بخوانید!
21 مهر » بروز تنش و ناامنی بین خانوادهها نتیجه ازدواج سرپرست با فرزندخوانده
21 مهر » سهم کارگران صنایع لبنی از افزایش بهای محصولات «هیچ» است 20 مهر » دستگيری ۸۰ افغانی غيرمجاز در رفسنجان 20 مهر » مراسم تولد اکبر رادی با تقدير از فردوس کاويانی و عليرضا نادری برپا شد 20 مهر » طراح بنای آرامگاه حافظ کيست؟
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! سهم کارگران صنایع لبنی از افزایش بهای محصولات «هیچ» استمسئول کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان مازندران گفت: سهم کارگران شاغل در کارخانههای سازنده فراوردههای لبنی از افزایش این محصولات «هیچ» است. «میرعلی شیر افکن» در این باره به ایلنا گفت: روند افزایش بهای محصولات لبنی همچنان ادامه دارد اما حتی یک ریال از این افزایش قیمت به دستمزد کارگران شاغل در کارخانههای لبنیاتی افزوده نمیشود. این مقام کارگری بابیان اینکه هم اکنون در استان مازندران ۱۰ کارخانه لبنیاتی فعالاند، گفت: به طور متوسط در هرکدام از این واحدها حدود ۱۰۰ کارگر کار میکنند. وی افزود: کارفرمایان صنایع لبنی با عضویت در تشکلهای صنفی تخصصی، پیوسته قیمت محصولات خود را متناسب با هزینه افزایش میدهند.
شیرافکن ادامه داد: به عنوان مثال کافی است که در بازار بهای شیر، دلار و یا یونجه کمی بالا برود تا بلافاصله قیمت محصلات لبنی در بازار مصرف افزایش یابند. وی با تاکید بر اینکه در عمل سهم کارگران شاغل صنایع لبنی از این افزایش پی در پی قیمت محصولات نهایی صفر است، گفت: در کارخانههای لبنیاتی کارگران با مشکلاتی چون کاهش درآمد، تاخیر در پرداخت مطالبات و تعدیل نیرو مواجهاند. وی ادامه داد: کارفرمایان این صنعت اینطور استدلال میکنند که چون باید پاسخگوی هزینههای مربوط به تهیه مواد اولیه تولید باشند، قادر به ثابت نگهداشتن بهای محصولات و یا بهبود وضعیت شغلی و معیشتی کارگران نیستند. این اظهارت مسئول کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان مازندران در حالی مطرح میشود که یکی از کارگران اخراجی کارخانه صنایع شیر خزر به ایلنا گفته بود: کارفرمای این واحد تولیدی در پی عدم توافق با دولت بر سر افزایش بهای محصولات لبنی، فعالیتهای خود را از نیمه تیرماه با تعدیل کارگران کاهش داده است. به گفته این کارگر تعدیل شده، شرکت «صنایع شیر خزر» از سال ۷۸ فعالیت خود را آغاز کرد و تا پیش از این اتفاق ۱۵۰۰ کارگر در شهرهای مختلف کشور در این شرکت فعالیت میکردند. Copyright: gooya.com 2016
|