کیهان لندن - گزارشهایی درباره دزدیده شدن طلای برخی بیماران بستریشده در بیمارستان به دلیل ابتلا به کُرونا در شمال تهران منتشر شده است. زن جوانی لباس پرستاری پوشیده و با تزریق آمپول بیهوشی به بیماران کُرونایی اقدام به دزدیدن طلاهای آنها کرده، هنوز شناسایی نشده است.
زنی که لباس پرستاری پوشیده در بیمارستانی در شمال تهران اقدام به دزدیدن طلای بیماران کُرونایی کرده است. این پرونده با شکایت فرزند یکی از جانباختگان کُرونا درباره معاوضه شدن النگوهای طلای مادرش با النگوهای بدلی در دست کار قرار گرفت.
به گزارش وبسایت همشهری شاکی به پلیس گفته که مادرش چند روز پیشتر در بیمارستانی در شمال تهران به دلیل ابتلا به کُرونا جان باخته و وقتی فرزندانش بر اساس وصیت مادرشان تصمیم به فروش النگوهای او برای هزینه در امور خیریه کردهاند، متوجه شدهاند النگوهای قلابی هستند.
او گفته «در بازبینی تصاویر دوربین مداربسته راز یک پرستار قلابی فاش شد و متوجه شدیم زنی که با ماسک صورتش را پوشانده بود، النگوهای مادرم را سرقت کرده و بجای آن النگوهای بدلی دست مادرم کرده است.»
پلیس پس از بازبینی تصویر دوربین مداربسته اعلام کرده که این زن جوان با لباس فرم پرستاران بوده و «به بیمار کرونایی، آمپول بیهوشی در سرم تزریق کرده و بعد از اینکه بیمار کاملا بیهوش شده بود، اقدام به سرقت ۵ النگوی گرانقیمت وی کرده و بجای آنها النگوهای بدلی در دستانش قرار داده بود. او پس از سرقت از بیمارستان متواری شده بود.»
همزمان چهار گزارش مشابه از دزدی طلای بیماران کُرونایی منتشر شده که نشان میدهد پرستار قلابی با این شگرد از بیماران دیگری هم سرقت کرده است. او در سرقتهای دیگر نیز با لباس پرستاری وارد بیمارستانها شده و دست به سرقت بیماران کُرونایی زده بود.
اکنون پلیس از موارد مشابهی خبر داده که این زن وارد بیمارستان شده و پس از حضور بر بالین بیماران کُرونایی و بیهوش کردن آنها، طلای آنها را با طلاهای بدل تعویض کرده است. در آخرین موردی که پلیس رد وی را یافته، به این علت بوده که پرستاران بخش وارد اتاق شده بودند و زن سارق موفق نشده بود طلای بدلی را جایگزین کند و فورا از بیمارستان فرار کرده بود.
اکنون مأموران پلیس آگاهی تهران با دستور بازپرس دادسرای ویژه سرقت، تحقیقات برای شناسایی و بازداشت این زن را آغاز کردهاند.
رئیس پلیس پایتخت در تیرماه امسال از بروز پدیده «سرقت اولی»ها خبر داده و گفته بود که در سه ماهه نخست سال ۹۹ بیش از ۵۰ درصد دستگیرشدگان برای بار اول مرتکب جرم شده بودند و این نشان میدهد که این اتفاقات بیتأثیر از شرایط روز نیست.
سردار علیرضا لطفی رئیس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه «سرقتهای خرد مانند سرقت قطعات و لوازم خودرو و موبایلقاپی» در ماههای گذشته افزایش یافته، گفته بود: «اگر بگوییم مسائل و مشکلات مختلف جامعه در حوزه جرائم تاثیری ندارد، حرف بیهودهای است؛ یقینا مشکلات مختلف به ویژه مشکلات اقتصادی در حوزه جرائم تاثیرگذار است.»
افزایش سرسامآور قیمت کالاها و خدمات در کنار گسترش فقر و بیکاری در ایران سبب شده آمار دزدی و بزهکاری نیز روندی صعودی پیدا کند. آذرماه امسال رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در مورد نگهداری بیش از حد معمول طلا و ارز در منزل هشدار داد و از مردم خواست از خالی گذاشتن محل سکونت خود بدون رعایت اصول ایمنی خودداری کنند.
سرهنگ شهاب امینی رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا گفته است: «سپردن منزل به افراد مورد اعتماد در صورت اعزام [رفتن] به مسافرت، نصب نرده و محافظ های آهنی روی پنجره ی طبقات پایین، استفاده از نیروهای خدماتی مجاز، پرهیز از بیان میزان دارایی و اموال موجود نزد سایر افراد و... از دیگر راهکارهای جلوگیری از وقوع سرقت به شمار میروند.»