Wednesday, Jan 12, 2022

صفحه نخست » بسیجی چاپلوس رهبر مشاور وزیر ورزش شد

tamalogh_011122.jpgپیام یونسی‌پور - ایران وایر

دوشنبه، ۲۰دی۱۴۰۰، «فائزه هاشمی»، فرزند «علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی»، در گفت‌وگو با سایت «دیده‌بان ایران» مدعی شد که مدیران و افراد سپاهی و امنیتی «ابراهیم رئیسی» را اداره می‌کنند و بر تصمیمات او تاثیر می‌گذارند.

فائزه هاشمی که خود یکی از زنان تاثیرگذار در ورزش ایران و ورزش زنان طی ده‌های ۷۰ تا ۹۰ خورشیدی بود، مدعی شده که فردی به نام «اسماعیل احمدی» برای کنترل «حمید سجادی» در وزارت ورزش و جوانان، حکم گرفته است.

اسماعیل احمدی کیست، چگونه به یک قدمی وزیر ورزش رسید و چه نقشی در وزارت ورزش و جوانان دولت ابراهیم رئیسی دارد؟

«حضرت آقا! پرچم پُرعزت جهاد و سازندگی، با همت جوانان مومن و بسیجی، در هر گوشه‌ای از این کشور برافراشته خواهد ماند.»

این آخرین جملات از سخنرانی فردی است به نام اسماعیل احمدی که شهریور سال ۱۳۸۹ به عنوان نماینده «جوانان و جهادگران بسیج سازندگی» پس از سردار «محمدرضا نقدی» فرمانده سازمان بسیج کل کشور، برای آیت‌الله «علی خامنه‌ای» سخنرانی کرد.

خبرگزاری «ایرنا» او را با «رضا امیرخانی» نویسنده نزدیک به حکومت مقایسه کرد و در توصیف سخنرانی‌اش برای رهبر جمهوری اسلامی چنین نوشت: «اسماعیل احمدی، پشت تریبون می‌رود و ضمن قرائت دل‌نوشته‌ای پُر اشک، از شور و صفای جوانان بسیجی، از آرزوی آنان برای زیارت رهبر روایت می‌کند. او خوابی که چند تا از بچه‌های جهادی چند روز پیش درباره دیدار با آقا دیده بودند را نقل کرد.»

یازده سال بعد از آن‌که ایرنا، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی صحبت‌های اسماعیل احمدی را «پر اشک» و لبریز از شور و صفا توصیف کرد، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، او را به عنوان «مشاور وزیر» و سرپرست «حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان» منصوب کرد.

اما طی این سال‌ها نیز او دور از مناصب حکومتی نبوده است. آبان ۱۳۹۱ اسماعیل احمدی در جریان «نهمین همایش بسیج و اصحاب رسانه» به عنوان مدیر روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین منصوب می‌شود.

از همان زمان، فعالیت‌های رسانه‌ای و بازدید از خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها را در برنامه خود قرار داد. اما این فقط روی صحنه ماجرای فعالیت‌های مردی است که به عنوان سخنگوی بسیجیان، حتی در همایش‌هایی با نام «دلواپسان» علیه مذاکرات هسته‌ای و پیش از به نتیجه رسیدن «برجام» مقابل سفارت آمریکا حضور یافته بود.

👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر

در حکم اسماعیل احمدی چه آمده است؟

در حکمی که حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان دولت ابراهیم رئیسی برای اسماعیل احمدی نوشته است، ردپایی یا نشانه‌ای از آن‌چه او پیش از این در عرصه ورزش کاری انجام داده یا قرار است در آینده باری از دوش ورزش ایران بردارد، به چشم نمی‌خورد.

عبارت‌ها، نشان می‌دهند که اسماعیل احمدی، یکی از خیل عظیم مدیرانی است که به حمید سجادی تحمیل شده بود. وزیر ورزش و جوانان در ابتدای حکم خود، از جملاتی همچون «نظر به منویات الهی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در حوزه ورزش و جوانان» یا «سیاست‌های دولت مردمی و انقلابی در ورزش» به عنوان دلیلی برای منصوب کردن اسماعیل احمدی نام برده و او را از «مدیران جوان» لقب داده است. همچنین وزیر ورزش ابراز امیدواری کرده تا «مانند گذشته»، در پست جدید خود، یعنی مشاور وزیر و معاون امور ایثارگران وزارت ورزش و جوانان «عدالت محور»، «انقلابی‌گر»، «مردم‌دار»، «پاکدست و فسادستیز» و «قانون‌مدار» باشد.

تمامی این القاب به مدیری منسوب شده که مالکیت و مدیریت یکی از مبهم‌ترین شرکت‌های خیریه وابسته به حکومت را دارد؛ «گروه منتظران خورشید».

موسسه منتظران خورشید عصر در مناطق محروم چه می‌کند؟

گروه منتظران خورشید با نام کامل «موسسه منتظران خورشید عصر» آذرماه ۱۳۹۸ تاسیس شد. موسس و مالک آن، اسماعیل احمدی است و میان اعضای هیات مدیره‌اش هم می‌توان نام «علی بهشتیان»، سیاستمدار اصولگرا و مدیرعامل مادام‌العمر شرکت‌های نفتی و پتروشیمی ایران را دید.

علی بهشتیان از سال ۱۳۶۶ تاکنون، مدیرعامل «شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ایران»، «شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب»، «شرکت پتروایران» و «شرکت پتروشیمی جم» بوده و هست.

خبرگزاری «تسنیم» وابسته به سپاه پاسداران، اردیبهشت سال جاری در مصاحبه با اسماعیل احمدی، از وابستگی موسسه منتظران خورشید، به «گروه‌های جهادی بسیج» خبر داد. همان گروه‌هایی که اسماعیل احمدی سال ۱۳۸۹ به نمایندگی از آن‌ها، برای آیت‌الله خامنه‌ای سخنرانی کرد و از آمدن رهبر جمهوری اسلامی به خواب بسیجیان گفت.

اسماعیل احمدی در مصاحبه با رسانه سپاه تاکید کرده بود که از پیشوندهایی مانند «موسسه» یا «گروه» برای شرکت او استفاده نشود و لقب «جبهه» را به این مجموعه داده بود: «دلیلش این است که ما انجام وظیفه در این عرصه را مانند دوران دفاع مقدس بر خود تکلیف می‌دانیم و معتقدیم بچه‌های ما همه رزمنده هستند.»

او بعد از این استدلال تاکید می‌کند که گروه منتظران خورشید، از حمایت شخص رهبر جمهوری اسلامی برخوردار است و گفته بود: «همیشه کارهای جریان‌ساز شبیه راهیان نور، اعتکاف، جنش نرم‌افزاری، تولید علم و انرژی هسته‌ای کاملا با ابتکار، حمایت و تقویت مقام معظم رهبری شکل گرفته است، اردوهای جهادی هم از ابتدا با دستور حضرت آقا بود و ایشان بر این مسئله تاکید داشتند.»

موسسه، گروه یا جبهه مورد نظر اسماعیل احمدی، سال ۱۳۹۵ با سرمایه اولیه یک میلیون تومان به آدرس «خيابان پيروزی، بعد از بلوار نیکنام، کوچه خضرایی» به ثبت می‌رسد. اما پس از آن «آخرین سرمایه ثبتی»، «مجموع قراردادها و خریدها» و تمامی ورودی‌ها و خروجی‌های مالی این موسسه «صفر ریال» ثبت شده است.

در شرح وظایف این شرکت، «تهيه فيلم‌های تلويزيونی»، «ویدیویی»، «انيميشن» و «رایانه‌ای بلند و کوتاه»، «ساخت مستندهای آموزشی، صنعتی و تاریخی»، «ترجمه کتب»، «پخش فراورده‌های فرهنگی از جمله سی‌دی»، «آموزش هنرهای نمایشی» و «کارگاه‌های روزنامه‌نگاری» عنوان شده، اما شرح وظایفش را در عمل تغییر داده است.

اسماعیل احمدی و گروه منتظران خورشید، یکی از جمع‌آوری‌کنندگان کمک‌های مردمی در زمان بلایایی همچون زلزله‌ یا سیل هستند.

او در همان گفت‌وگو با تسنیم ادعا کرده بود که اعضای گروه منتظران خورشید، به روستاهای دورافتاده ایران کمک‌رسانی می‌کنند: «اگر الان ۱۵ سال است که در یک روستا حضور داریم، یعنی یک دهان و دندان را اشتباه ترمیم نکردیم و یعنی یک آجر کج گذاشته نشده‌ایم.»

اسماعیل احمدی مشخص نکرده است که چرا پس از ۱۵ سال کمک‌رسانی گروه منتظران خورشید به یک روستای دورافتاده، مردم این منطقه هنوز به کمک‌رسانی آن‌ها نیاز دارند.

محمدباقر قالیباف در انتصاب رییس دفتر وزیر ورزش چه نقشی داشت؟

منابع خبری «ایران‌وایر» در وزارت ورزش و جوانان، اسماعیل احمدی را از نیروهای تحمیل شده و دستوری «محمدباقر قالیباف»، رییس مجلس شورای اسلامی به حمید سجادی معرفی می‌کنند.

او قرار بود پیش از این در فهرست «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» برای انتخابات شورای شهر تهران هم حضور داشته باشد، اما نامش در آخرین غربالگری‌ها از این فهرست حذف شد.

خودش به تسنیم گفته بود که نیروی انقلابی و جهادی‌گر است و برایش تفاوتی نمی‌کند در شورای شهر «خدمت» کند یا در سایر حوزه‌ها. پس وقتی از شورای شهر دور ماند، به وزارت ورزش و جوانان رسید.

اسماعیل احمدی حالا هم سرپرست حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان شده، هم مشاور وزیر ورزش و جوانان است و هم بخش «امور ایثارگران» در وزارت ورزش را برعهده گرفته است.

عنوان حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان، با نام دیگر «ریاست دفتر وزیر» نیز شناخته می‌شود. در حقیقت اسماعیل احمدی با دستور و حمایت رییس مجلس شورای اسلامی، به این عنوان رسید.

پیش از این محمدباقر قالیباف در انتصاب سردار «مصطفی آجرلو» به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال نیز مهم‌ترین نقش را داشت.

اسماعیل احمدی از سوی وزارت ورزش و جوانان با عناوین دیگری همچون «موسس و مسئول سازمان بسیج رسانه» و «عضو شورای مرکزی سازمان بسیج دانشجویی» نیز معرفی شده است.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy