یکشنبه 24 شهریور 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا


خواندنی ها و دیدنی ها
بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مصائب کارگران داروسازی‌ها با فراموشی قانون مشاغل سخت و زیان‌آور

دبیر خانه کارگر تهران خواستار پایبندی سازمان تامین اجتماعی به مصوبات مجلس شورای اسلامی شد و گفت: اجرا نشدن قانون مشاغل سخت و زیان‌آور در واحدهای تولیدکننده دارو که کارگران‌ به طور مستمر با سموم و مواد شیمیایی کار می‌کنند تبعات جبرات ناپذیری دارد.

«اسماعیل حق پرستی» در این باره به ایلنا گفت: در حال حاضر هزاران کارگر مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آور با وجود تصریح قانون مبنی بر بازنشستگی پیش از موعد، همچنان با سوابق بیش از ۲۰ سال کار در واحد‌های تولید کننده دارو و کارخانه‌های بهداشتی آرایشی در سراسر کشور مشغول کارند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


دبیر خانه کارگر تهران با تأکید بر اینکه کارگران واحدهای تولید دارو در معرض انواع بیماریهای شغلی قرار دارند افزود: شایع‌ترین عوارض شغلی که این کارگران را تهدید می‌کند بیماری‌های ریوی و پوستی‌اند.

حق‌پرستی با اشاره به کارگران واحدهای تولیدکننده داروهای هورمونی گفت: بعضی از کارگرانی که در کارخانه‌های تولید داروهای هورمونی کار می‌کنند پس از چندین سال کار مستمر دچار عوارضی می‌شوند که هویت جنسیشان را دچار آسیب می‌کنند. به طور مثال کارگران زن در این واحد‌ها با مشکل ازدیاد موهای زائد صورت و بدن مواجه می‌شوند به طوری که زندگی خانوادگیشان نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد و همچون مردان ناچارند هر روز صورتشان را اصلاح کنند. بعضی مردان نیز در این واحد‌ها بر اثر تماس مداوم با داروهای هورمونی دچار رشد غدد سینه می‌شوند و برای کنترل این عارضه تا پایان زندگی ناچارند از داروهای کنترل کننده هورمون‌های بدن استفاده کنند.

«قانون مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول کارگرانی می‌شود که رشته‌های شغلیشان به نوعی برای سلامتشان مضر است. در خدمات بیمه تأمین اجتماعی برای این کارگران هر یک سال فعالیت، یک و نیم سال محاسبه می‌شود تا بتوانند پس از بیست سال کار بازنشسته شده و به این ترتیب از ادامه آسیب‌های جسمی جلوگیری شود.»


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016