- مرتضی رحمانزاده جایگزین نرگس معدنی، تنها زن شهردار منطقهای تهران شده است.
- حامد مجتهدی تهرانی نوه آیتالله مجتهدی خوانندهی رپ زیرزمینی بود ولی پس از مدتی شکل و شمایل خود را عوض کرد و مداح شد.
- این خوانندهی رپ سابق و مداح فعلی از دوران قالیباف و از ۲۵ سالگی شهردار منطقه شش تهران بوده.
- آقازادهها پس از آنکه با اتومبیلهای آنچنانی ویراژهای خود را در خیابانهای شمال تهران دادند، برای مرد زندگی شدن اینجا و آنجا به مقامات دولتی منصوب میشوند!
محمدعلی نجفی با انتصاب شهرداران شش منطقه تهران، نرگس معدنی تنها شهردار زن یکی ار مناطق تهران را برکنار کرد. همچنین برخی رسانههای فارسیزبان نوشتهاند که نوه آیتالله مجتهدی که یک خواننده رپ است، از سوی محمدباقر قالیباف شهردار ناحیه شش تهران بوده است.
در حالی که محمدعلی نجفی شهردار تازه تهران، شش شهردار مناطق تهران و دو مدیر شهرداری را معرفی کرد، در فضای مجازی خبر انتصاب نوه آیتالله مجتهدی به عنوان شهردار یکی از مناطق تهران در دوران محمدباقر قالیباف دهان به دهان میچرخد.
پست و مقام گرفتن برخی فرزندان و نوادگان مقامات حکومت جمهوری اسلامی چندی است که در رسانههای رسمی کشور نیز منتشر میشود. این آقازادگان که تحت عنوان استفاده از نسل جوان در مدیریت کشور، به پستهای دولتی و حکومتی میرسند، به قول خودشان «ژنهای خوب» رشدیافته در جمهوری اسلامی و نوادگان چهرههای مذهبی و سیاسی حکومت هستند.
این افراد که پیش از این، در برخی مناطق مرفه تهران با اتومبیلهای چند میلیارد تومانی ویراژ میدادند، حالا برای مرد زندگی شدن و حفظ آبروی خاندان خود، بدون تحصیلات مرتبط و تخصص کافی، به مقامات مدیریتی گمارده میشوند.
این بار، رسانههای اجتماعی فارسیزبان با انتشار تصاویری از حامد مجتهدی تهرانی، میگویند او نوه آیتالله مجتهدی است که به مقام شهرداری ناحیه شش تهران رسیده است. این در حالیست که مجتهدی تهرانی از سال ۱۳۹۳ و در دوران شهرداری قالیباف جایگزین اسفندیار آزاده شهردار سابق ناحیه شش شده بود.
در همان زمان هم انتصاب نوه آیتالله مجتهدی با واکنشهایی روبرو بود، چرا که او خوانندهی رپ زیرزمینی بود ولی پس از مدتی به عنوان مداح کار موسیقی را ادامه داد.
مجتهدی در دوران مدیریت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران، ۲۵ سال بیشتر نداشت ولی با تغییر ظاهر و پوشیدن کت و شلوار به جای کلاه کپ و کت چرم، به شهرداری تهران قدم گذاشت.
از سوی دیگر، محمدعلی نجفی شهردار تهران در جلسه امروز، شهرداران مناطق ١٢، ۴، ١٣، ٩، ٢١ و ١۵ را معرفی و بر ضرورت دقت در انتخاب افراد شایسته و صاحب نظر در پستهای مدیریتی شهرداری تاکید کرد. همزمان اما یک شهردار زن را برکنار کرد. این برکناری در حالی رخ میدهد که اصلاحطلبان ادعای سپردن پستهای مدیریتی و دولتی را به زنان و جوانان مطرح کردهاند.
در این انتصابها، امین عارفنیا رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران شد. وی پیش از این مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
حسن رباطی نیز قائممقام شهردار و معاون امور مناطق شهرداری تهران شد. وی پیش از این مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی بوده است.
حسینی نوکنده شهردار منطقه ۴ و علی مفاخریان، شهردار منطقه ۹ شدند؛ مفاخریان پیش از این قائممقام شهرداری منطقه ۹ بود. پیمان حسین محسنی شهردار منطقه ۱۲ شد که پیش از این معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۲ بود.
مرتضی رحمانزاده شهردار منطقه ۱۳ شد؛ وی پیش از این قائممقام شهردار منطقه ۴ بود. رحمانزاده جایگزین نرگس معدنی، تنها زن شهردار منطقهای تهران شده است.
وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۵ شد؛ وی پیش از این قائممقام شهردار منطقه ۱۱ بود. حسن رحمانی شهردار منطقه ۲۱ تهران شد و حمیدرضا قالیباف هم مدیرکل حراست شهرداری تهران شد.
به نظر میرسد نجفی در انتصاب شهرداران مناطق مختلف تهران، فقط مدیران سابق را جا به جا کرده باشد و نیروی تازهای به بدنه شهرداری اضافه نکرده است.
شهردار تهران پس از اعلام این انتصابها، پایبندی به ضوابط و قوانین را از نکات مهم مورد توجه این دوره از مدیریت شهری معرفی و بیان کرد: «در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی شهرداری تهران فرار از قانون است. گاه اقداماتی صورت گرفته که شاید ٨٠ درصد آن با نیت خیر بوده باشد اما در درازمدت به ضرر شهرداری و کشور منجر می شود.»
نجفی همچنین نظافت تهران را یکی از مشکلات شهرداری دانست و گفت که «در این خصوص من قبلا هم احساس می کردم که وضعیت قابل قبول نیست و در حال حاضر هم افت کرده است که البته بخشی از این موضوع به دلیل بحث های مربوط به نقل و انتقالات طبیعی است.»
وی با اشاره به سد معبر میوهفروشیها و سوپرمارکتها گفت: «در شرایط فعلی این مشکل بسیار از هم گسیخته است؛ به طوری که باب شده تمام سوپرمارکتیها و میوهفروشیها پیادهروی جلوی مغازه خود را به تصرف در میآورند که باید به آنها فرصت دهیم تا وسایل خود را از پیاده رو جمع کنند و با این موضوع برخورد کنیم. البته من میدانم که برخی در شهرداری از این افراد پول میگیرند!»