یکشنبه 13 مرداد 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

خودروسازان ایران بار دیگر دست به دامن شرقی‌ها شدند!

lada_RussianCar.jpg
پای خودروهای "روسی" به ایران باز می‌شود؟

ایسنا - اخیرا اخباری در رابطه با واردات و تولید خودروهای روسی در ایران منتشر شده است. به موازات این اخبار شرکت فرانسوی رنو نیز با مشکلاتی برای ادامه فعالیت در ایران مواجه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برخی اخبار از واردات و برنامه‌ریزی برای تولید خودروهای شرکت روسی "لادا" در کشور حکایت دارد. این در حالی است که کارشناسان معتقدند تولید خودروهای روسی یک عقب‌گرد بزرگ برای صنعت خودروی کشور است.


طبق اخبار منتشر شده خودروهای روسی به صورت CBU وارد ایران شده و پس از آن در داخل کشور تولید خواهند شد. با این حال برخی کارشناسان معتقدند که کیفیت خودروهای روسی حتی از خودروهای چینی نیز پایین‌تر است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


در این زمینه شهرام آزادی - عضو هیات علمی گروه خودرو دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: صنعت خودروی روسیه و شرکت‌های آن صاحب نام نبوده و از نظر جهانی برندهای معتبری محسوب نمی‌شوند.

وی با بیان این‌که خودروسازان روسی از جمله شرکت لادا به دلیل سطح تکنولوژی امکان صادرات محصولات خود به کشورهای اروپایی را ندارند، خاطرنشان می‌کند: ممکن است برخی از این شرکت‌ها استانداردی را از اروپا کسب کرده باشند اما وجود این استاندارد به معنای دارا بودن کیفیت لازم در خودروهای تولیدی شرکت‌های روسی نیست.

عضو هیات علمی گروه خودرو دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه می‌دهد: صنعت خودروی روسیه سابقه 50، 60 ساله دارد اما با این وجود این صنعت پیشرفت چندانی نداشته و در مقیاس جهانی مطرح نیست.

آزادی با بیان این‌که صلاح نیست خودروهای روسی در ایران تولید شوند، خاطرنشان می‌کند: در این زمینه حتی خودروسازان چینی نیز موفق‌تر از خودروسازان روسی عمل کرده‌اند زیرا صنعت خودروی چین با سابقه 10 تا 15 ساله توانسته صنعت خودروی روسیه با سابقه 50 تا 60 ساله را پشت سر بگذارد.

وی تصریح می‌کند: به جای همکاری با خودروسازان روسی باید به سمت همکاری با خودروسازان معتبر جهانی حرکت کرد. در این زمینه حفظ رنو در ایران گام اول در این زمینه است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016