شنبه 1 تیر 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

دستور بازداشت افشاگر برنامه شنود آمریکا صادر شد

• دادستانی آمریکا ادوارد اسنودن، افشاگر برنامه شنود و جمع‌آوری اطلاعات مربوط به ارتباطات شهروندان توسط آژانس امنیت ملی آمریکا را به جاسوسی متهم و حکم بازداشت او را صادر کرد. اسنودن هم‌اکنون در هنگ‌کنگ به‌سر می‌برد.

دويچه وله ـ دستگاه قضایی آمریکا روز جمعه (۲۱ ژوئن/۳۱ خرداد) به‌طور رسمی علیه ادوارد اسنودن به اتهام جاسوسی اعلام جرم کرد. به گزارش روزنامه "واشنگتن پست"، اسنودن همکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به "سرقت اطلاعات دولتی" و "ارائه آن‌ها به منابع دیگر" متهم شده است.

دادگستری آمریکا با گشودن پرونده قضایی علیه ادوارد اسنودن، حکم بازداشت او را صادر کرده است. بنابر گزارش واشنگتن پست، از مقام‌های هنگ‌کنگ خواسته شده حکم یاد شده را اجرا و اسنودن را به ایالات متحده تحویل دهند. اعلام جرم علیه اسنودن و دستور بازداشت او از سوی دادستانی ویرجینیا صادر شده است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


ادوارد اسنودن٬ متخصص جوان شبکه‌های کامپیوتری و همکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا است. او اوایل ماه ژوئن اطلاعات مربوط به شبکه عظیم جاسوسی دیجیتال آمریکا٬ موسوم به برنامه "پریسم" را در اختیار روزنامه‌های گاردین و واشنگتن ‌پست قرار داده بود.

گفته می‌شود آژانس امنیت ملی آمریکا در چارچوب برنامه "پریسم" همه اطلاعات مکالمات تلفنی شهروندان آمریکا را جمع‌آوری می‌کند. علاو‌بر آن به رهگیری ارتباطات دیجیتال کاربران سرویس‌های آنلاین در سراسر جهان می‌پردازد.

ادوارد اسنودن می‌گوید هدف‌اش از افشای اطلاعات مربوط به برنامه پریسم، "حراست از آزادی‌های اساسی مردم سراسر جهان" بوده است. هویت واقعی او یک هفته پس از افشای برنامه پریسم در روزهای گاردین و واشنگتن ‌پست اعلام شد. اسنودن پیش از افشای هویت واقعی‌اش به هنگ‌کنگ گریخته بود.

دولت آمریکا با تایید وجود این برنامه، آن را برای امنیت شهروندان ضروری می‌داند. باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا گفته است جمع‌آوری اطلاعات مکالمات تلفنی در جهت منافع ملی و امنیت شهروندان ایالات متحده و زیر نظر دقیق کنگره آمریکا و دادگاه‌های فدرال صورت گرفته است.

اوباما خطاب به شهروندان آمریکا تاکید کرده که هیچ کس به مکالمات تلفنی مردم گوش نمی‌دهد و آن چه که رخ داده نیز بدون نام افراد و ثبت محتوای مکالمات صورت گرفته است. وی گفت که در اطلاعات جمع‌آوری شده تنها شماره‌های تماس و زمان مکالمه تلفنی ثبت شده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016