سه شنبه 4 تیر 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

ابراز امیدواری آمریکا و هند به تغییر رویکرد ایران در دوره روحانی

• وزیر امور خارجه آمریکا با ستایش اقدامات هند در کاهش وابستگی به نفت ایران، ابراز امیدواری کرد که رئیس‌جمهور جدید ایران بتواند زمینه رفع نگرانی‌های جامعه جهانی و حل‌وفصل بحران هسته‌ای از راه دیپلماتیک را فراهم کند.

دويچه وله ـ جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، روز دوشنبه (۳ تیر، ۲۴ ژوئن) در یک کنفرانس خبری مشترک با سلمان خورشید، وزیر امور خارجه هند، کاهش خرید نفت‌خام ایران از سوی هند را "گامی مهم" در جهت اعمال فشار بر جمهوری اسلامی خواند و برای گام برداشتن در این مسیر از مقامات این کشور تقدیر کرد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


جان کری در این کنفرانس خبری که در دهلی برگزار شد، گفت: «ما از هند بابت این‌که تلاش‌های بسیاری کرد تا از وابستگی خود به نفت ایران بکاهد تشکر می‌کنیم و از ایران می‌خواهیم که درباره عزم آمریکا و جامعه جهانی برای سد کردن راه تولید و توسعه تسلیحات هسته‌ای اسیر محاسبات نادرست و نسنجیده نشود.»

واشنگتن نزدیک به شش ماه پیش معافیت هند، چین و هفت کشور دیگر از تحریم‌های جهانی علیه ایران را تمدید کرد تا همچنان بتوانند با ایران مراودات مالی داشته باشند، مشروط به این‌که از حجم واردات نفت‌خام از ایران بکاهند.

جامعه جهانی در انتظار بررسی اهداف و برنامه‌های دولت روحانی

جان کری همچنین با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، از مقامات جمهوری اسلامی خواست که از فرصتی که با روی کار آمدن یک چهره میانه‌رو پدید آمده استفاده کنند تا نگرانی‌ها و ابهامات جامعه جهانی درباره برنامه بحث‌برانگیز هسته‌ای ایران برطرف شود. او گفت ایران اکنون فرصت دارد تا به جهان ثابت کند که برنامه هسته‌ای‌اش «واقعا صلح‌آمیز» است.

سلمان خورشید، وزیر امور خارجه هند هم با ابراز امیدواری نسبت به کارآمدی دیپلماسی برای حل‌وفصل بحران هسته‌ای ایران گفت «ما منتظر خواهیم ماند تا ببینیم اهداف و برنامه‌های رئیس‌جمهور جدید ایران چیست.»

پالایشگاه‌های هند در فاصله ژانویه تا مه ۲۰۱۳ تنها ۵/۵ درصد از نفت مورد نیاز خود را از طریق واردات از ایران تامین کردند. این رقم برای مدت مشابه در سال گذشته ۱۰ درصد بود.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016