خبرگزاریهای داخلی ایران، روز شنبه از نصب «بزرگترین پرچم لبنان در جهان» در تهران خبر دادند. این پرچم با «طول هزار مترمربع و ارتفاع ۱۵۰ متر» بر فراز برج پرچم منطقه گردشگری عباسآباد تهران به اهتزاز درآمد.
به گزارش ایرنا، این مراسم «به یاد حسن نصرالله و با هدف حمایت و همبستگی با ملت لبنان» در تهران برگزار شد.
خبرگزاریهای داخلی ایران، روز شنبه از نصب «بزرگترین پرچم لبنان در جهان» در تهران خبر دادند. این پرچم با «طول هزار مترمربع و ارتفاع ۱۵۰ متر» بر فراز برج پرچم منطقه گردشگری عباسآباد تهران به اهتزاز درآمد. به گزارش ایرنا، این مراسم «به یاد حسن نصرالله و با هدف حمایت و همبستگی با... pic.twitter.com/so3CRVJIVS
-- independentpersian (@indypersian) November 16, 2024
بیشتر بخوانید:
کارخانه سایپا در سوریه تعطیل شد
ایران اینترنشنال - دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و سوریه از تعطیلی خودروسازی سایپا در این کشور خبر داد و گفت کارخانههای دیگر ایران هم که در سوریه تاسیس شدهاند، فعال نیستند. تهران در جریان جنگ داخلی سوریه دستکم ۲۵ میلیارد دلار هزینه کرد اما بازرگانان ایرانی سهم چندانی در بازسازی این کشور نیافتند.
همزمان با سفر علی لاریجانی، نماینده ویژه علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی به دمشق و بیروت، سعید عارف، دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه، از تعطیلی کارخانه سایپا در این کشور خبر داد.
عارف تاکید کرد در میان خودروسازان ایرانی تنها شرکت سایپا در سوریه مستقر شده بود اما کارخانه آن در این کشور اکنون تعطیل است و تولیدی در آن صورت نمیگیرد.
به گفته او، هیچ یک از کارخانههای دیگری هم که به وسیله جمهوری اسلامی در سوریه احداث شدند، به دلیل «مسائل دو کشور» تاکنون فعال نشدهاند.
سرمایهگذاری ۲۵ میلیارد دلاری
اردیبهشت سال ۱۳۹۹، حشمتالله فلاحتپیشه، عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، به سفرش به سوریه اشاره کرد و گفت: «ما شاید ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم. پول این ملت آنجا هزینه شده است.»
جمهوری اسلامی در کنار روسیه، از عوامل اصلی بقای بشار اسد پس از اعتراضات سوریه بودند.
نیروهای نظامی جمهوری اسلامی با عنوان «مدافعان حرم» در سوریه علیه معترضان سوری جنگیدند اما با وجود هزینههای نظامی و مالی جمهوری اسلامی در این کشور، پس از پایان جنگ داخلی، جمهوری اسلامی نتوانست سهمی در بازار سوریه داشته باشد.
سال ۱۴۰۰، محمد امیرزاده، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: «ضعف در دیپلماسی اقتصادی باعث شد ما حتی در حوزههایی که حضور قدرتمندی داشتیم نیز نتوانیم عملکرد قابل دفاعی داشته باشیم.»
او سهم ایران را از اقتصاد سوریه تنها سه درصد تخمین زد و تاکید کرد ترکیه ۳۰ درصد تجارت این کشور را در اختیار گرفته است.
تشبیه نتانیاهو به آلت جنسی توسط علی لاریجانی