت می‌کنيد. معظم له در پاسخ(فرمودند آقای احمدی نژاد در دفاع از ارزش‌ها و در دفاع از امام خجالت نمی‌کشد. برخی با رسيدن به مسئوليت و حضور در فضا‌های جديد، در صحبت کردن ادبيات ديگری پيدا می‌کنند،‌ اما احمدی نژاد اين گونه نبوده است«.

وقتی رهبر همه مخالفان خويش را ميکروب بنامد و راه علاج را نيز کاربرد داروی واکسن اعلام نمايد،آنگاه وی همه طرفداران داد خواهی و اعتراضات و آزاد يخواهی را از طرق شکنجه و زندان و اعدام بايد تسويه نمايد ،که تاکنون ماموران مزدور وی بدان مرتکب شده اند!


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016