سه شنبه 28 شهریور 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سوءقصد مرگبار در کابل در واکنش به فیلم "بی‌گناهی مسلمانان"

سوءقصدی انتحاری در نزدیکی فرودگاه کابل ۱۲ کشته به جای گذاشت که ۹ تن از آنها اتباع بیگانه بوده‌اند. سازمان افراطگرای "حزب اسلامی" مسئولیت این سوقصد را برعهده گرفت و آن را واکنشی به فیلم "بی‌گناهی مسلمانان" خواند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


دويچه وله ـ اعتراضات مردم در کشورهای اسلامی به فیلم جنجال‌برانگیز "بی‌گناهی مسلمانان" همچنان ادامه دارد و در برخی نقاط نیز ابعاد سخت خشونت‌باری به خود گرفته است.

بامداد سه‌شنبه (۱۸ سپتامبر) سوقصدی انتحاری در نزدیکی فرودگاه کابل، پایتخت افغانستان روی داد که دست کم ۱۲ نفر را در کام مرگ فرو برد. به گزارش رسانه‌های خبری ۹ تن از این افراد اتباع خارجی و سه تن دیگر افغان بوده‌اند.

به گفته‌ی شاهدان عینی یک سوقصدکننده‌ی انتحاری خودروی بمب‌گذاری شده‌ی خود را در نزدیکی یک مینی‌بوس که برای سوختگیری توقف کرده بود، منفجر کرد. گفته می‌شود که فرد سوقصدکننده یک زن ۲۰ ساله به نام فاطمه بوده است.

سرنشینان این مینی‌بوس کارکنان یک شرکت و در راه رفتن به فرودگاه بود‌ه‌اند. مینی‌بوس مزبور بر اثر این انفجار کاملا تخریب شد و تکه‌هایی از آن به گوشه و کنار پرتاب شدند.

"اقدامی انتقام‌جویانه"

به گزارش خبرگزاری آلمان، مسئولیت این سوقصد مرگبار را گروه افراطگرای "حزب اسلامی" برعهده گرفته است. زبیر صدیقی، سخنگوی حزب اسلامی در تماسی تلفنی همچنین این سوقصد را اقدامی تلافی‌‌جویانه در قبال فیلم جنجال‌برانگیز "بی‌گناهی مسلمانان" خوانده است.

به عقیده‌ی کارشناسان و ناظران، در حال حاضر به سود نیروهای افراطگرا و اسلامگرا است که اقدامات خود را در ارتباط با فیلم "بی‌گناهی مسلمانان" جلوه دهند و از این طریق توجه را به خود جلب کنند.

رهبری "حزب اسلامی" را گلبدین حکمتیار، نخست‌وزیر سابق افغانستان برعهده دارد. او در جنگ مجاهدین با نیروهای شوروی در دهه‌ی هشتاد میلادی نقشی کلیدی ایفا می‌کرد و بعدها نیز سبب شد که افغانستان در جنگی داخلی و خونین فرو رود.

گروه "حزب اسلامی" در مقایسه با طالبان کمتر به خاطر سوقصد و حملات تروریستی عناوین خبری را به خود اختصاص می‌دهد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016