یکشنبه 15 آبان 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

هاشمي رفسنجاني: بايد از جذب استعدادهاي جوانان به ديگر كشورها جلوگيري شود ، ایسنا

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، نيروي انساني با استعداد و خوش‌فكر را سرمايه اصلي هرگونه توسعه و پيشرفت خواند و با اشاره به لزوم برنامه‌ريزي و ايجاد امكانات در داخل كشور براي حفظ و استفاده از استعداد اين جوانان و نوجوانان تصريح كرد: متأسفانه عملكرد ناصحيح و نداشتن برنامه و امكانات باعث شده كه استعدادهاي درخشان جذب كشورهاي ديگر شوند و همين امر بازگشت و استفاده از استعدادهاي آنان را در پرده‌اي از ابهام فرو مي‌برد.

به گزارش ایسنا، هاشمي رفسنجاني در پاسخ به سؤالي، دغدغه‌هاي نسل امروز و به خصوص دانشجويان را جدي خواند و با تأكيد بر لزوم تزريق اميد و اعتماد به اقشار گوناگون كشور گفت: اين‌كه علي‌رغم برخي كم‌توجهي‌ها به ايجاد زمينه‌هاي فعاليت و پيشرفت علمي و فني براي جوانان عاشق و مستعد، آنان ايثارگرانه براي سازندگي كشور تلاش مي‌كنند، جاي تقدير و تشكر بسيار دارد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش يكي از حاضران در مورد لزوم آسيب‌شناسي عملكردها پس از انقلاب طي 32 سال گذشته، با بررسي فهرست‌وار ادوار گوناگون نظام جمهوري اسلامي تصريح كرد: معمولاً ذات انقلاب‌ها هميشه تندروي‌هايي را نيز به همراه داشته و از اين نظر انقلاب اسلامي ايران نيز شايد در مواردي در امان نبوده، ولي با اين وجود دستاوردهاي نظام بسيار سرافرازانه است.

هاشمي رفسنجاني با اشاره به برخورد با برخي از گروه‌ها نظير منافقين و فدائيان خلق، عملكرد خود آنان را موجب حذف و برخورد نظام با آنان دانست و گفت: تا زماني كه اين گروه‌ها دست بر سلاح و جنگ مسلحانه نبرده بودند، در نظام تحمل مي‌شدند، ولي زماني كه امنيت مردم و جامعه را با خطر جدّي مواجه كردند، نظام ناچار شد با آنان برخورد كند و از آنجايي كه در ميان مردم نيز جايگاهي نداشتند، منجر به حذف آنان از صحنه سياسي كشور شد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام يكي از نقاط عطف نظام و انقلاب اسلامي ايران را دوران دفاع مقدس و پيروزي در جنگ تحميلي عنوان و با اشاره به تحميل اين جنگ از سوي رژيم بعث صدام با حمايت قدرت‌هاي استكباري، تأكيد كرد: حقيقتاً علي‌رغم محاصره اقتصادي و تنها بودن در دفاع مقدس، پيروزي در اين نبرد نتيجه لطف الهي، فداكاري و ايثار رزمندگان و شهدا و تدبير و درايت حضرت امام(ره) و مديران و فرماندهان دفاع مقدس بود. به گونه‌اي كه با پذيرش قطعنامه، رژيم صدام شروع‌كننده جنگ در سازمان ملل شناخته و ملزم به پرداخت خسارت به جمهوري اسلامي ايران شد و اين دستاورد عظيم براي نظام نوپاي اسلامي بود.

هاشمي رفسنجاني دوره سازندگي پس از دفاع مقدس را يكي از برگ‌هاي زرين تاريخ انقلاب اسلامي خواند و با تأكيد بر اين‌كه البته هيچ اقدام بزرگي، بدون ضعف و اشتباه هم نيست، تصريح كرد: ساختن زيربناها و بنيان‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور علي‌رغم تحريم‌ها و محدوديت منابع محدود ارزي و ريالي، نتيجه كوشش خيل كثيري از مديران، ايثارگران و دلسوزان با نام و يا گمنامي بود كه اكنون اكثرشان گوشه‌نشين و از گود خارج شده‌اند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفتمان‌هاي دفاع مقدس، سازندگي و توسعه سياسي كشور را حركت در مسير صحيح و در خط امام و انقلاب اسلامي خواند و با اشاره به لزوم آسيب‌شناسي گفتمان و عملكرد موجود در كشور تأكيد كرد: در حال حاضر بايد شجاعانه عملكردها و سياست‌ها را در بوته نقد منصفانه و كارشناسانه قرار داد و اگر احساس شد انحرافي در مسير انقلاب و خط امام(ره) ايجاد شده با شجاعت و بدون واهمه راه بازگشت و اصلاح مسير را با كمك دلسوزان نظام و همراهي هميشگي مردم فداكار كشور هموار كرد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر لزوم جلوگيري از آسيب رسيدن به عمود خيمه انقلاب و ولايت فقيه، افزايش دلبستگي دانشجويان و دانشگاهيان به انقلاب و آينده كشور را ضروري دانست و تصريح كرد: تاكنون دانشجويان و نخبگان و توده‌هاي مردم همواره در بزنگاه‌هاي خطير، حامي نظام بوده‌اند و در همين راستا همه بايد تلاش كنيم با وحدت و همدلي و نيز برخورد شفاف و صادقانه با همه اقشار جامعه، اين پشتيباني و همدلي را روزبه‌روز افزايش دهيم.

در ابتداي اين ديدار آقايان آرش سروري، مهدي افشاري و شيخي با تشريح وضعيت علمي، تحصيلي و اشتغال فارغ‌التحصيلان استعدادهاي درخشان، توجه به دغدغه‌ها و مشكلات پيش روي آنان را مورد تأكيد قرار دادند و پرسش‌هايي پيرامون وضعيت علمي، سياسي و فرهنگي و اجتماعي كشور را با رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام مطرح و خواستار مساعدت فكري وي در اين زمينه شدند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016