چهارشنبه 24 آبان 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

یک فعال محیط زیست گفت: سالانه یک و نیم درصد جنگلهای کشور از بین می‌رود

ایلنا: یک فعال محیط زیست گفت: سازمان حفاظت از محیط زیست با روش‌های هزینه بر همچون وارد کردن ببر سیبری و شیر ایرانی از هند به دنبال انحراف اذهان عمومی از عملکرد ضعیف خود در زمینه محیط زیست است.

اسماعیل کهرم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در رابطه با مهم‌ترین چالش امروز محیط زیست کشور، تاکید کرد: نگرش غلط به مقوله محیط زیست مهم‌ترین چالش در این زمینه است و در حالیکه ما از حضور یک سازمان عریض و طویل برای حفاظت از محیط زیست کشورمان خشنود هستیم و فکر می‌کنیم که در این زمینه اختیارات کافی و مناسبی را به دست آورده‌ایم، حضور افراد ناکارآمد در این سازمان موجب شده است تا این سازمان نتواند عملکرد مناسبی در زمینه حفاظت از محیط زیست داشته باشد.

این فعال محیط زیست در رابطه با اتفاقات ناگوار ناشی از عدم حفاظت از محیط زیست تصریح کرد: چرا با وجود سازمان حفاظت محیط زیست، ایران رتبه اول فرسایش خاک در جهان را به خود اختصاص داده است و هرساله بالغ بر یک و نیم درصد جنگلهای کشور از بین می‌رود و همچنین تمام دشت‌ها به علت خشکی آب‌های زیرزمینی در حال فرونشست است.

وی ادامه داد: متاسفانه از ۲۵۲ تالاب دائمی و غیردائمی کشور، همگی در حال نابودی هستند و با وجود این همه نابسامانی عملکرد خوبی را از سازمان حفاظت از محیط زیست شاهد نبوده‌ایم.

کهرم در رابطه با نوع برخورد سازمان حفاظت از محیط زیست با تهدیدهای طبیعت کشور، افزود: متاسفانه این سازمان به جای پرداختن به موضوعات اصلی و رفع مشکلات در طبیعت کشور به دنبال انتقال ببر مازندرانی و شیر ژیان به داخل کشور است در حالی که این ببر و شیر نه مازنی و نه ایرانی هستند و از نظر مشخصات ظاهری با گونه‌های اصلی تفاوت دارند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


این فعال محیط زیست در رابطه با اقدامات لازم جهت جلوگیری از انقراض گونه‌های باقی مانده در کشور، گفت: سازمان محیط زیست باید به جای واردات ببر و شیر به دنبال حفظ و نگهداری از گونه‌های در حال انقراض باشد ولی این سازمان به معرفی حیواناتی پرداخته است که هیچ ربطی به کشور ما ندارند و در ‌‌‌نهایت به دنبال انحراف اذهان عمومی و جلب توجه است.

وی ادامه داد: در زمینه حفظ و نگهداری از گونه‌های در حال انقراض می‌توان از روش‌های مناسب و به دور از هزینه‌های بالا به اهداف عالی دست پیدا کرد.

کهرم ضمن اشاره به جریان کشته شدن یک پلنگ ایرانی در چند روز گذشته در دماوند خاطر نشان کرد: اگر کار‌شناس و مسئول حفاظت از محیط زیست آن منطقه آموزشهای لازم و دوره‌های محیط بانی را گذرانده بود و از تجهیزات کافی برخوردار بود به راحتی می‌شد پلنگ را از هلاکت نجات داد ولی متاسفانه ما حتی در آموزش نیروهای مجرب حفاظت از محیط زیست نیز موفق نبوده‌ایم.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016