شنبه 20 خرداد 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

بيش از ۷۰ درصد از زنان خياباني اختلال رواني دارند

مدير كل امورآسيب ديدگان سازمان بهزيستي كشور گفت: بيش از 70 درصد از زنان خياباني اختلال رواني داشته و به درمان‌هاي رواني نياز دارند.

مسعودي فريد در گفت‌وگو با خبرنگار«اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام تدوين چارچوب توانمندسازي زنان آسيب‌ديده اظهار كرد: رويكرد سازمان بهزيستي در حوزه زنان آسيب ديده، تغيير اساسي مي‌يابد و اين تغيير در راستاي توانمندسازي زنان در ابعاد اقتصادي، روحي و اجتماعي است.

وي افزود: بسياري از زنان آسيب ديده كه به عنوان زنان خياباني و روسپي شناخته مي‌شوند، فارغ از نياز به توانمندسازي اقتصادي، به حمايت‌هاي رواني و اجتماعي نيز نياز دارند.

مسعودي‌فريد در ادامه تاكيد كرد: به طور قطع هرچه خدمات مددكاري پس از ترخيص تقويت شوند، ماندگاري اين زنان در چرخه توانمندسازي تداوم بيشتري مي‌يابد.

مديركل امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي كشور گفت: بيش از 90 درصد از زنان ويژه با طلاق، تعارض‌هاي خانوادگي، خشونت، بدسرپرستي مواجه بوده‌اند و اگر در خانواده‌ها فعاليت پيشگيرانه تقويت شود، به ميزان قابل توجهي از روسپي‌گري در جامعه كاسته مي‌شود.

امكان دسترسي به موقع و هميشگي به اين زنان بسيار كم است و به دليل محدوديت‌هاي موجود در جامعه و جرم انگاشتن اين امر، تعداد زيادي از اين زنان پنهان باقي مي‌مانند و اگر سازمان بهزيستي بتواند رويكرد فعالانه‌اي را در اين راستا پيدا كند، مي‌توان به پاتوق‌هاي اين زنان دسترسي پيدا كرد.

مسعودي فريد در ادامه با بيان اينكه سازمان بهزيستي به دليل محدوديت‌هاي پيش رو نمي‌تواند در برخورد با اين زنان رويكرد فعالي داشته باشد، عنوان كرد: امكان دسترسي به موقع و هميشگي به اين زنان بسيار كم است و به دليل محدوديت‌هاي موجود در جامعه و جرم انگاشتن اين امر تعداد زيادي از اين زنان پنهان باقي مي‌مانند و اگر سازمان بهزيستي بتواند رويكرد فعالانه‌اي را در اين راستا پيدا كند مي‌توان به پاتوق‌هاي اين زنان دسترسي پيدا كرد.

وي در ادامه اظهار اميدواري كرد كه با تدوين چهارچوب توانمندسازي زنان ويژه، سازمان بهزيستي بتواند رويكرد فعالانه‌اي را در برخورد با اين زنان پيدا كند.

مديركل امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي در ادامه با بيان اينكه بسياري از زنان آسيب ديده به خشونت، اعتياد و آسيب‌هاي مرتبط مبتلا هستند، عنوان كرد: در برخي موارد شاهد باندهايي هستيم كه اين زنان را حمايت و سازماندهي مي‌كنند و به اين سبب سازمان بهزيستي براي توانمندسازي اين زنان با مشكلات عديده‌اي مواجه است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




مديركل امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي در ادامه با بيان اينكه بسياري از زنان آسيب ديده به خشونت، اعتياد و آسيب‌هاي مرتبط مبتلا هستند، عنوان كرد: در برخي موارد شاهد باندهايي هستيم كه اين زنان را حمايت و سازماندهي مي‌كنند و به اين سبب سازمان بهزيستي براي توانمندسازي اين زنان با مشكلات عديده‌اي مواجه است.

داشتن رويكرد فعالانه براي توانمندسازي زنان آسيب ديده به سرانه هشت ميليارد توماني نياز دارد

وي در ادامه عنوان كرد: براي اعمال رويكرد فعالانه براي توانمندسازي اين زنان، سازمان بهزيستي به سرانه هشت ميليارد توماني براي اين بخش نياز دارد و به طور ميانگين توانمند شدن هر زن آسيب ديده به هشت ميليون تومان سرانه نياز دارد، چرا كه بسياري از اين افراد شناسنامه ندارند، مجهول الهويه هستند، فاقد بيمه‌هاي درماني و اجتماعي هستند و توانمندشدن اين زنان رفع اين مشكلات و كارآفريني، ايجاد اشتغال، تامين وديعه مسكن را طلب مي‌كند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016