Wednesday, Jan 12, 2022

صفحه نخست » موسویان: زن برایان هوک گریه می‌کرده و می‌لرزیده که "سپاه" تو را می‌کشد

musavian_011222.jpgواکنش در آمریکا به ادعای حسین موسویان درباره اثر مرگ سلیمانی بر آمریکایی‌ها

رادیو فردا - ادعای حسین موسویان، دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی و استاد مدعو در دانشگاه آمریکایی پرینستون، درباره «نگرانی عمیق» در میان برخی از آمریکایی‌ها بعد از کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، باعث انزجار و شوک آمریکایی‌های ناظر امور ایران شده است.

روزنامه هاآرتص روز چهارشنبه، ۲۲ دی، اشاره کرده است که سخنان حسین موسویان در یک مصاحبه در دومین سالروز کشته شدن قاسم سلیمانی، در خصوص هراس شدید همسر برایان هوک، دیپلمات ارشد در دولت ترامپ، از واکنش احتمالی ایران به این رویداد، با لبخندی حاکی از رضایت همراه بوده است.

آقای هوک مشاور مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا و نماینده ویژه دولت دونالد ترامپ در امور ایران بود.

در هفته‌های گذشته همزمان با رسیدن سالگرد مرگ این فرمانده سابق سپاه، رسانه‌ها و مقام‌های حکومتی در ایران سخت تلاش کرده‌اند قاسم سلیمانی را «قهرمان ملی» جلوه دهند.

حسین موسویان نیز در مصاحبه به زبان فارسی ادعا می‌کند که از «یک آمریکایی» شنیده است که همسر برایان هوک، از هشدارهای ایران در مورد انتقام، تا چند شب نمی‌توانست بخوابد، گریه می‌کرد و می‌لرزید.

به گفته آقای موسویان، اضطراب خانواده برایان هوک به این دلیل بود که ایران آقای هوک را «شریک قتل حاج قاسم» تلقی کرد و «این طوری لرزه افتاده بود به بدن این‌ها».

👈مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا

قاسم سلیمانی در دی‌ماه سال ۱۳۹۸ با دستور دونالد ترامپ در فرودگاه بغداد کشته شد. پنج روز پس از آن، ایران پایگاه «عین‌الاسد» مرکز استقرار نیروهای آمریکایی در عراق را با موشک هدف قرار داد.

حسین موسویان گفت که بعد از «زدن پایگاه»، او دیگر به آمریکا برگشته و این اظهارات را از زبان آن آمریکایی شنیده است.

به گزارش هاآرتص، برایان هوک از نشان دادن هر نوع واکنش به سخنان حسین موسویان در مستند مربوط به قاسم سلیمانی، خودداری کرد.

اما نورمن رول، مشاور ارشد پیشین سی‌آی‌ای، که مدیر بخش اطلاعات سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا در امور ایران بوده، اظهارات آقای موسویان را «نفرت‌انگیز» خوانده است.

آقای رول اکنون در کنار افرادی مانند تامیر پاردو، رئیس پیشین موساد اسرائیل، عضو «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» است.

جو لیبرمن، سناتور پیشین آمریکایی و رئیس سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، نیز خواهان برکناری فوری سید حسین موسویان از دانشگاه پرینستون شده و ادامه کار او را «لکه ننگ» برای اعتبار مراکز آکادمیک آمریکا نامیده است.

به نوشته هاآرتص، آقای لیبرمن از همه شخصیت‌ها و نهادهایی که به دانشگاه پرینستون کمک مالی می‌کنند، شامل بنیاد راکفلر، بنیاد کارنِگی، بنیاد مک‌آرتور و دیگران خواست تا حسین موسویان را محکوم کنند.

مسئولان دانشگاه پرینستون فعلا از واکنش به درخواست روزنامه هاآرتص برای اظهارنظر خودداری کردند.

از واکنش آقای موسویان نیز به انتقادهایی که شخصیت‌های آمریکایی در روزهای گذشته از او بیان کرده و خواهان بیرون کردن او از دانشگاه‌های آمریکایی شدند، هنوز مطلبی منتشر نشده است.

حسین موسویان از سال ۲۰۰۹ در دانشگاه پرآوازه پرینستون آمریکا استاد مدعو است. در مواردی در گذشته برخی از ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی ایران یا شماری از آمریکایی‌ها برای بیرون راندن او از آکادمی آمریکایی یا از خاک آمریکا اقداماتی انجام داده‌اند که نتیجه‌ای نداشت.

یوسی ملمن، گزارشگر امور اطلاعاتی و جاسوسی روزنامه هاآرتص، به نقل از یک مقام اطلاعاتی اسرائیلی که «به خوبی» با حسین موسویان آشنایی دارد، نوشته است که او با وجود ارتباطات نزدیک با حکومت ایران، از اعتبار دانشگاهی در آمریکا نیز برخوردار است.

به نوشته هاآرتص، سید حسین موسویان در زمانی که سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان بود، در تبادل اسیران میان حزب‌الله و اسرائیل با میانجی‌گری ب‌ان‌د، سازمان اطلاعاتی و جاسوسی آلمان، مشارکت داشت.

هاآرتص با یادآوری حضور حسین موسویان به عنوان سفیر ایران در آلمان در زمان قتل مخالفان جمهوری اسلامی ایران در رستوران میکونوس در سال ۱۹۹۲ و ادامه نزدیکی او به اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی، مقامات ارشد پیشین نظام ایران و همچنین به عنوان یک مذاکره‌کننده ارشد رژیم ایران در مذاکرات سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ با غرب، نوشته است که او به خاطر خدمات زیادی که به نظام تهران کرده، هنوز «عزیزکرده» جمهوری اسلامی ایران است.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy