ایندیپندنت فارسی - دونالد ترامپ، رئیسجمهوری منتخب آمریکا، جان رتکلیف که در اواخر دولت نخست او سمت مدیر اطلاعات ملی را بر عهده داشت برای ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیآیای، معرفی کرد.
این عضو پیشین مجلس نمایندگان و دادستان سابق تگزاس، مواضع سرسختانهای علیه جمهوری اسلامی دارد.
او که از وفاداران به ترامپ است، مانند او، توافق هستهای را معاملهای بد توصیف کرده و جمهوری اسلامی را «بزرگترین حامی تروریسم» معرفی میکند.
رتکلیف از مدافعان فشار حداکثری و افزایش تحریمها علیه جمهوری اسلامی است.
او به دخالت جمهوری اسلامی در انتخابات ریاستجمهوری در آمریکا نیز اشاره کرده و خواستار مقابله با آن شده است.
جان رتکلیف ۵۹ ساله پیشتر درباره حملههای جمهوری اسلامی به نیروهای آمریکایی در منطقه گفته بود که این نشانه ضعف دولت بایدن است و در نتیجه همین رویکرد است که جمهوری اسلامی به آمریکا بیاحترامی میکند.
ترامپ در حالی رتکلیف با مواضع قاطع دربرابر جمهوری اسلامی را برای ریاست سیآیای در نظر گرفته است که گزارشها حاکی از نقش رئیس فعلی رئیس سیآیای در کمک به پیشبرد مذاکرات با جمهوری اسلامی است.
مطالب بیشتر در سایت ایندیپندنت فارسی
بیل برنز از جمله افرادی بود که به همراه جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی فعلی دولت بایدن در سال ۲۰۱۳ به پیشبرد مذاکرات محرمانه با جمهوری اسلامی که در نهایت به برجام منجر شد، نقش داشت.
سایت «میدل ایست آی» نزدیک به قطر در این زمینه گزارش داده بود: «بیل برنز نقشی کلیدی در هدایت مذاکرات هستهای با مقامهای ایرانی داشت.» برنز در کتاب خاطرات خود ضمن دفاع از برجام به پایبندی تهران به توافق هستهای پیش از خروج آمریکا از آن اشاره کرده است.
:::
عراقچی: «عقلانیت حداکثری» را امتحان کنید
وزیر امور خارجه:
نسخه اول سیاست «فشار حداکثری» لاجرم با «مقاومت حداکثری» مواجه شد و نهایتاً به «شکست حداکثری» برای آمریکا منجر گردید.
مدرک میخواهید؟ به عنوان فقط یک مثال کافی است وضعیت برنامه صلحآمیز هستهای ایران را قبل و بعد از به اصطلاح سیاست «فشار حداکثری» مقایسه کنید.
تلاش برای اِعمال «نسخه دوم فشار حداکثری» تنها به «نسخه دوم شکست حداکثری» منجر خواهد شد.
ایده بهتر آن است که «عقلانیت حداکثری» را امتحان کنید - به نفع همه است.
حکم اعدام برای شش متهم پرونده اکباتان