
وحیدآنلاین - ویدیوی اول دریافتی با شرح: 'حدود ساعت ۲۱:۳۰ شب صدای انفجار از داخل ستاد مشترک ارتش شنیده شد. حشمتیه تهران امشب ۱۷ بهمن"
ساعت ۲۲:۳۱ خبرگزاری مهر وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی به نقل از سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران نوشت حوالی ساعت ۱۹ در یک نجاری در خیابان قدوسی آتشسوزی شده بود که خاموش کردند. خبرگزاری مهر برای این خبر از عکسهایی استفاده کرد که با شرحی درباره ستاد مشترک ارتش در شبکههای اجتماعی منتشر شده بودند و به نظر میرسه همه بعد از ساعت ۲۱:۳۰ منتشر شده باشند. البته گویا عکسی قدیمی هم بینشون بود.
به هرحال فرستنده این ویدیو روی وقوع انفجار در حدود ساعت ۲۱:۳۰ تاکید داشت.
ویدیوی دریافتی با شرح: 'حدود ساعت ۲۱:۳۰ شب صدای انفجار از داخل #ستاد_مشترک_ارتش شنیده شد. حشمتیه #تهران امشب ۱۷ بهمن"
-- Vahid Online (@Vahid) February 6, 2026
حدود ساعت ۲۲ خبری به نقل از سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران منتشر شد که گفته در ساعت ۱۹ در یک نجاری در خیابان قدوسی آتشسوزی شده بود که اطفا شد.
فرستنده این ویدیو... pic.twitter.com/ODoq3EJ6IV
***
گفته شده امشب، ستاد مشترک ارتش، حشمتیه- تهران#IranRevolution2026 pic.twitter.com/K2TOpkEMGq
-- Behnam Gholipour (@beehnam) February 6, 2026
***
















