Wednesday, Oct 25, 2023

صفحه نخست » خروج آتنا دائمی بعد از سالها زندان از ایران

25.jpgمسیح علی نژاد: آتنا دائمی فعال مدنی و سیاسی، در صفحه اینستاگرام خود از خروج خود از ایران خبر داد.

او پس از تحمل شش سال و هفت ماه حبس و چندین ماه زندگی مخفیانه در ایران، به خاطر تشدید عوارض بیماری ام اس که در زندان به آن دچار شده بود و عدم امکان زندگی مخفیانه در داخل ایران، تصمیم به ترک ایران گرفت. او در صفحه اینستاگرام خود نوشته است:

«پس از کشته شدن ژینا همچون مردم آزادی‌خواه دیگر در اعتراضات شرکت کردم و وقتی شاهد بازداشت گسترده فعالان مدنی و سیاسی بودیم،تصمیم گرفتم شبانه از خانواده که طی ۱۰ سال گذشته تنها ۱۶ ماه در کنار آنها بودم، جدا شوم. با یک ساک لباس و یک گوشی بدون سیم کارت ۸ ماه مخفیانه از شهری به شهر دیگر رفتم میدانستم که ج.ا دشمن آزادی ست و اگر به خانه برگردم قطعا به واسطه فعالیت هایم علیه رژیم بازداشت خواهم شد بارها از طریق بازداشتی ها پیام تهدید برایم فرستادند.

نمیخواستم در نبرد با من برنده شوند و با بازداشتم صدای خودم و دیگرانی که نیاز داشتند صدایشان باشم را خفه کنند! نمیخواستم نامم تبدیل به هشتگ شود یا هیچ خبری در رسانه‌ها به من اختصاص یابد.

همه دوستانم بازداشت شده بودند،خواستم بمانم و به فعالیت‌ برای احقاق حقوق بشر ادامه دهم. ترجیح دادم به جای در خانه ماندن و بازداشت و زندان و سلول انفرادی علیرغم سختی‌های بسیار از خانواده دور شوم و حتی در یک اتاق به دور از هوای آزاد بمانم اما سپاه و اطلاعات ج.اسلامی را در بازداشتم ناکام بگذارم و بتوانم صدای کسانی باشم که در همان سلول ها تحت شکنجه یا در خطر اعدام بودند.
درمان بیماری‌ام به دلیل مخفیانه زیستن متوقف شد و حال جسمانی‌ام به واسطه هر آنچه همه ما طی یکسال گذشته شاهد بودیم ،هر روز بدتر میشد. در آن ۸ ماه بارها خانواده ام مورد تهدید و تعقیب قرار گرفتند، خواهرم و همسرش بازداشت شدند که مرا پیدا کنند. به طرق مختلف سعی کردند تا مرا بیابند اما نتوانستند.


در نهایت به دلیل پیشرفت بیماری و نیاز به درمان پس از ۸ ماه در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ به همراه خواهر بزرگترم مجبور شدم به سختی از ایران خارج شوم و به کردستان عراق رفتم.

برای کنترل و درمان بیماری ام‌اس و به دلیل شرایطی که دولت کانادا سالانه برای فعالان حقوق بشر در نظر گرفته است، از طریق سازمان‌های حقوق بشری پروتکت دیفندرز و فرانت لاین دیفندرز که از سوی کانادا مسئول اجرای پروژه «اسکان مجدد فعالان حقوق بشر در خطر» بودند درخواست پناهندگی در این کشور را دادم و امروز پس از ۶ ماه به کانادا رسیدم.»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy