یکشنبه 11 تیر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نرمش روسیه قبال حمله نظامی! ناصر مستشار

برخلاف همه مستندات این غرب و اسرائیل نیستند که فرمان حمله نظامی به مراکز اتمی جمهوری اسلامی را صادر خواهند کرد ! بلکه این حقیقت به واقعیت پیوسته است که حمله نظامی تنها با چراغ سبز و رضایت روسیه آغاز خواهد گردید! مهم این هست که غرب و اسرائیل چگونه روسیه را به شرائط احتمالی جنگ علیه رژیم تهران باید راضی نمایند!

روسیه در سالهای گذشته از تحویل موشک های اس 300 به جمهوری اسلامی سر باز زد وهمه امید های رژیم تهران برای بدست آوردن آن به برباد رفت!

علیرغم اینکه روسیه در راه اندازی مرکز اتمی بوشهر فعال بوده هست اما همواره به زمان افتتاح آن وفادار نبوده ودر ضمن یکی از کشورهای قدرتمند جهان در مخالفت با کسب سلاح اتمی از جانب رژیم اسلامی ایران بوده است!
روسیه همواره خواهان یک ایران ضعیف وناتوان و نه دارنده سلاح اتمی در همسایگی خود بوده است تا حاکمان ایران نتوانند در آسیای میانه و قفقاز به سیاست گسترش امپراتوری شیعه روی بیاورند!

در سالها و ماه های گذشته همواره روسیه در جانبداری از جمهوری اسلامی وعلیه حمله نظامی به مراکز اتمی رژیم اسلامی سنگ تمام گذاشته است ولی روسیه این روزها پس از شکست های پی درپی مذاکرات اتمی وبخصوص در مسکو و به کرات ملاحظه نموده است که این جمهوری اسلامی هست که یک دندگی نشان می دهد و هیچ نرمشی برای حل مناقصه اتمی از خود بروز نمی دهد!

"خبرگزاری فارس: به گفته نماينده روسيه در ناتو، ادامه اقدامات خصمانه آمريكا و ساير اعضاي ناتو در قبال روسيه، ممكن است بر مواضع مسكو در خصوص مسئله ايران تاثير بگذارد، هرچند فعلا تصميمي در اين رابطه گرفته نشده است.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه گازيه تا، ديميتري راگوزين، نماينده دائم روسيه در بروكسل اعلام كرد، ادامه اقدامات خصمانه از سوي آمريكا و ساير كشورهاي عضو ناتو در قبال روسيه، مسلما عواقب جهاني در پي داشته، از جمله ممكن است روي موضع گيري مسكو در خصوص مسئله ايران تاثير گذار باشد"

اما امروز پوتین در ملاقات با رهبران اسرائیل در حمایت از جمهوری اسلامی از لحن دیگری برای جلوگیری از حمله نظامی سخن گفته است که نشان از ملایم شدن وی حکایت می کند!چرا؟

"پوتین خطاب به اسرائیل: برای حمله به ایران عجله نکنید"سایت مردمک
مفهوم اظهارات اخیر پوتین در رابطه با حمله نظامی به ایران را باید موکول به زمان مناسب و کسب منافع بیشتر از غرب و اسرائیل از جانب روسیه تلقی کرد!

پوتین با سخنان امروز خود برخلاف گذشته به سیاست کلان روسیه در مورد ایران رسمیت داد و با اصل حمله نظامی به مراکز اتمی جمهوری اسلامی هیچ مخالفتی بیان نداشت ،تنها به موعد مناسب آن وسواس نشان داد تا آن حمله نظامی به موفقیت برسد ومانند جنگ عراق و افغانستان به شکست نرسد!


مدتهاست که ایران توسط روسیه به وسیله ائی برای فشار بر روی غرب مبدل شده است. چاره مبارزان آزادیخواهی در مبارزه با این شرائط ویژه چگونه باید باشد؟آیا در ضدیت با روسیه باید یک راست به آغوش غرب رفت؟تجربه تاریخی وخرد مندانه کدام راه را به ما نشان می دهد تا آن را بر گزینیم تا سعادت و سربلندی و آزادی مردم ایران تامین گردد!

در حال حاضر باردیگر موقعیت سوق الجیشی ایران به هر لحاظ به عصر قاجاریه برگشته است و روسها باردیگر در تلاشند تا همچنان ایران را زیر نفوذ تزار ها نو پای کرملین نگاه دارند!در جریان این کشمکش ها تمام چپ های سنتی به کمک روسیه قدرتمند و نوین شتافته اند و همان مبارزه ضد امپریالیستی دوره گذشته را زیر چتر احمدی نژاد و روسیه نوین ادامه می دهند. شعارهای ضد امپریالیستی و ضد اسرائیلی چپ های سنتی از همان جنسی است که رژیم اسلامی بهره می گیرد اما بدون شعائر اسلامی که حکومت اسلامی به خدمت گرفته است .جنسیت فکری و نظری بخش وسیعی از چپ های سنتی بجای مانده از دوره جنگ سرد از همان جنسیت بخش های و سیعی از حکومت اسلامی به ظاهر ضد امریکائی است که در پشت صحنه به گفته هوشنگ امیر احمدی میان ایران اسلامی و امریکا دائما در حال رفت و آمد هستند تا ایران جای اسرائیل را بگیرد (ایران مدعی است که اسرائیل دیگر موقعیت اسراژیک و فلسفه بوجود آمدنش را در منطقه خاورمیانه از دست داده است واین نظریه در میان بعضی از سیاست مداران غربی نیز طرفدارانی دارد) و بدین خاطر امریکا دیگرلازم نیست از اسرائیل حمایت بکند بلکه از ایران اسلامی که از ذخائر نفتی و گازی و استراژیکی حساس برخوردار هست باید حمایت نماید.ایران اسلامی حاضر است در صورت به توافق رسیدن با امریکا تمام پیمانهای خود را با روسیه در بهم زدن یک چشم انکار نماید تا با داشتن سلاح اتمی و غرور اسلامی برای مانور دادن به کشور های عربی منطقه خاورمیانه به آغوش امریکا برود اما اسرائیل در این نزاع ها و رفت آمد ها بی تابی می کند تا جایگاهش حفظ گردد که در این مورد هیچ تردیدی نیست.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


شاید اشخاصی مانند احمد تقو ائی ها بگویند که نامبرده از سازمان منحله پیکار بوده است و هیچ ارتباط فکری با طرفداران کمونیست روسی ندارد اما نامبرده نیز طرفدار مائو و نفوذ چین در ایران هست و ازچپ سنتی پیرو اندیشه مائویستی و چینی حمایت می کند تا تنها منافع ملی واقتصادی چین در ایران تامین گردد!امامی کاشانی در هفته های گذشته در نماز جمعه از چین و روسیه استمداد نمود تا همچنان پشت جمهوری اسلامی بمانند. پس قدرت مافوق امام زمان کجاست تا از جمهوری اسلامی دفاع کند؟

همانطور که می دانیم یکی از اهداف اساسی انقلاب مشروطیت در بیش از صد سال پیش پایان دادن به منافع و تسلط بدون حد ومرز روسها برایران قاجاریه بود. روسیه تزاری توسط قزاق هایش از محمدعلی شاه حمایت می کردند و آزادیخواهان ایران را نیز سرکوب می کردند.همچنانکه روسیه در 30 سال گذشته از حکومت آخوندها حمایت بعمل آورده است ودر تمام رای گیری های سازمان ملل مبنی بر نقض حقوق بشر به نفع جمهوری اسلامی رای داده است وهیچگاه از حقوق مدنی و دمکراسی در ایران دفاع نکرده است.آنروز ها روسیه تزاری به غولی غیر قابل کنترل تبدیل شده بود و امپراتوری روسیه از شرق و غرب و جنوب تا شمال دائما در حال پیشروی سعوبانه بود.رسید ن به آب های گرم خلیج فارس ایران، آنها را آرام نمی گذاشت.

استعمار انگلیس برای مهار روسیه تزاری به هر د ست آویزی متوسل می شد.انگلستان که باطنا از انقلاب مشروطیت که در راه استقلال و حکومت قانون قدم برمی داشت ناراضی بود اما چون می دید انقلاب مشروطیت برعلیه تسلط روسیه بر ایران است از آن دفاع می کرد تا آن انقلاب به پیروزی برسد تا حضور بی چون و چرای روسیه تزاری پایان یابد.در نزد انگلیسیها کنار آمدن با رهبران انقلاب مشروطیت که از کشورهای اروپائی آنروز الهام می گرفتند ودر فرنگ تحصیل کرده بودند بسیار آسان می آمد تا امپراتور روسیه تزاری!در آنروزها استعمار انگلیس بر هندو ستان نیز تسلط یافته بود و هند را استعمار و استثمار می کرد اما در عین حال هند را صنعتی نیز کرده بود.

در همین رابطه کارل مارکس از استعمار انگلیس در هند چون سرمایه داری را بوجود می آورد و طبقه کارگر در هند متولد می شد ،حمایت می کرد.اینک نیز روسیه همان نقش ارتجاعی دوره تزار ها را که در قرارداد 1928 میلادی موظف شده بود تا از وراثت سلطنت تنها در خاندان قاجاریه حمایت نماید باردیگر به همان شیوه برحفظ حکومت اسلامی بر ایران متعهد شده است و به نارضایتی مردم ایران از حکومت آخوند ها وقعی نمی گذارد چراکه خود روسیه نیز فاقد دمکراسی واقعی در کشورش است.در رابطه حمایت های روسیه از بقای جمهوری اسلامی، حکومت روسیه دائما در حال تجهیز آخوند ها به راکت های ماهواره ائی و سلاح های فوق پیشرفته ائی است که ایران را وسوسه می سازد تا به جنگ غرب و اسرائیل برود.

در نهایت روسیه در اندیشه وجه المصالحه قرار دادن ایران و عنصری برای باجگیری از غرب به حساب می آورد!اگر انگلیس موذیانه در جهت منافع خویش از انقلاب مشروطیت که علیه حاکمیت بلامنازع روسیه بود ، حمایت می کرد اینک نیزغرب از جنبش آزادیخواهی مردم ایران هرچند بنظر بعضی ها ظاهری نیزمی باشد از جنبش آزادیخواهی مردم ایران که علیه منافع استراژیک روسیه نیز می باشد ، حمایت می کند.مشروطه خواهان از تضاد های انگلیس و روسیه تزاری در ایران بخوبی بهره بردند تا به اهداف ملی و آزادیخواهی مشروطیت دست یابند.شایسته است که آزادیخواهان کنونی رهائی مردم ایران از تضاد های غرب و روسیه حامی استبداد در ایران با حفظ استقلال سیاسی بهره ببرند تا به اهداف آزادی و دمکراسی و سعادت مردم رنجدیده ایران دست یابند!


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016