گفتوگو نباشد، یا خشونت جای آن میآید یا فریبکاری، مصطفی ملکیانما فقط با گفتوگو میتوانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مسالهای از سه راه رفع میشود، یکی گفتوگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفتوگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را میگیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]
خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
22 دی» خبرهای حقوق بشری در مورد زندانيان سياسی محسن امينزاده، محمد سيفزاده، فاطمه خردمند، آريا آرامنژاد، فيضالله عربسرخی و دراويش20 دی» ۵۲۹ نفر اعدام، ۵۹۷ فعال سياسی و مدنی محکوم و ۴۶۱۵ نفر بازداشت شده در سال ۲۰۱۱، هرانا 30 آذر» محکوميت ايران در سازمان ملل به خاطر نقض حقوق بشر در گفتگو با عبدالکريم لاهيجی، راديو بين المللی فرانسه 29 آذر» مجمع عمومی سازمان ملل نقض حقوق بشر در ايران محکوم کرد، راديو فردا 28 آذر» حشمت الله طبرزدی برنده جایزه سالانه مرکز بین المللی حقوق بشر در کانادا (+ گزارش تصویری)
بخوانید!
9 بهمن » جزییات بیشتری از جلسه شورایعالی امنیت ملی برای بررسی دلایل درگذشت آیتالله هاشمی
9 بهمن » چه کسی دستور پلمپ دفاتر مشاوران آیتالله هاشمی رفسنجانی را صادر کرد؟
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! آغاز سال ۲۰۱۲ با يک اعدام در هر ۴ ساعت و احکام مرگ ديگر، فدراسیون بینالمللی جامعههای حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایرانفدراسیون بینالمللی جامعههای حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران در بيانيه مشترکی آوردهاند: "دولتمردان ايرانی در هفته اول سال ۲۰۱۲ (۱۱ – ۱۸ دی ۱۳۹۰) با اعدام يک نفر در هر چهار ساعت به رکورد تازهای دست يافتند. آنها ۳۹ نفر را در شهرهای مختلف اعدام کردند، از جمله سه نفر در انظار عمومی در کرمانشاه بهدار آويخته شدند." اين بيانيه را بخوانيد.
http://www.fidh.org/Iran-2012-begins-with-1-execution?var_mode=calcul ۲۱ دی ۱۳۹۰ در روز ۱۹ دی ۱۳۹۰، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی امير ميرزائی حکمتی ـ جوان امريکايی ايرانی تبار ـ را به اتهام «جاسوسی» برای امريکا محارب شناخت و او را به اعدام محکوم کرد. حکمتی که برای ديدار با خويشاوندانش به ايران رفته بود در شهريور ۱۳۹۰ دستگير شد. مقامات ايران چندی پيش از محاکمه او در ۶ دی، در روز ۹ آذر ۱۳۹۰ «اعتراف» او به تمام جرايم و پذيرش اتهام ها را از تلويزيون پخش کردند.
از سوی ديگر، بنا به گزارش ۲۰ دی «خانه حقوق بشر ايران»، ديوان عالی ايران حکم اعدام يک طراح صفحات اينترنتی به نام احمدر ضا هاشم پور را تاييد کرده است. شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی نيز در روز ۱۷ دی يک طراح صفحات اينترنتی ديگر به نام وحيد اصغری را به اعدام محکوم کرد. سعيد ملک پور، يک طراح ديگر وبگاه، پس از نقض حکم اعدام اول او در ديوان عالی کشور، در اوايل آّبان ۱۳۹۰ برای دومين بار به اعدام محکوم شد. هر سه نفر اين طراحان وبگاه از سال ۱۳۸۷ در زندان بوده اند. اصغری، ملک پور و متهم ديگری به نام شهروز وزيری، در نامه ای در فروردين ۱۳۸۸ به شرح شکنجه های پرداختند که آنها را وادار به اقرار ساختگی کرده بود. دولتمردان ايرانی در هفته اول سال ۲۰۱۲ (۱۱ – ۱۸ دی ۱۳۹۰) با اعدام يک نفر در هر ۴ ساعت به رکورد تازه ای دست يافتند. آنها ۳۹ نفر را در شهرهای مختلف اعدام کردند، از جمله سه نفر در انظار عمومی در کرمانشاه به دار آويخته شدند. به گزارش عفو بين الملل، در ۱۱ ماه اول سال ۲۰۱۱ بيش از ۶۰۰ نفر در ايران اعدام شده اند. اين تعداد در مقايسه با حداقل ۵۵۳ اعدام در سراسر سال ۲۰۱۰ افزايش قابل توجهی را به نمايش می گذارد. به اين ترتيب سال ۲۰۱۱ در ظرف دو دهه گذشته، از سال ۱۹۹۱ (با حداقل ۷۷۵ اعدام) به بعد، از اين نگاه بدترين سال محسوب خواهد شد.[۱] عبدالکريم لاهيجی، نايب رييس فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر و رئيس جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران، امروز گفت: «علاوه بر اعدام غيرانسانی و ظالمانه صدها نفر زندانی محکوم به اعدام در سال ۲۰۱۱، مقامات قضايی ايران با استفاده از اتهام های جعلی که در حقوق امروزی وجود ندارد، استانداردهای موازين قضايی و محاکمه عادلانه را به شدت نقض کرده اند. يادآوری می کنم که کميته حقوق بشر در ماه نوامبر ۲۰۱۱ استفاده از ‘اتهام های مبهمی مثل محاربه’ و اجبار متهمان به ‘دادن شهادت عليه خود يا ديگران يا اعتراف به جرم’ را به شدت مورد انتقاد قرار داد و از جمهوری اسلامی ايران خواست ‘الغای مجازات اعدام يا حداقل بازنگری در قانون مجازات را به قصد محدود کردن مجازات اعدام تنها به «مهمترين جرايم» در باره حق زندگی مد نظر قرار دهد’ و ‘ تمام فرايندهای قانونی را با رعايت کامل ماده ۱۴ ميثاق بين المللی حقوق مدنی و سياسی انجام’ دهد.» ـــــــــــــــ فدراسيون بين المللی جامعه های حقوق بشر: Arthur Manet; Karine Appy +۳۳ ۶ ۷۲ ۲۸ ۴۲ ۹۴ / +۳۳ ۱ ۴۳ ۵۵ ۹۰ ۱۹ Twitter: @fidh_ngo جامعه دفاع از حقوق بشر در ايران: lddhi(at)fidh.net Twitter: http://twitter.com/humanrightsiran [۱] نگاه کنيد به: http://www.fidh.org/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C ---------------------------------------------- صفحه ایرانِ فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر Copyright: gooya.com 2016
|