چهارشنبه 19 اسفند 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

دانشجويان تهران مرکز برای بار سوم تبعيد شدند، بامدادخبر

بامدادخبر: کميته انضباطی مرکزی دانشگاه آزاد در يک روند غير قانونی برای بار چهارم بدون درخواست دانشجويان کميته انضباطی تجديد نظر را تشکيل داده و احکامی که در مرحله قبل صادر شده بود را لغو نموده است.

به گزارش بامدادخبر، دانشجويان اين دانشگاه که در کميته انضباطی تجديد نظر سوم به شهرهای اطراف تهران تبعيد شدند هنگامی که برای ثبت نام در آغاز ترم جديد به واحد مربوطه مراجعه کردند از ثبت نام آنها ممانعت به عمل آمده و در روزهای اخير احکام جديدی برای بار چهارم به آن ابلاغ شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


احکام جديد دانشجويان تهران مرکز خلاف آيين نامه های موجود در دانشگاه آزاد بوده و دانشجويان تهران مرکز در هيچ يک از چهار مرحله کميته انضباطی اجازه حضور در کميته انضباطی را نداشتند.

آخرين حکم دانشجويان به شرح زير می باشد:
محمد شوراب (دبير تشکل آسا): دوترم تعليق و تبعيد به واحد بندر انزلی وی ابتدا به واحد اهواز سپس به رودهن تبعيد شده بود.
حسين معصومی (از اعضای تشکل آسا): دوترم تعليق و تبعيد به واحد شهر مجلسی وی ابتدا به واحد بيرجند و سپس به تاکستان تبعيد شده بود.
امير منشاری (مديرمسئول نشريه دانشجويی پندار و عضو تشکل آسا ): يک ترم تعليق و تبعيد به واحد مراغه، وی ابتدا به کرمان و سپس به رودهن تبعيد شده بود.
فرزاد اسلامی (مدير مسئول نشريه دانشجويی بينش و دبير اسبق کانون دانشجويان مسلمان ): يک ترم تعليق و تبعيد به واحد اليگودرز، وی ابتدا به واحد آزادشهر و سپس به اسلام شهر تبعيد شده بود.
آرمين شريفی (دبير صنفی تشکل آسا و مدير مسئول نشريه سکوت): يک ترم تعليق و تبعيد به واحد علوم تحقيقات فارس، وی ابتدا به واحد علوم تحقيقات فارس و سپس به اسلام شهر تبعيد شده بود.
رضا علی زمانی (دبيرفرهنگی تشکل آسا و مدير مسئول نشريه فرصت): يک ترم تعليق و تبعيد به واحد گرمسار، وی ابتدا به واحد اراک و سپس به دماوند تبعيد شده بود.
ميلاد پور عيسی ( سخنگوی تشکل آسا): يک ترم تعليق و تبعيد به واحد تنکابن، وی ابتدا به واحد تنکابن و سپس به واحد کرج تبعيد شده بود.
حسام نصيری (مدير مسئول نشريه آرمان): يک ترم تعليق و تبعيد به واحد آمل، وی ابتدا به واحد چالوس و سپس به پرند تبعيد شده بود.
علی مظلوم الحق از اعضای تشکل آسا: يک ترم تعليق و تبعيد به واحد شهريار، وی ابتدا به واحد همدان تبعيد شده بود.
گفتنی است بعد از تجمعات گسترده دانشجويان تهران مرکز در ماه های ابتدايی سال تحصيلی دانشگاه بيش از ۴۵ ترم تعليق و ۹ نفر را تبعيد و بيش از ۲۰ نفر هم توسط نيروهای امنيتی با همکاری کامل حراست دانشگاه بازداشت شدند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016