چهارشنبه 3 تیر 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


اپوزيسيون خودشيفته، اپوزيسيون دائمی است، بيژن صف‌سری

بيژن صف‌سری
از خوش‌باوری است اگر باور کنيم هر آن‌چه از تنور آزادی‌خواهان وطنی غربت‌نشين بيرون می‌آيد، حکمأ بايد مورد قبول عموم ملت ايران باشد که چرايی آن هم به چند دليل است ... [ادامه مطلب]

پادزهری به نوشته آقای خسرو شاکری، بابک اميرخسروی

بابک اميرخسروی
درست برخلاف ادعای ايشان، آن‌چه به‌روشنی از اين اسناد می‌توان دريافت؛ در تأئيد اين نظر است که: حزب توده ايران به‌واقع، به‌دست ايرانی، با فکر اصيل ايرانی، به ابتکار عده‌ای آزادی‌خواه مترقی و شخصيت‌های ملی دموکرات و عناصر مارکسيست و کمونيست؛ با برنامه‌ای دموکراتيک و اصلاح‌طلبانه، تأسيس گرديد ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

در ديدار شب گذشته نمايندگان با احمدی نژاد، جای سران مجلس خالی بود، ايلنا

علی لاريجانی،‌ محمدرضا باهنر و احمد توکلی به ديدار رئيس‌جمهور نرفتند.اين چهره‌ها در ديدارهای نوروزی رئيس‌جمهور و همچنين در ديدار نمايندگان اصولگرا با احمدی‌نژاد نيز به ديدار رئيس‌جمهور نرفته بودند.


علی لاريجانی، ‌محمدرضا باهنر و احمد توکلی به ديدار رئيس‌جمهور نرفتند.
به گزارش خبرنگار ايلنا، شب گذشته محمود احمدی‌نژاد از نمايندگان مجلس دعوت کرده بود تا برای تقدير از آنها به منظور حمايت از وی در انتخابات رياست جمهوری دهم در ساختمان رياست جمهوری حضور يابند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


به گفته يکی از نمايندگان، اين ديدار با استقبال محدودی از نمايندگان مواجه شد و بار ديگر جای سران مجلس از جمله علی لاريجانی،‌محمدرضا باهنر، احمد توکلی و غلامعلی حداد عادل خالی بود. اين چهره‌ها در ديدارهای نوروزی رئيس‌جمهور و همچنين در ديدار نمايندگان اصولگرا با احمدی‌نژاد نيز به ديدار رئيس‌جمهور نرفته بودند از اين رو اين سومين غيبت آنها در اين ديدارهای مشترک محسوب می‌شود.
محمدرضا تابش دبيرکل فراکسيون خط امام (ره) نيز به خبرنگار ايلنا، گفت: نمايندگان عضو اين فراکسيون در اين ديدار حضور نداشتند. البته اين يک تصميم فراکسيونی نبوده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #2 in 0.02 seconds