یکشنبه 4 اردیبهشت 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

درخواست شیرین عبادی برای آزادی سیف زاده و قادری از گزارشگر ویژه استقلال قضات و وکلا

گزارشگر محترم ویژه استقلال قضات و وکلا

پیرو مکاتبات قبلی به استحضار می رساند که شرایط کار و ادامه فعالیت های حقوقی برای وکلای مستقل در ایران، روز به روز سخت تر می شود. اخیرا دو نفر دیگر از وکلای دادگستری به نام های آقای محمد سیف زاده و خانم مائده قادری دستگیر شده و در بازداشت به سر می برند.

آقای محمد سیف زاده ، آبان ماه سال گذشته از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام "تبانی و اجتماع به قصد بر هم زدن امنیت ملی" ، "فعالیت تبلیغی علیه نظام" و "تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر" به ۹ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شده اند که پرونده ایشان در حال حاضر در دادگاه تجدید نظر در حال بررسی است. مجددا حدود سه هفته پیش ایشان دستگیر شده اند در حالی که خانواده وی هیچ اطلاعی از این موضوع نداشته اند. پس از مراجعات مکرر ، در نهایت مشخص می شود که آقای سیف زاده در زندان ارومیه - شهری واقع در شمال غرب ایران- در بازداشت است. از ملاقات وی با وکیلش ممانعت به عمل آورده اند و پس از گذشت این مدت ، یکی از اعضای خانوا ده ایشان و آن هم فقط به مدت یک دقیقه توانسته او را ملاقات کند و حسب گفته وی پای او به شدت مجروح شده و حدود ۱۰ کیلو وزن کم کرده است . احد از وکلای ایشان اعلام کرده است که آقای سیف زاده به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی از طریق خروج غیر قانونی از مرز " دستگیر شده و در بازداشت به سر می برد . البته این ادعا مورد قبول آقای سیف زاده قرار نگرفته است .

خانم مائده قادری نیز که پی گیری حقوقی پرونده موکلان خود را بر عهده داشته در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ در مشهد دستگیر شده و هم اکنون نیز در بازداشت به سر می برد .



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


با توجه به افزایش فشار ها و محدودیت های غیر قانونی برای وکلا و مدافعان حقوق بشر، تعقیب قضائی و پرونده سازی برای وکلایی که از پرونده زندانیان سیاسی و عقیدتی دفاع می کنند، دیگر ادامه فعالیت حقوقی برای وکلای حقوق بشری بسیار دشوار و حتی غیر ممکن گردیده است.


بنا بر مراتب فوق خواهشمندم نسبت به آزادی وکلای در بند که اسامی آنها قبلا اعلام گردیده و ۲ نفر اخیر ، از کلیه امکانات قانونی خود استفاده کنید چرا که متاسفانه در ایران صدای دادخواهی شنیده نمی شود و امکان اجرای عدالت وجود ندارد .

با تقدیم احترام
شیرین عبادی
مدافع حقوق بشر و برنده نوبل در سال ۲۰۰۳

۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ برابر با ۲۳ آوریل ۲۰۱۱

رونوشت :

گزارشگر محترم سازمان ملل در مورد حمایت از مدافعان حقوق بشر

گروه کار سازمان ملل در بازداشت های خود سرانه

کانون وکلای بین الملی جهت اقدام مقتضی وتماس با مقامات قضایی ایران و کانون وکلای استان مرکز


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016