دوشنبه 24 تیر 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

رویترز: باقر اسدی، دیپلمات اصلاح‌طلب آزاد شده است

دویچه وله فارسی - خبرگزاری رویترز از آزادی باقر اسدی، دیپلمات کهنه‌کار اصلاح‌طلب ایرانی، از زندان اوین خبر داده است. اسدی دیپلمات ارشد سابق وزارت امور خارجه ایران است. وی در اسفند سال ۱۳۹۱ بازداشت شد. علت بازداشت وی مشخص نیست.

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه (۲۴ تیر/ ۱۵ ژوئیه) از آزادی باقر اسدی، دیپلمات اصلاح‌طلب و ارشد وزارت امور خارجه ایران خبر داد. رویترز به نقل از منابع آگاه می‌نویسد، وی روز یکشنبه (۲۳ تیر) بعد از ۴ ماه بازداشت به قید وثیقه آزاد شد.

همین منابع روز یکشنبه در گفت‌وگو با رویترز خبر یکی از رسانه‌ها در مورد آزادی اسدی را تأیید کرده‌اند. آنها خاطرنشان کرده‌اند که روشن نیست چرا باقر اسدی بازداشت شده و چه موضوعی علیه او مطرح است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


این منابع در این مورد که آیا آزادی اسدی به معنای کاهش فشارهای پیش از انتخابات ریاست جمهوری است ابراز تردید کرده‌اند.

رویترز با استناد به نظرات همین افراد می‌نویسد دیپلمات ۶۱ ساله ایرانی در زندان اوین نگه‌داری می‌شد و ماه‌ها را در سلول انفرادی بدون دسترسی به وکیل به سر برده بود.

باقر اسدی از اعضای هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک بود و اخیرا نیز ریاست دبیرخانه گروه "دی ۸"، سازمان توسعه همکاری‌های هشت کشور در حال پیشرفت در استانبول را بر عهده داشت. وی در ۲۲ اسفندماه سال ۱۳۹۱ بازداشت شد.

حمایت اسدی از خط فکری خاتمی

اصلاح‌طلبان ایران از سال ۱۳۸۴ که محمود احمدی‌نژاد به ریاست جمهوری ایران رسید به حاشیه رانده شده‌اند.

رویترز در ماه آوریل دستگیری اسدی را به "اقدامات شدید علیه دگراندیشان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری" ارتباط داده بود.

باقر اسدی در ژانویه ۲۰۰۴ مقاله‌ای نوشت که در "نیویورک تایمز" انعکاس یافت. او در این مقاله نزدیکی فکری خود با محمد خاتمی، رئيس جمهور وقت ایران را روشن ساخته بود.

اسدی در نوشته خود نسبت به نتایج منفی احتمالی پیروزی اصولگرایان در انتخابات ۱۳۸۴ هشدار داده بود؛ انتخاباتی که احمدی‌نژاد در آن پیروز شد.

اسدی همچنین پیش‌بینی کرده بود که از جمله "دید تحقیرآمیز اصول‌گرایان نسبت به حقوق بشر و جنبه‌های جمهوری‌خواهانه حکومت" خواه ناخواه موجب تشدید سانسور در ایران و روابط تنش‌آمیز با دیگر کشورها خواهد شد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016