شنبه 2 دی 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

دور جدیدی از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران

دويچه وله ـ اتحادیه اروپا روز جمعه تحریم ۱۸ شرکت، سازمان و یک فرد ایرانی را به تصویب رساند. همزمان وزارت دارایی آمریکا نیز چهار شرکت و یک فرد ایرانی را در ارتباط با برنامه اتمی و موشکی این کشور در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

اتحادیه اروپا روز جمعه (۲۱ دسامبر/۱ دی) دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران را به تصویب رساند. تحریم‌های وضع شده شامل ۱۸ شرکت، سازمان و همچنین یک فرد ایرانی می‌شود که در فهرست تحریم‌های این اتحادیه قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، با احتساب فرد جدید، شمار ایرانیان مرتبط با برنامه اتمی این کشور که اجازه سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا را نخواهند داشت، به ۱۰۵ نفر می‌رسد. علاوه بر این بر اساس تحریم‌هایی که تاکنون از سوی اتحادیه اروپا علیه ایران وضع شده است، در مجموع ۴۹۰ شرکت و سازمان ایرانی از معاملات تجاری با کشورهای عضو این اتحادیه منع شده‌اند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است که ۲۷ عضو این اتحادیه مقررات اجرایی تحریم‌هایی که در ۱۵ اکتبر (۲۴ مهر) تصویب شده بود را نیز تایید کرده‌اند.

این تحریم‌ها موارد مرتبط با صنعت کشتی سازی، صادرات انواعی از فلزات به ایران، نرم افزارهای کامپیو‌تری و بانکداری ایران را شامل می‌شود.

تحریم چهار شرکت ایرانی از سوی آمریکا

همزمان با وضع تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا علیه ایران، وزارت دارایی ایالات متحده آمریکا نیز روز جمعه (۲۱ دسامبر/۱ دی) اعلام کرد که چهار شرکت و یک فرد ایرانی دیگر را در ارتباط با برنامه اتمی و موشکی ایران در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت دارایی آمریکا اعلام کرده است که یکی از شرکت‌هایی که در لیست سیاه قرار گرفته "شرکت واردات و صادرات ساد" نام دارد که از سوی سازمان صنایع دفاع ایران به حکومت سوریه تجهیزات نظامی ارسال می‌کرده است.

علاوه بر شرکت ساد، "سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع ایران"، "شرکت بین المللی دوستان" و "گروه صنایع شیمیایی و توسعه مواد"، وابسته به سازمات صنایع دفاعی ایران نیز در فهرست شرکت‌های تحریم شده قرار گرفته‌اند. مصطفی اثباتی، مدیر عامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع ایران نیز فردی است که از سوی وزارت دارایی آمریکا در لیست سیاه قرار گرفته است.

شرکت واردات و صادرات ساد روز پنجشنبه (۲۰ دسامبر/۳۰ آذر) از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل رساندن سلاح به سوریه به همراه "شرکت هواپیمایی یاس ایر" در لیست تحریم‌ها قرار گرفته بودند.

سوزان رایس، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرده است که این دو شرکت در کار قاچاق تسلیحات به ویژه به سوریه بوده‌اند. شورای امنیت سازمان ملل، ایران را از سال ۲۰۰۷ میلادی از صادرات هرگونه تسلیحات منع کرده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016