سه شنبه 27 مرداد 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نامه زنان افغانستان به ژيلا بنی يعقوب، کانون زنان ايرانی

ژيلا بنی يعقوب و همسرش بهمن احمدی امويی دو تن از نزديک به سی روزنامه نگار ايرانی اند که به دنبال اعتراضات مردمی عليه نتايج اعلام شده انتخابات رياست جمهوری ايران، در زندان به سر می برند.

ژيلای عزيز!

ما، عده ای از فعالين حقوق زن درکشور افغانستان هستيم که از نزديک با تو و فعاليت های مدنی تو در راستای احقاق حقوق زنان آشناييم. آن زمان که تو در ايران از وضعيت مهاجرين افغانی نوشتی، آن زمان که تو با سفر به سرزمين ما، از دردها و آلام اين سرزمين و از وضعيت زنان و دختران افغانستان نوشتی، و يا زمانی که از لا به لای گزارش های تو سيمای زنان جنگ زده لبنانی، عراقی، افغانستانی را مشاهده می کرديم، ما همگی در کنار هم در مسيری گام برمی داشتيم که در آن مرزهای سياسی هيچ رنگی نداشت و دفاع از حقوق انسانی قوميت و مليت نمی شناخت. و اکنون برای تو که سمبل مقاومت زنان هستی، و چند روز بعد جشن تولد ۳۹ سالگی ات را در زندان اوين سپری خواهی کرد، آرزوی سلامتی می کنيم و تولدت را از پس ديوارهای ستبر زندان تبريک می گوييم.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


ما ميدانيم که تو گناهی به جز اينکه يک روزنامه نگار آگاه و فعال هستی، نداری. ما همچنين نيک ميدانيم که جنبش زنان ايرانی چه جايگاه ارزشمندی در شرکت گسترده و آگاهانه زنان در حيات اجتماعی کشور و نيز انتخابات داشته است. برای ما روشن نيست که چرا چنين جنبشی که برای بهروزی جامعه خدمت می کند، مورد کين و بی مهری قرار می گيرد.

آن هنگام که تو برنده جايزه بين المللی شجاعت در روزنامه نگاری شدی؛ درموردت نوشتند: "ژيلا بنی يعقوب ۳۸ ساله گزارشگر مستقل و سردبير وب سايت «کانون زنان ايرانی» در ايران است بنی يعقوب در يکی از محدودترين کشورهای دنيا کار می کند جايی که هم به واسطه زن بودن و هم به خاطر خبر نگار بودن، محدوديتهای بسياری وجود دارد . ژيلا بنی يعقوب همواره از بيدادهای اجتماعی و دولتی که به ويژه بر زنان اثر گذار بوده گزارش هايی تهيه کرده است. او بارها از کار بيکار شده است چرا که از سانسور مقالات و گزارشهايش سر باز زده است. همچنين تعدادی از روزنامه هايی که وی در انها مشغول به کار بوده است توسط دولت تعطيل شده اند. اين بيانيه در ادامه می افزايد: « ژيلا بنی يعقوب بارها به کشورهای منطقه خاورميانه سفر کرده است و در مورد زندگی زنان و پناهندگان در زمان جنگ گزارشاتی نوشته است . موضوعات گزارشات ژيلا بنی يعقوب او را هدف حملات دولت قرار داده است چنانچه بارها منجر به حمله، دستگيری و يا زندانی شدن وی شده است.»

ما به تو آزاده زن منطقه ی مان افتخار نموده، برايت ميگوييم: تو و همسرت بهمن احمدی امويی و ديگر همرزمانتان بايد آزاد باشيد.تو تنها نيستی و موج عظيم زنان و مردان آگاه را با خود داری .

کميته مشارکت سياسی زنان - افغانستان


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016