دوشنبه 30 شهریور 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

طرح اسلامی کردن دانشگاه‌ها با تغيير برخی اساتيد اجرايی می‌شود، ايلنا

نايب رئيس اول کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس:
- ‌اميدوارم وزير علوم به شعارهای خود عمل کند
- ادغام وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش به صلاح نيست
- جاسبی دعوت کميسيون آموزش‌وتحقيقات برای بررسی وضعيت دانشگاه آزاد را قبول نکرد.


ايلنا: نايب رئيس اول کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شورای اسلامی با بيان اين که محتوای کتب درسی دانشگاه‌ها با نياز جامعه امروز منطبق نيست، گفت: متاسفانه هر استادی با توجه به سليقه خود سر فصل دروس را تغيير می‌دهد که اين مسئله منجر به اجرايی نشدن طرح اسلامی کردن دانشگاه‌ها می‌شود.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به گزارش ايلنا، طيبه صفايی نماينده تهران، درباره طرح اسلامی کردن دانشگاه‌ها، اظهار داشت: کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در دولت نهم و دهم به شدت پيگير اين طرح بوده و يکی از سوالی‌های اصلی از وزرای پيشنهادی وزارت علوم، برنامه‌های آنها برای اجرای اين طرح بوده است.
وی با بيان اين که امام راحل، دانشگاه‌ها را ”کارخانه آدم سازی“ ناميده بودند، کردند گفت: بايد به طرح اسلامی کردن دانشگاه‌ها، نگاهی نظام‌‌مند داشت، اين مسئله با شعار دادن حل نمی‌شود؛ بلکه اعضای هيات علمی در دانشگاه‌ها و محتوای کتب درسی بايد مورد بررسی قرار گيرند تا مشخص شود که آيا براساس متون اسلامی و همزمان با طرح اسلامی شدن پيش می‌رويم يا خير؟
نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکيد کرد: در حال حاضر بايد دغدغه جامعه دانشگاهی باور پذيری طرح اسلامی کردن دانشگاه‌ها باشد، دراين راستا اميدوارم با برنامه ريزی شورای عالی انقلاب ،‌ بازسازی و تحول اساسی در سر فصل‌های کتب درسی صورت گيرد.
وی با بيان اين که محتوای کتب دانشگاه‌ها با نياز جامعه ما منطبق نيست، تصريح کرد: در حال حاضر هر استادی با توجه به سليقه خود، محتوا و سر فصل دروس راتغيير می‌دهد و هيچ گونه نظارتی هم بر روی ا ين مسئله انجام نمی‌شود. از اين رو ‌اميدوارم آقای دانشجو وزير جديد علوم، به شعارهای خود در اين زمينه عمل کند.
صفايی درباره طرح اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی نيز گفت: کميسيون آموزش‌وتحقيقات ۲ مرتبه از آقای جاسبی دعوت کرد تا در اينباره به گفت‌وگو بنشينيم که متاسفانه هنوز تغييری مشاهده نشده، البته اين مسئله بيشتر به عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی يکی از بحث‌های مطرح شده در کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس را ادغام وزارت علوم با آموزش و پرورش مطرح و تصريح کرد: متاسفانه در حال حاضرهدف از اين طرح را کاهش هزينه‌ها‌ عنوان کرده‌اندکه بايد توجه داشت، هميشه تاکيد ما بر کيفيت گرايی بوده است.
نايب رئيس اول کميسيون آموزش‌وتحقيقات مجلس با تاکيد بر اين که مقام معظم رهبری تحول بنيادين در آموزش و پرورش را خواستار شدند، اظهار داشت: هدف از اين ادغام اگر برای کاهش هزينه‌ها باشد، مطلوب نيست و بنده با اين مسئله به شدت مخالفم.
وی تاکيد کرد: در رسالت کاری آموزش و پرورش و آموزش عالی، نبايد بحث هزينه را پيش کشيد؛ زيرا اين مسئله سرمايه‌گذاری است که در آينده‌ای نه چندان دور به جامعه باز می‌گردد. وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و وزارت علوم آنقدر گسترده هستند که با کاهش هزينه‌ها نمی‌توان موفقيت لازم را از ادغام آنها بدست آورد. از اين رو اجرای اين طرح فقط ما را از اهدافمان دور می‌کند.
صفايی، سياستگذاری و تعاملات اين دو وزارتخانه را ضروری دانست و اظهار داشت: خروجی آموزش و پرورش، ورودی آموزش عالی است و من تصور نمی‌کنم با کوچک سازی اين دو نهاد و توجه ويژه به مقاصد متعالی اين دو وزارتخانه به اهداف خود برسيم.
نائب رئيس اول کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شورای ا سلامی در پايان سخنان خود تاکيد کرد: با اجرايی کردن اين طرح، وزارتخانه‌ای عريض و طويل خواهيم داشت که با اين مسئله مخالفم.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016