Sunday, Apr 21, 2019

صفحه نخست » فدائیان خلق قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه های تروریستی را محکوم می کنند

AABED4B8-3D09-42AE-B912-B3189B28A908.jpegکار آنلاین

دونالد ترامپ با يک اقدام بی سابقه سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا قرار داد و اعلام کرد که برقراری هرگونه رابطه اقتصادی و معامله با سپاه پاسداران به معنای حمایت اقتصادی از یک گروه تروریستی است. پیش از این سپاه پاسداران توسط وزارت خزانه داری آمریکا تحریم شده بود. اقدام جنگ طلبانه ترامپ با تشکر بنیامین نتانیاهو، حمايت وزارت خارجه بحرین و استقبال تاسف بار سازمان مجاهدين خلق ايران و حزب دموکرات کردستان ايران روبرو گشت.

جمهوری اسلامی هم بلافاصله عکس العمل نشان داد. مقامات حتی براين واقعيت که فرمان ترامپ يک هفته پس از صدور آن اعتبار اجرائی خواهد يافت و در اين فاصله کنگره می تواندآن را بلوکه کند، مکث نکردند و شورای عالی امنیت ملی، فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام ­و همه نیروهای وابسته به آن را گروه تروریستی و دولت آمریکا را دولت حامی تروریسم اعلام کرد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح تقویت جایگاه سپاه پاسداران در برابر آمریکا را تصويب کردند و سران سیاسی و نظامی رژیم، به صف شدند تا با رجزخوانی ها اوضاع متشنج کنونی را تشدید کنند.

مطابق «قانون ضد تروریسم» امریکا، بعد از اين اعضای سپاه، مراکز و تجهیزات آن بالقوه یک هدف مشروع محسوب می‌شوند و این امکان برای رییس جمهوری امریکا فراهم است که بدون نقض مصوبه کنگره در ممنوعیت حمله به ایران، علیه سپاه در خاک ایران و در مناطق ديگر به اقدام نظامی دست بزند.

با اقدام دولت ترامپ و مصوبه شورای عالی امنيت ملی ايران احتمال درگيری نظامی بين جمهوری اسلامی و دولت امريکا در خليج فارس و مناطق نفوذ جمهوری اسلامی افزايش يافته است. بخش قابل توجهی از انرژی دنیا از تنگه هرمز عبور می کند و امنيت آن  از اواخر دهه ۸۰ به سپاه واگذار شده که کار ثبت عبور و مرور کشتی ها و شناورهای خارجی را برعهده دارد. همه شناورهای عبوری از تنگه هرمز از جمله ناوگروه‌های آمریکایی مثل ناوهای غول پیکر هواپیمابر خود را به نیروهای سپاه معرفی می‌کنند. خليج فارس و به ويژه تنگه هرمز منطقه بالقوه درگيری نظامی دو دولت است. کشور عراق که یکی از اصلی ترین پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه در آن مستقر است، هم می‌تواند صحنه جنگ ولو محدود بين جمهوری اسلامی و دولت آمریکا باشد.

بعد از اعلام سپاه به عنوان گروه تروريستی توسط ترامپ، تنش بين دو کشور افزايش يافته و مواضع هر دو دولت تندتر و خطر حمله نظامی افزون تر شده است. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در برابر کمیته روابط خارجی مجلس سنا، جمهوری اسلامی را به داشتن ارتباط با گروه القاعده متهم کرد و از پاسخ به اين سئوال که آيا مجوزی که کنگره بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ برای استفاده از زور علیه سایر کشورها به دولت امريکا داد، اجازه حمله به ایران را می دهد، طفره رفت.

جمهوری اسلامی چهل سال است که سیاست صدور انقلاب اسلامی را عمدتأ توسط سپاه به شکل آشکار و نهان دنبال کرده، هر کجا که توانسته نیرو در خارج از مرزها مستقر نموده، جریان های شبه تروریستی را تقویت کرده و در امور داخلی کشورها دخالت نموده است. سپاه پاسداران ارگان مرکزی سرکوب جمهوری اسلامی و ستون اصلی آن برای حفظ نظام است. سازمان اطلاعات سپاه و سپاه قدس تا کنون به جنايات بيشماری در داخل و خارج از کشور دست زده اند. سپاه بر حيات سياسی، امنيتی، اقتصادی و فرهنگی کشور چنگ انداخته و سياست توسعه طلبانه و ماجراجويانه ای را در منطقه پيش برده است. سپاه مانع جدی توسعه سياسی و اقتصادی کشور است و تا کنون با اقدامات مخرب خود هزينه های بس سنگينی را برکشور و مردم ما تحميل کرده است.

دولت ترامپ با تحريم های گسترده اقتصادی، وضعیت زندگی و ادامۀ حیات مردم کشور ما را بیش از پیش به مخاطره انداخته، به اقتصاد کشور ضربه زده، بیکاری، فقر و فلاکت را گسترش داده و دسترسی به مایحتاج ضرور از قبیل دارو و درمان را دشوارتر کرده است. دولت ترامپ با حمايت از حکومت های فاسد و ديکتاتور در منطقه نشان داده که مسئله اش نه حقوق بشر و صلح در منطقه، بلکه ايجاد و تشديد فضای تنش جهت فروش تسليحات و تداوم نفوذ خود است.

به باور ما اقدام ترامپ و تهديدهای سران دو کشور با توجه به بحران و تنش در مناطق مختلف خاورميانه، می تواند از حد نمایش‌ها و بلوف‌های سیاسی بگذرد و به درگیری نظامی منجر شود. در عین حال، این اقدام قبل از همه،‌ با توجه به نقش مخرب سپاه پاسداران، در خدمت تشدید فضای امنیتی و تضعیف جنبش های مدنی قرار دارد و به ابعاد فشارهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بر مردم می افزاید.

ما همواره بر بازگشت سپاه به پادگان ها، ادغام آن در ارتش، خلع يد از آن در عرصه‌ اقتصادی، پایان دادن به حضور در حوزه سياسی، اطلاعاتی ـ امنيتی و فرهنگی و دخالت آن در سياست خارجی، و خروج آن از سوريه و عراق تاکید کرده‌ایم و خواستار انحلال سپاه قدس و سازمان اطلاعات سپاه بوده‌ایم. اقدام دولت آمریکا علاوه بر تشدید خطر درگیری نظامی و تشنج بیشتر در منطقه، در عرصه‌ی داخلی نیز، موقعیت سپاه را تقويت کرده، مخالفت با اقدامات آن را دشوارتر می کند و دست آن را در همه‌ عرصه ها از جمله تعرض به مخالفان بازتر می نماید.

حزب چپ ایران (فدائیان خلق) قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه های تروریستی توسط ترامپ را اقدامی آتش افروزانه و مداخله گرانه عليه کشورمان و مغاير حقوق بين الملل می داند و آن را محکوم می کند.

هيئت سياسی ـ اجرائی حزب چپ ايران (فدائيان خلق)

۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲ آوريل ۲۰۱۹



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy