پنجشنبه 6 اسفند 1383   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سهم زنان در مدیریت کشور تنها دو درصد است، ايونا

خبرگزاری زنان ایران
رییس مجمع بانوان عضو شوراهای اسلامی کشور گفت : براساس بررسی های کارشناسی سهم زنان در بخش های مدیریتی کشور تنها دو درصد می باشد .
به گزارش خبرنگار سرویس زنان ایونا صدیقه قنادی روز چهارشنبه در مراسم آغازین چهارمین نشست زنان عضو شوراهای اسلامی مراکز استان های کشور در اهواز افزود : این در حالیست که همین سهم حضور زنان با مشکلاتی روبرو شده و کمتر حمایت می شود .
وی ادامه داد : حتی وزارت کشور برای ارایه اسامی زنان عضو شوراهای اسلامی کشور در شهرها و روستاها به مجمع زنان دریغ می کند .
وی اضافه کرد : با این حال زنان در مجموعه مدیریتی کشور با مشکلات و چالش هایی روبرو هستند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




قنادی بررسی آسیب های اجتماعی حوزه زنان و ارایه راهکارهای عملیاتی برای آن را از اهداف این نشست برشمرد.
وی گفت : در این نشست کارگروه های تخصصی زنان تشکیل شده تا مشکلات فرا روی زنان به صورت کارشناسی بررسی شود .
وی افزود : در نشست مذکور موضوع هایی در زمینه بوستان بانوان , کارآفرینی بانوان , آسیب های اجتماعی زنان و حضور آنان در بخش های مدیریتی بررسی می شود .





















Copyright: gooya.com 2016